Ben sordum eger varsa e imzali okuldan talep edebilirsin. Ytü e imzalı vermiyor ama islak imzali belgeyi pdf olarak gonderiyor mesela. Sordum ito ya gecerliymis. arkadaslar bankaya gitmeden hesap numarasi gosterir belgeyi nasil temin edebilirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (11. sayfa)
-
-
Eğer yapıkredi hesabınız varsa oradan hesap hareketleri kısmında pdf olarak çıktı alabiliyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Optimusprime712Evet, gelmiş. Öğrenci belgesi için e-imzalı ve disiplin suçu olup olmadığını gösterir olmalı demiş. E devletten alınan öğrenci belgesinde bunlar yok bildiğim kadarıyla. Nasıl yapacağız?
Okuldan talep etmen lazım
SGK Tescil ve Hizmet Dökümü alamıyorum belge oluştur dediğimde sigortalıya ait uzun vade hizmeti bulunmamaktadır diye bir hata veriyor ne yapmalıyım bilen var mı?
-
İsterseniz belge oluştur dedikten sonra bir sayfa çıkıyorsa onu yazdırın veya kimlik bilgilerinizin görüneceği şekilde sayfanın ekran görüntüsü alın yazdırın veya bilgisayardan ekranı yazdır diyebilirsiniz.
yeni kazananlar ilan edildi mi acaba ?
herhangi olumlu veya olumsuz mail gönderiyorlar mı ?
-
Edilmedi şuan sadece mülakat için mail gönderdiler
mülakat tarihleri ne zaman? mülakata girmeye başladılar mı kazanan arkadaşlar?
-
Olumlu ya da olumsuz mesaj geliyor evet.
-
Arkadaşlar merhaba, İTÜ'den olup öğrenci belgesi talebinde bulunan oldu mu? Enstitüler birleştirilme aşamasında olduğu için işlem yapamıyorlarmış.
öğrenci belgesini e-devlet üzerinden de alabilirsiniz
-
Arkadaşlar merhaba.
Mülakat için belgeleri sistemlerine yüklemek istiyorum. Ama defalarca denememe rağmen hata veriyor. Belgeleri kaydetmiyor. Başına böyle bir şey gelen var mı? Herhangi bir öneriniz var mı?
Kurumu arayıp bilgi alın yada mail olarak atın belgelerinizi
Arkadaşlar bursun kesilmesi durumu nasıl oluşur? ortalama mı önemseniyor ya da bir dersten kalınca kesiliyor mu?
-
· Başarısız dersinizin bulunması,
· Azami öğrenim sürenizin dolması,
· Mezun olmanız,
· Dönem içerisinde hiç ders almamanız,
· Üniversiteniz ile ilişik kesmeniz,
· Kayıt dondurmanız,
· Başka yerden burs aldığınızın tespit edilmesi,
· Bursunuzun devamı için gerekli değerlendirme yapılamaması (transkriptinizin tarafımıza gönderilmemesi, yaz okulu ardından güncel not döküm belgenizin tarafımıza iletilmemesi, Erasmus değişim programı sonucunun transkripte işlenmemesi…)
Bu durumlarda kesiyorlar arkadaşlar
-
mülakat sonuçları kaç güne açıklanır acaba bilgisi olan var mı?
-
Ocakta kesin açıklanır diye düşünüyorum. Şubat'a sarkmaz sanırım.
-
Arkadaşlar normalde İTO Aralık ayının son haftası mülakat sonuçlarını açıklardı. Ama bu yıl başvurular geç alındı. Geçen gün mülakatımı yapan görevliye sordum, mülakat sonuçları ne zaman açıklanır diye.
Kendisi Şubat ayının ortasını bulur dedi :( Yani beklemek zorundayız. 22 Aralık itibariyle asil olarak mülakata çağırılanların mülakatı bitti. Şimdi yedekleri çağıracaklar, 3 hafta falan sürer onun sürecide. Kısacası sonuçlar için Şubat ortasını bekleyeceğiz.
Geçen yıldan devam eden arkadaşlara da bilgi vermek istiyorum. Eğer ki size şöyle bir mail gelmedi ise;
“Değerli Öğrencimiz,
Odamızdan almış olduğunuz yüksek lisans bursu;
Başarısız dersinizin bulunması,
Azami öğrenim sürenizin dolması,
Mezun olmanız,
Dönem içerisinde hiç ders almamanız,
Üniversiteniz ile ilişik kesmeniz,
Kayıt dondurmanız,
Başka yerden burs aldığınızın tespit edilmesi
sebeplerinden biri ya da bir kaçı nedeniyle kesilmiştir.
Yukarıda belirtilen hususların bursunuzun devamını etkilemeyeceğini düşünüyorsanız, Üniversitenizden alacağınız yeni tarihli, ıslak imzalı ya da e-imzalı transkriptinizi en geç 25 Eylül 2019 Çarşamba günü saat 16.30’a kadar Odamız İnsan Kaynakları Müdürlüğü’ne teslim etmeniz gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra evrak kabulü yapılmayacaktır.”
Bu mail gelmediyse bursunuz devam ediyor. Bazı evraklar istiyorlar onları göndermeniz yeterli.
Herkes umarım istediği bursu alır.
Selamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bizim burslarımizı yatırmak için yeni kazananların mülakatlarının bitmesini mi bekliyorlar? Biz de mi Şubatta alacağız?
Genelde öyle oluyordu, evet. TEV gibi kurumlardan biraz farklı bir durum. Şubat aynın ortasını bulma olayına bir şey diyemiyorum. Bu sene öyle bu yola gitmiş olabilirler evet.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X