Tam bir komunist diktatoryası ve türk düşmanı. Ip ban ve MAC ban çakmak nedir götleri kalkmış. Ip ustundeki diger uyeliklerini de banliyorlar ergen gibi. Yok Gel router'imin monitörümün içine gir abi?? Yemisim sizin bok kokan sitenizi lan türkün taşşağının kılını yalayın. Bir de Nazi gibi fişliyorlar özel mesajlarini kurcalayip türküm diye sakin biryerde belirtme kimseyle tanisma. Sivilceli 31ci gay modlar adet görmüş karı gibiler rüzgar değse ossursan banlamaya kalkiyor amk hormonsuzlari < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Redditten nefret ediyorum
-
-
Zırla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
komünist ve türk düşmanı mısın bro. adam derdini anlatmış zırla diyorsun hayırdır
Türk ırkçısı ve din düşmanıyım
yallah orta asyaya
bunu yüzüme söyleyebilir misin asosyal dayı
istediğin yerine söylerim.
peki sen bu dediğini kürtlere, afganlara, suriyelilere ve karabüklülere söyleyebilir misin?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 21 Haziran 2024; 19:59:31 >
Evet
wow. Türkçülerdeki bu cengaverlik anca klavyeden zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 21 Haziran 2024; 20:2:27 >
2008 yılında üyelik almışım. Neden almışım hiçbir fikrim yok. İlerde değerlenir diye tutuyorum kenarda.
-
Hangi subreddit yegenim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
125 kilo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siyasi yorum falan mı yaptın reyiz?
avrupalılar zaten türk düşmanı. amerikalılar siklemiyor, sana nasıl, neden öyle bir ban attılar ki? ne yaptın? bütün reddite erişimini mi kestiler?
-
Reddit gibi çöplüğü neden kullanıyorsunuz anlamıyorum. Moderatörlerinin kilosu 130 KG'dan başlıyor alayı incel alayı nazi sempatizanı. Siz DH'yi mumla ararsınız kapanırsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
r*ddit denen woke-marxist iğrenç siteyi kullanmayı bırakın. Eski modlarından birisi ermeniydi ayrıca. Bu kadar boktan bir siteye 2 dakikanızı bile ayırmayın
Sığıntıları (işgalcileri) ne zannediyorsunuz olm. Alayı 165 cm, 50 kilo, esmer, 85 iq varlıklar. Cidden subhuman kategorisindeki varlıklar
bu foruma nolmus ya resmen 4chana donmus hayretler içinde okuyorum yazilanlari
hey gidi konu disi bugunleri gorecek forum muydun sen be :)
-
rahatsiz oluyorsaniz girmeyin, ben de mesela tercihen kadinlarkulubu forumuna girmiyorum senelerdir :)))
yok yanlislikla giriyorum diyorsaniz host dosyasindan engelleyin ya da bir suru extension var browserlarda baska siteye yonlendiren.
her seye rahatsizlik nefret duyarak bir yere varamazsiniz, gormezden gelmeyi ogrenin bazi seyleri
-
boşverip sabretmek bu hayatın bir gereği...gamsızlar kazanıyor gençler. ciddiyim
-
Posey gape yazıp aratin yanına reddit ekleyip, dünyanın en iyi şeyi reddit sadece kullanmasını bilene, ülke konularına girmeye gerek yok, zaten tutulacak pek bi dal da yok, komünizm zaten garibana o algıya düşmeyin bassak geçin o rusbu ve evlatlar ile sonra devam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X