Şimdi Ara

İthalatçı garantili Playstation 4 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba, Hepsiburada'dan Playstation 4 Pro almayı düşünüyorum. Fakat ciddi derecede maddi durumum iyi değil, öğrenciyim 2 üründe ALB teknoloji'den olmak üzere İthalatçı garantili 2600 TL Sony Eurasia garantili 3050 TL. Arada 450 TL gibi bir fark var. İthalatçı garantiliyi bile zar zor borçla alabiliyorken sony garantili almam "imkansız." Sorum şu cihazda herhangi bir sıkıntı çıktığında ALB teknoloji iyi ilgilenirmi ? PS4 2 yıl içinde sık bozulan bir cihazmıdır ? aldıktan sonra garantilik işim olurmu ? Teşekkürler.
    Not:Sorum hangi garantiyi almak daha mantıklı değil, genel olarak ithalatçı garanti üzerine o yüzden sony garantisi önermeyin biliyorum daha iyi olduğunu zaten.

• Dostum ekmek mi bu . Bu denli zorlama yapma alt tarafi konsol aliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü alıcağım internette kimisi ithalat al diyo kimisi sony al diyo benim genel olarak burada sorduğum soru ALB teknolojinin garantisi
  • ALB güvenilir bir firma garantisinde sorun yaşamazsınız. Kolay bozulan bir cihaz mı sorunuza gelirsek; teknoloji şans işi biraz. Kimisi 10 yıl kullanır hiçbir şey olmaz, kimisinin 10 günde yanmayan devresi kalmaz. Sonuca gelecek olursak ALB iyidir yarı yolda bırakmaz.

• Konsolu takoz olarak kullan sıkıntı çıkartmaz.
    Tabikide teknoloji şans işidir ama konsolların bozulabilmesi için çok büyük bir şanssızlık ya da çok büyük bir hata yapmanız lâzım (fakat bir reddit kullanıcısı tatile giderken xbox one s'ini fişten çekmeyi unutmuş ve biraz alev çıkartmış)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.