Şimdi Ara

İTO Burs 2015 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
622
Cevap
10
Favori
118.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maalesef hayır e imzalı belge veremiyolarmış,e ıslak imzalı zaten alamıyoruz İstanbul'a gidemiyoruz napacağız bilmiyorum ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blaadee B kullanıcısına yanıt

Sosyal hizmetler daire başkanlığına gidin müdür bey oradaysa size iptal ettiğine dair kağıt verir eğer müdür orada değilse İTO ya haber verin bazı belgelerim eksik ama şu şu sebeple diye mutlaka size yardım ederler

• semihfurkan S kullanıcısına yanıt

Bence yarin ito yu arayip bunlari söyleyelim. Okul e imzali belge göndermiyor. Biz istanbula gelelim desek zaman yok anlayış gostermeleri gerek.

• Ya okuldan ısrarlı şekilde transkriptle öğrenci belgesi istiyoruz. 3 günde zor gönderdiler, o da sadece transkripti göndermişler e-imzası olmadan. Şimdi ıslak imzalı transkriptin çıktısını alsam ito kabul etmeyecek. Cevap yazdım ama yarın kargo şirketleri kapanana kadar bi sonuç alacağımı sanmıyorum okuldan. İto'ya durumu anlatır bi dilekçe yazdım, ondan da cevap yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Anladığım kadarıyla birçok kişi sorun yaşamış. İto'nun en azından 1 hafta daha uzatması gerek bu kargolama tarihini ya da İstanbul'a gelip işleri elden halletmemiz için 1-2 hafta müsaade etmeli

• etiennelantier E kullanıcısına yanıt

Aynen gerçekten 3 gün süre çok az bu belgeleri hazırlamak için herkesten süre uzatılması gibi bır istek giderse değerlendirirler diye düşünüyorum

• universte sisteminden indirdiğim e imzalı öğrenci belgesini ve trankripti cıktı olarak çıkartıp gönderdim kabul etmiyolarmı şimdii illa ıslak imzamı olması lazim

• e-imzalı tüm belgeler kabul ediliyor bugün götürdüm kabul ettiler

• blaadee B kullanıcısına yanıt

E imzalı olabilir ama ytü e imzalı vermiyo,ıslak imzalı zaten gidip alamıyoruz

• semihfurkan S kullanıcısına yanıt
    Bende ytü de okuyorum ,ogidb@yildiz.edu.tr bu adrese mail atıp e-imzalı belge talebinde bulunabilirmişiz
  • Bursa Marmara’dan hak kazanıp e-imzalı belge alabilen var mı?

• Staj yaparsak burs kesiliyor mu? Acil cevap verir misiniz?

• hayır maaşın belli bir miktarı geçmemesi gerekiyor galiba arayıp sor geçmiyorsa alabilirsin bursu

• Ben aradım sordum e imzalı transkriptin fotokopisini kabul ediyoruz dediler

• sgk dökümünü kaç ayda bir istiyorlar? İbb bursu hakkında iptal mi edin dediler?

• Bu zamana kadar bursu kesilip faiz ödeyen oldu mu?

• Şimdi aradım ito'yu bugun veremeyeceksen dilekçe yaz 15 marta kadar getir teslim et dedi. Mecburen 1000 km yol gidip kendim vericem. Ancak sizin tanidik vs varsa onu da kabul ediyorlarmış.

• Bana da öyle bi mail gelmiş sabah. Arkadaşa söyledim. Gün içinde belgeleri alamazsa mecbur İstanbul'a yol tepeceğiz

• abcde9876 A kullanıcısına yanıt
    Evet ben aradım o konuda ve bana iptal edersen değerlendirmede sorun çıkmaz dedi personel.
  • belge falan talep etmedilermi

• etiennelantier E kullanıcısına yanıt

Marmara e-imzalı belge göndermiyor ancak varsa tanıdık ıslak imzalı belgeyi ona aldırıp kargolatabilirsin. Ayrıca o da yoksa itoya dilekçe yazıp 15 Mart’a kadar da zaman kazanabilirsin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.