7 ocak'ta mail atılmıştı. Size mail ulaşmamış olabilir. Burda da konuşmuştuk o belgeler hakkında. Yarın mutlaka arayıp sorun daha geç olmadan, makul bir mazeretiniz olursa kabul edebilirler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTO Burs 2015 (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2017 yılında ben de benzer bir sıkıntı yaşamıştım. Evrakları ilk kez imzalarken İletişim adresime yurdumun mailini yazmıştım yanlışlıkla. Bundan dolayı taahhütname yenileme mailini görememiştim. Şubat gibi telefona mesaj gelmişti. Taahhüt yenileme yapmadınız bursunuz kesilmiştir diye. Sonra aynı gün içerisinde arayıp yalvarmıştım adamlara burs olmadan ben hiçbir şey yapamam çok ihtiyacım var vesaire. Ben sürekli aradım sizi iletişim halindeydim. Siteyi takip ettim vesaire.. En son ikna ettim onları. Aynı gün içerisinde belgeleri götürdüm. Kadın dedi ki biz belgeleri henüz bir üst kurula göndermedik gönderseydik iş işten çıkmıştı. Demem o ki kendini iyi ifade edersen ve anlayışlı birisine denk gelirsen sorun olmaz. Bu arada benim bursumu yeni bursiyerler ile beraber yatırmışlardı.İşallah sorun yaşamazssın
-
Sonuçlar mi açıklanacak yarın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıklandı -
Kazanan arkadaşlar mail geldi mi size ?
-
Bana gelme di daha -
Ben de kazanmışım ama mail gelmemis hala.
Bu 19 şubat son tarih deniyor ya belgelerin ulasmasi icin mi yoksa gondermek için mi. Cunku yetismeyebilir.
ibb bursuda alanlar ne yapacak acaba iptalmi edecek alan arakadas varsa
Sadece sonuçlar açıklandı diye bir mail geldi. 19 Şubata kadar gönderilmesi gereken belgeleri açıklayan mail daha gelmedi. Gelen olursa paylaşabilir mi ?
Geldi bana 19 şubata kadar kargoya verilmeli yada elden teslim edilmeli gerekli belgeler yine başvuruya benzer hesap bilgisi de herhangi bir banka bir de tahutnameler var çıkartılıp doldurulacak -
Şimdi geldi mail. Dediğiniz belgeleri istiyor. Ama İTO bilmiyor ki uyuz okulumun memurlarından öğrenci belgesi ve transkript almak ne kadar zor!!!
Daha önceki gibi bütün aile üyelerinin değil sadece kendimizin SGK hizmet bilgilerini göndereceğiz değil mi?
Şimdi ben ismi lazım olmayan bir vakıftan 350 TL alıyorum lakin benim her iki bursa da ihtiyacım var evliyim hem de öğrenciyim hem de tıp okuyorum,kesin araştırılıp bulunuyor mu ibb harici vakıflar? Ya da durumu mu ifade etsem herhangi bir imtiyaz tanınır mı? -
Ben de ibb bursu alıyorum kararsız kaldım iptal etsem mi etmesem mi ama sanırım iptal edecegim. Yani ito bursunu devamlı bir burs olduğu için riske atmak istemiyorum.
Bu 3 gün içerisinde iptal etmemiz şart mı? Bari gelecek son parti ödemeyi alıp iptal edelim. -
Ben de öyle düşündüm sonra aradım ibb yi ikinci burs ne zaman yatacak diye martta dedi o yüzden bilemedim daha var mart a
Mailde öğrenci belgesi ve transkriptin 1 şubattan sonra alınmış olması gerekiyor diyor da zaten gecen ay aldığımız belgenin neyi kabul edilmiyor anlamış değilim. Bu konu hakkın da arayıp soranınız var mı?
-
Ben tüm belgeleri ve Ekte olan 4 belgeyi doldurup gönderdim fakat tüm belgelerin imzalanması gerekiyor muydu (SGK ,adli sicil vs.)yoksa sadece ekte olan belgelerin mi doldurulup imzalanması gerekiyor
Öğrenci işleri anca 2 3 güne atıyor zaten yetişmez 1 ay önce attığımız öğrenci belgesini göndersek nolur ki
ekteki belgeleri imzalaman mavi tükenmezle imzlaman gerekiyor.Adli scil kaydı,sgk fakn imza gerek yok e devletten barkodlu cıkarman yeterli. Öğreci belgesi ıslak imza da olur e imzada olur.Eğer belgeleri posta yada kargo yoluyla yollarsan sondaki 4 belgeyi dönem içerisinde oaraya şahsen gidip tekrardan imzalaman gerekli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X