Şimdi Ara

İtiraf Ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şaka maka sen boşluğa düşmüşsün bu durumu çok yaşıyosan sende bipolar olabilir kendimi gördüm sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMelody kullanıcısına yanıt
    Bipolar, şizofreni falan değilim.

Yaşadığım şeyler aklımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi madem unutursun ya

• MissMelody kullanıcısına yanıt
    Unutmak bir mesele değil.

Asıl mesele ben hala bunların olabileceğini biliyorken ben neden hala düzelecek diye umut ettim?

Yapılan şeyin gerçekten bir izahı yok. Fakat en çok kızdığım kişi ve üzüldüğüm kişi kendimden başkası değil.

• Nofap aslında bir çözüm, 20 gün yapmasam çok iyi hissediyorum. Ama şuan 3 gün anca yapıyorum bir türlü olmuyor. Ne yapsam bilemedim ilaç varmıdır bununla ilgili acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 30 Kasım 2024; 6:15:17 >
  • Kanka onu bırakta şu sepetini bi kere daha atarmısın kendimkileri kontrol edicem özelden

Çoğu yabancı coindi sanırım :D 1-2 tanesine ya girerim ya girmem grafiklerine bakıcam sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 30 Kasım 2024; 7:20:7 >
  • "Kalpler ancak Allah'ı anmakla huzura kavuşur"

Hücrelerini, endokrin sistemini, baştan aşağı merkezi sinir sistemini yaratan Allah aslında tüm şifreyi vermiş.

Bu gerçeği fark etmeden aldığın tum psikiyatrik ilaçlar ve basvuracagin bütün sosyal veya farmakolojik çözümlerin hicbiri fayda etmeyecek. Onlar ancak bu gerçeği fark ettiğinde düzelmene destek olabilir.

Bu sitede yıllardır çok ağır ilaçlar kullanan ama hala psikolojisi bozuk bir sürü insan var. İlaçlar direkt fayda edecek olsa bu adamlar neden düzelmedi?

İlaçlar ancak Allah'ın bize verdiği şifreyi kaale aldigimizda ilave olarak iyiligimize vesile olabilir

Yıllarca farmakoloji dersleri almış bir hekim olarak tavsiyem budur. Bu hemgamenin içinden ancak Allah'ı bularak çıkabilirsin. Mesela şahsen dediğin şeylerin hicbiri bende yok cok zorlu şartlarda bir hayat yaşamış olmama rağmen. Saygılar.

• Gençler olayın nofapla mapla alakası yok. Benim derdim çok başka...

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Özel mesajlarda duruyordu.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.