ibb resmi kurum bencede hemen farkına varirlar bende iptal ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilgi için teşekkürler -
İbb nin verdigi para burs degil ki egitim yardımı ki zaten aylik olarak da vermiyorlar. Sorun olur mu ibb? gecen yillardan burs alan arladaslar yazabilir mi farkediyorlar mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bende tam olarak böyle dedim yardım ama burs burstur dediler kesin iptal edin bence
nasıl yani onlar mı öğrendiler
Ben ustten bir ders almıştım ancak veremedim. Bu 1 dersten bile kalirsaniz burs kesilir diyorlar ya üstten aldığımız dersler dahil mi? Bilgisi olan var mı. Ortalamam 3.1 ve sadece ustten aldığım dersten kaldım.
banada öyle dediler ibb aradım iptal talebi ile ilgili başvurunuzu oluşturdum dedi kadın iptal başvuru yaptığıma dair mail geldi şuan beyaz masanın dönmesi 1 haftadan az olmaz acaba iptal isteminde bulunduğum e postayı belgelerle birlikte göndermem yetirlimidir acaba yoksa başka türlü yetişmez 19'na kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaadee -- 17 Şubat 2021; 16:3:12 > -
Ytü'den öğrenci belgesi ve transkript almam lazım ama usis çöktüğü için veremiyorlar ne yapabilirim?
Dilekçe yazarsın,dilekçede de böyle bir olay yaşandığını ve kalan belgeleri sistem gelince gönderebileceğini ifade edersin ve bu dilekçeyi diğer belgelerle birlikte gönderirsin kardeşim. -
Ne kadar verecekler toplu mu yatıracaklar bilen var mı
Evet ekim kasım aralık ocak şubat 5 ay 700 den 3.5 milyar yatacak
Benim transkriptimde e imzalı değil talepte edemiyorum kabul etmezler mi normal obs den transkripti indirdim gönderdim.
Benim bugün kabul etmediler özellikle ıslak imza veya e-imza kabul ediyoruz durumunu mail at ve tekrar kargoyla gönder dediler -
Teşekkür ederim
Az önce attıkları mailde ıslak imzalı belgeyi çıktı almadan aslını gönderin demişler. Bunu nasıl yapacaz okul 3 günde zar zor bunu yolladı şimdi ıslak imzalı belgeyi postalayın desem kim bilir ne zamana yollarlar. Maildeki belgeyi orijinal şekilde çıkarmamın bi yolu yok mu
Benim okuldan aldığım imzalı kaşeli çıktıyı kabul etmediler e-imza olarak okul gönderilmiyor dedi yarın istanbula gidip okuldan ıslak imzalı alıcam yoksa dilekçenin kabulü falan nisana kadar uzayacakmış bursun yatma durumu -
ibb den eğitim yardımının iptal edildiğine dair resmi belge istiyorlar ibb yi aradığımda böyle bir belge gönderemiyoruz diyorlar alabilen varmı resmi belge
Ben E imzalı transkriptimi fotokopi olarak gönderdim kabul etmiyorlar mı şimdi
Ben öğrenci belgesi ve transkripti okulun attığı maili çıkarıp götürdüm kabul etmediler e imza nin aslını nasıl alabilirizki
Ytü den e imzalı belge alabilen oldu mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X