Şimdi Ara

itool sonrası itunes uygulamaları siliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • jb li cihaz itunes la kullanıyorum 5.1.1 çıktığından beri bugün itoolsu kurdum bağladım bi baktım bütün uygulamalar gidiyo
    sonra kaldırdım itoolsu ama hala itunes eşzamanlama yapınca siliyor sorun nedir bi yardımcı olun
    sözlük falan çok gerekli uygulamalar vardı çözmem lazım acil

• appsync falan kuruluydu
  • bende ikisini birlikte kullanıyorum bazen itunes bazen itools.. öyle bir sorun çkmadı sebebi itools değildir bnce..
  • iTunes > tercihler > aygıtlar > iPod iPad ve iPhone ların otomatik eşzamanlamasını engelleyi aktifleştirin.
    Telefona uygulama indirdikçe arada bir, iTunes'ta aygıtlar başlığında aletinize sağ klik yapıp satın alınanları aktar deyin.

iTunes eşzamanlama yaparken, bilgisayardaki içeriği iPhone'a aktarmaya çalışır, sorun bundan kaynaklanıyor.
  • eğer iphone a itunes dışında farklı bir yoldan uygulama yüklersen itunes otomatik olarak siler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahooo58

eğer iphone a itunes dışında farklı bir yoldan uygulama yüklersen itunes otomatik olarak siler

Ben arkadaşımdan istediğim bir uygulamayı itools la backup alıp kendi iphone uma yükledim ve sorunsuzca kullanabiliyorum her defasında itunes la eşzamanlama yapmamama rağmen sorun yalnızca itunes ayarlarıyla ilgili
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.