Şimdi Ara

İtiraf Ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafayı yedim. Evet kaç gündür bu zero ne saçmalıyor dediğinizi duyuyorum. Kafayı yedim.

Psikolojim iyiye gitmiyor. Şizofren falan değilim ama felaket bir iç sıkıntısı, can sıkıntısı var. Ne yapsam bu sıkıntıyı geçiremedim.

Evde kedimi alıyorum kucağıma seviyorum, bilgisayarla oyun oynuyorum, ders çalışıyorum LAN BU ALLAHIN BELASI SIKINTILAR GİTMİYOR.

Kafayı yedim ben agalar. Durduramıyorum kendimi. Gecenin köründe tinercilerin içinden geçiyorum ağaçların içinde yürüyüp gidiyorum bıçağı taksalar boğazıma sabaha yokum.

Kod mod yazmak, soğuk duş muş falan hikkaye geçmiyor agalar geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 30 Kasım 2024; 0:23:13 >

• hah şimdi tam sokakta dolaşan ortalama bi Türk vatandaşı gibi olmuşsun. seni tebrik ederim. ülke normalini buldun. hepimiz öyleyiz. hoş geldin aramıza.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Hocam benim durumum daha ağır ortalama bir Türk vatandaşından.

• sigortalı bir iş bul çalış.

• Zaten sigortalı işim var.

• Desem De İnanma benden sana gelsin zero, temiz kalpli adamsın belli

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Temiz kalpli insan olduğum nereden çıktı veya bu kanıya nereden vardın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    İtiraf
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İlaç kullanman gerek hocam

• ağlayıp duruyorsun çünkü  

• dsaewq D kullanıcısına yanıt

Yooook ilaç daha kötü yapar.

İlaçlar genelde bağımlılık yapabiliyor. Bu işi doğal yollarla çözmem lazım. Bana paralı asker önerene buradan golf sopası ile uçarım. Bilgisayarına windows 98 kurarım modemini söker götürürüm.

Bu iş parayla da çözülmez aga yok ben buna ikna oldum. Benim köşede 30.000.000 TL olsun üstüne evim ve arabam ben yine huzursuz olurum. Daha az olurum ama olurum yine.

Hayatımda renk eksikliği var. Bu şu an ki çalıştığım işten mi yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum. Bir cansızlık bir tatsızlık var. Döneri yerken ayranı önce bitirmek gibi bir şey eksiklik hissettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 30 Kasım 2024; 0:46:38 >

Ağlamak değil isyanım var.

• temiz kalpli olmak kötü bir şey mi

Bu rezil Dünyada bence en kötü şey.

Bir karı seversin karının yapmadığı kötülük kalmaz, dostum dediğin adamlar hayatından bir bir çıkar elinde avucunda 5 kişi kalır, işe gireyim dersin yalaka olan hiçbir halt bilmeyen üste çıkar, üstüne mobbing yersin.

Hadi her şeyi saldım internette masum masum gezeyim dersin rezil şeyler görmeye başladıkça hayattan soğursun.

Öyle bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 30 Kasım 2024; 1:5:4 >
  • Beni daha kötü yapmadı, daha iyi yaptı. 1 yıl kullandım. Bağımlı olmadım, doktor kontrolünde bıraktım. Şu anki halinden ne kadar daha kötü olabilirsin ki hocam intihar diye konu açıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsaewq -- 30 Kasım 2024; 1:19:8 >
  • dsaewq D kullanıcısına yanıt

Etmeyi çok kez istedim ve denedim. Ailem engel oldu.

İlaçtan ziyade benim bunu doğal bir yolla halletmem lazım. Bir tatmin olmalı ama bu tatmin öyle kolay yoldan elde edilen bir şey olmamalı. Yani bu gym'e git spor yap gibi bir şey değil. Daha büyük bir şey. Bir açlık var içimde...

Hatta teşebbüslerim oldu baya bir ara 2 litre çamaşır suyunu alıp kafama dikecektim bastılar odayı vasiyet falan yazmıştım bir ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 30 Kasım 2024; 1:23:18 >
  • dopamin orucu + nofap.

dalga geçiyorsunuz ama hepimizin kurtuluşu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro sen pek iyiye gitmiyosun. Doktor falan düşündün mü?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Derdime doktor, psikolog, psikiyatri servisi falan çare bulamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zero ne saçmalıyorsun yineee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • namaza başla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.