Şimdi Ara

İTO Burs 2015 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
10
Favori
118.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blaadee

belge falan talep etmedilermi

Alıntıları Göster

Bugun 4 e kadar dilekce gonder dedi mazarerini belirtmelisin yoksa kabul etmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ben sinir krizi geçiriyorum artık şimdi dilekçeyi kabul ettiler e imzalı belgenin fotokopisini 15 marta kadar kargoyla göndersek oluyor mu olmuyor mu bir burs verecekler kaç gündür uğraşıyoruz ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seln16

Ya ben sinir krizi geçiriyorum artık şimdi dilekçeyi kabul ettiler e imzalı belgenin fotokopisini 15 marta kadar kargoyla göndersek oluyor mu olmuyor mu bir burs verecekler kaç gündür uğraşıyoruz ya.

Dilekce kabul edilirse 15 marta kadar islak imzali veya e imzali olarak teslim edeceksin. Sadece e imzali belgenin fotokopisi kabul ediliyor.

• enes_yman E kullanıcısına yanıt

Fakülte sekreterinden e-imzalı alıp fotokopisini gönderdim. Kabul ederler mi bilmem

• Ben dün saat 15.30 da öğrenci belgesi için dilekçe yazdım bana olumlu olumsuz dönüş yapmadılar hafta sonu diye mi acaba aranızda yazıpta benim gibi bekleyen var mı?

• Adı lazım olmayan, küçük bir vakıftan daha burs alıyorum. Salgın nedeni ile yarı zamanlı işte çalışamadığımdan ve ailemin de benden gelecek maddi imkanlara ihtiyacı olduğundan, almış olduğum bu bursu iptal ettirmek istemiyorum. Taahhütnameyi imzalamış olsam da, başka yerden burs aldığımı; tespit edip edemeyeceklerini, ederler ise nasıl tespit edebileceklerini ve tespit edilmesi durumunda beni nelerin beklediğini bilen veya tecrübeli kişiler ayrıntıları ile anlatabilirler mi?

Ayrıca sizlerin fikirlerine de ihtiyacım olduğunu vurgulamak isterim. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim, siz olsanız ne yapardınız? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Küçük bursu tespit edemezler kardeşim iptal etme. İBB,kyk ve diğer büyük holding burslarını tespit edebilirler sadece.

• Arkadaslar ben persembe günü gidip evraklarimi teslim ettim,kontrol ettiler ve bir sorun olmadığını söylediler. iBBden de burs alıyorum.bununla ilgili bir sey söylemediler. Belki takilmazlar diye iptal etmek istemiyorum İBB bursunu,ya da soylerlerse iptal ederim diye düşündüm. Sizce sorun cikar mi? Çünkü evraklariniz tamam hayirlisi olsun dedi ordaki görevli
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipek3435

Arkadaslar ben persembe günü gidip evraklarimi teslim ettim,kontrol ettiler ve bir sorun olmadığını söylediler. iBBden de burs alıyorum.bununla ilgili bir sey söylemediler. Belki takilmazlar diye iptal etmek istemiyorum İBB bursunu,ya da soylerlerse iptal ederim diye düşündüm. Sizce sorun cikar mi? Çünkü evraklariniz tamam hayirlisi olsun dedi ordaki görevli

Ben de ayni şekilde yaptım. Tespit edebileceklerini sanmiyorum. Gecmis yillarda ibb den burs alip tespit edilen oldu mu?

• Tespit etme gibi bi durum olmadı ama ben belge teslim ettiğimde bizzat sormuşlardı ve en yakın belediyeye gidip iptal belgesi alıp getirmemi istemişlerdi her şey ucu ucuna yetişmişti. Benimle birlikte bunu yapan 10-15 kişi daha vardı hatırladığım kadarıyla

• Arkadaşlar ibb genç yardım sitesinden çok basit bir şekilde sorgulayabilirler. Faiziyle geri ödersiniz bence risk almayın.

• Losep L kullanıcısına yanıt

ya bu o kadar dogru ki. nasi düsünemedim yaa :D peki şimdiii. iptal edersem o sistemde hala aldıgım gozukucek. iptal ettim diyelim, itoya belgeyi nasi aticam :D nasil bi dille aticam o belgeyi yani :D elenmem umarim cildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mematieee -- 16 Mart 2021; 12:9:49 >
  • mematieee M kullanıcısına yanıt

hayır iptal ettiğinde o sistemde gözükmüyor :D

• blaadee B kullanıcısına yanıt

kesin mi bu? o zaman niye iptal ettiklerine dair belge istiyolar offfff! pes ediyorum

• Arkadaşlar durmadan yazıyorsunuz şu kurumdan burs alıyorum diye. Adamların kontrol etmeyeceği bile varsa sizin sayenizde kontrol edecekler :( Lütfen sakin olun ve paraların yatmasını bekleyin. Eğer korkuyorsanız iptal edin, yoksa lütfen gelip kurum adı anmayın sitede. Rica ediyorum sizden

• arkadaşlar ben bütün belgelerimi eksiksiz bir şekilde yolladım belgelerde herhangi bir olumsuz durum olsa geri dönüş yaparlardı dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: blaadee

hayır iptal ettiğinde o sistemde gözükmüyor :D

Sitede burs aldığın gözüküyor, eğer sen itoya bursunu iptal ettiğinde dair belge göndermediysen geçmiş olsun. İmza atıp yolladığınız evrakları okudunuz umarım.

• ben ibbyi yeni kestirdim ve uzakta olduğum için belge alamıyorum mailin çıktısını ögrenci belgemle göndersem sıkıntı olur mu acaba

• Dostum e imzalı göderdim bi şekilde

• Bugün aranan oldu mu? Başka bir kurumdan burs aldığınız tespit edildi diye Bilgi verildi mi?

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.