Bildirim
itool sonrası itunes uygulamaları siliyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
appsync falan kuruluydu -
bende ikisini birlikte kullanıyorum bazen itunes bazen itools.. öyle bir sorun çkmadı sebebi itools değildir bnce.. -
iTunes > tercihler > aygıtlar > iPod iPad ve iPhone ların otomatik eşzamanlamasını engelleyi aktifleştirin.
Telefona uygulama indirdikçe arada bir, iTunes'ta aygıtlar başlığında aletinize sağ klik yapıp satın alınanları aktar deyin.
iTunes eşzamanlama yaparken, bilgisayardaki içeriği iPhone'a aktarmaya çalışır, sorun bundan kaynaklanıyor. -
eğer iphone a itunes dışında farklı bir yoldan uygulama yüklersen itunes otomatik olarak siler -
quote:
Orijinalden alıntı: yahooo58
eğer iphone a itunes dışında farklı bir yoldan uygulama yüklersen itunes otomatik olarak siler
Ben arkadaşımdan istediğim bir uygulamayı itools la backup alıp kendi iphone uma yükledim ve sorunsuzca kullanabiliyorum her defasında itunes la eşzamanlama yapmamama rağmen sorun yalnızca itunes ayarlarıyla ilgili
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X