Şimdi Ara

İTO Burs 2015 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
622
Cevap
10
Favori
118.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ibb resmi kurum bencede hemen farkına varirlar bende iptal ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrteknm M kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler
  • İbb nin verdigi para burs degil ki egitim yardımı ki zaten aylik olarak da vermiyorlar. Sorun olur mu ibb? gecen yillardan burs alan arladaslar yazabilir mi farkediyorlar mi?

• juansdon J kullanıcısına yanıt

Evet bende tam olarak böyle dedim yardım ama burs burstur dediler kesin iptal edin bence

• Haynick H kullanıcısına yanıt

nasıl yani onlar mı öğrendiler

• Ben ustten bir ders almıştım ancak veremedim. Bu 1 dersten bile kalirsaniz burs kesilir diyorlar ya üstten aldığımız dersler dahil mi? Bilgisi olan var mı. Ortalamam 3.1 ve sadece ustten aldığım dersten kaldım.

• Haynick H kullanıcısına yanıt

banada öyle dediler ibb aradım iptal talebi ile ilgili başvurunuzu oluşturdum dedi kadın iptal başvuru yaptığıma dair mail geldi şuan beyaz masanın dönmesi 1 haftadan az olmaz acaba iptal isteminde bulunduğum e postayı belgelerle birlikte göndermem yetirlimidir acaba yoksa başka türlü yetişmez 19'na kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaadee -- 17 Şubat 2021; 16:3:12 >
  • Ytü'den öğrenci belgesi ve transkript almam lazım ama usis çöktüğü için veremiyorlar ne yapabilirim?

• semihfurkan S kullanıcısına yanıt
    Dilekçe yazarsın,dilekçede de böyle bir olay yaşandığını ve kalan belgeleri sistem gelince gönderebileceğini ifade edersin ve bu dilekçeyi diğer belgelerle birlikte gönderirsin kardeşim.
  • Ne kadar verecekler toplu mu yatıracaklar bilen var mı

• Seln16 S kullanıcısına yanıt

Evet ekim kasım aralık ocak şubat 5 ay 700 den 3.5 milyar yatacak

• Benim transkriptimde e imzalı değil talepte edemiyorum kabul etmezler mi normal obs den transkripti indirdim gönderdim.

• Seln16 S kullanıcısına yanıt
    Benim bugün kabul etmediler özellikle ıslak imza veya e-imza kabul ediyoruz durumunu mail at ve tekrar kargoyla gönder dediler
  • semihfurkan S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Az önce attıkları mailde ıslak imzalı belgeyi çıktı almadan aslını gönderin demişler. Bunu nasıl yapacaz okul 3 günde zar zor bunu yolladı şimdi ıslak imzalı belgeyi postalayın desem kim bilir ne zamana yollarlar. Maildeki belgeyi orijinal şekilde çıkarmamın bi yolu yok mu

• enes_yman E kullanıcısına yanıt
    Benim okuldan aldığım imzalı kaşeli çıktıyı kabul etmediler e-imza olarak okul gönderilmiyor dedi yarın istanbula gidip okuldan ıslak imzalı alıcam yoksa dilekçenin kabulü falan nisana kadar uzayacakmış bursun yatma durumu
  • ibb den eğitim yardımının iptal edildiğine dair resmi belge istiyorlar ibb yi aradığımda böyle bir belge gönderemiyoruz diyorlar alabilen varmı resmi belge

• Ben E imzalı transkriptimi fotokopi olarak gönderdim kabul etmiyorlar mı şimdi

• Ben öğrenci belgesi ve transkripti okulun attığı maili çıkarıp götürdüm kabul etmediler e imza nin aslını nasıl alabilirizki

• Ytü den e imzalı belge alabilen oldu mu?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.