|
İtiraf ediyorum
-
-
Kardesim gunluk mu burasi kimi seviyorsun bize ne
-
şahsen benim günlüğüm, tıklamak ya da tıklamamak sizin seçiminiz
-
ama benim iç döküşüme engel olmak isteyen sizsiniz, kızan da sizsiniz.. anlamadım ben sizi
-
ah kardeşim var olasın :)) sağ olasın
güneş bulutlarla kaplı, açmaya çalışıyor
-
Peki neden onu seviyorsun -
çok güzel bir soru gerçekten.. gördüğüme sevindim bunu gelişigüzel değil güzelce içime sindirerek cevaplamak isterim. zamanla ekler ya da değiştirim belki
öncelikle her insan anlaşılmak ister ve karşındaki insanın anlayış algılayış kapasitesi bu yüzden önemlidir ve o gerçekten bu konuda her ne kadar bazen çatışsak da ileri..
çevresine duyarlı, empati yeteneği gelişmiş, merhametli..
-
Peki neden maalesef, neden iyi ki değil? -
çünkü geçmişten gelen bazı durumlar sebebiyle ben fazla bağlanan ve kaygılı bağlanan birey olduğum için onu sevmek hayatımın merkezini oluşturuyor ve en ufak bir pürüz, içinden çıkılamaz bir durummuş gibi zihnimde senaryolanıyor.. çokça rahatlatılmaya ve düşündüğün gibi bi şey yok denilmesine ihtiyaç oluyor..
dolayısıyla birini çok sevmek ben bu durumu düzeltmedikçe maaleseflik bir şey benim için
-
Zor bir durum. Karşıdaki insanla değil kendinle problem yaşıyorsun ilişkide. Önce kendinle olan ilişkini düzeltmen lazım. -
öyle hocam...
sen değişirsen dünyan değişir :/
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X