850 yüksek lisans diye biliyorum ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
kesin bir tarih yok ama benim şahsi görüşüm 10'undan önce yatmayacağı
-
Büyük ihtimalle öyle yatar, zaten başka türlü nasıl olacak ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Noldu hixam -
Dönem bitiyor İTO burslar nerdeeeee
-
çok saçma bir sistem. İhtiyacımız var diye başvuruyoruz bursa 6 ay burssuz kalıyoruz. Oldu olacak kalan 3 ayıda peşin ver İTO. Kalan 3 ay zahmet olmasın sana
-
Bu arada Yüksek Lisans ve doktora bursları 900 TL imiş. Lisans burslarına bakınca garip geldi
-
900 tl
-
İTO'yu arayıp soran oldu mu acaba burslar ne zaman yatacak diye?
Gecen ayin 12 sinde yatmis burslar. Bu ay da oyle olabilir.
Arkadaşlar İTO yu arayan oldu mu hiç yarın yatacak mı sizce ? -
Ben aradım dün kesin bir tarih var mı diye Mart ayı içinde yaticak dedi yine kesin tarih vermiyolar
Evraklarınızı kargolattıktan sonra geri dönüş yapıldı mı? Bana yapılmadı -
Arkadaşlar merhaba, yedeklerden kazandım ben de. Evrak teslimi yaparken hayırlı olsun ödeme için haber bekleyin dendi. Ancak hala bi haber verilmedi.Hepimiz aynı durumdamıyız acaba. Herhangi bir haber alan oldu mu? Çünkü birkaç ay sonra sene bitecek.
Nasıl bir burs anlayamadım. Her sene mi böyle yapılıyor?
-
Her sene böye değildir umarım, ilk aldığımız için böyledir belki? Bir de şimdi biz bu bursu kazandık ya, seneye eğer notlarda sıkıntı yoksa direk almaya devam edecek miyiz yoksa tekrar mı başvuru yapacağız?
-
Herhangi bir dersten kalma yıl baslamadan transkript vs bir kaç belge isteyip devam ettiriyorlar -
ben 20'sinden önce yatacağını sanmıyorum geçen günlerde 10 demiştim ama hata ettik,bu ito'nun da yaptığı büyük ayıp ya burs veriyorsun allah razı olsun ama bir tarih ver bekletme bizi bu kadar be kardeşim
-
teşekkürler..
-
Benim de bu haftadan pek umudum yok. Gelecek hafta yatacakmış gibi geliyor. Tek temennim nisana sarkmaması. Zaten başvuruydu, mülakatlardı, belgelerdi derken neredeyse ikinci dönemi de yarıladık. Umarım daha fazla beklemeyiz. Kurumun burstaki sıkı seçiciliğini anlayışla karşılıyorum ama belge kontrolü bu kadar uzun sürmemeliydi. Sonuçta memur olmayacağız
-
Ben bugün aradım yetişmezse nisan dediler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X