Şimdi Ara

İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
5.667
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • z490 var.Gönül ister 12. nesil kullanmayı fakat z690 Anakart fiyatları düşündürüyor hocam.

@tsmsk teşekkürler siz paylaşınca farkettim

• İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI
    İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADIwww.itopya.com
    CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX BEYAZ RGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/corsair-icue-h150i-elite-capellix-beyaz-rgb-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u12920

fiyat fena değil beyaz sevenler için. siyahı geçen ay amazonda 2300 e satılmıstı

• Razer İskur X koltukları 3399 dan alıp 4000-4500 arası satanlara selam olsun İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI 

• Arkadaşlar bana şöyle ekonomik 60hz monitörde idare edebilecek bir kart önerir misiniz? İşlemci i3 8100 modeli. Yani 60 FPS üstü çok önemli değil benim için. 1650 OC 4gb yada 1050 ti bakıyorum ama RX 550 4gb bile işimi görür gibi geliyor. Bütçe en fazla 3 3.5 arası. 2.el düşünmüyorum pek. Uzak kaldık biraz donanım olayından güncel şeyleri çok bilmiyorum. Monitör 4k ama full HD oyun oynanır en fazla. Ona göre bir tavsiye verir misiniz itopya üzerinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fairstars kullanıcısına yanıt

Hocam AMD RX6400 çıkardı, Türkiye'ye de gelecektir. Benim baya hoşuma gitti RX570'den falan güçlü. RX6500XT 3500 liralardan satıldığını düşünürsek 3k lira civarına gelir diye tahmin ediyorum. Onu almasanız bile o kartın Türkiye'ye gelmesi fiyatları biraz rahatlatır gibi.

• fairstars kullanıcısına yanıt

Sistemine en uygun kart RX 6500 XT. Fazlasına işlemcin yeterli gelmez.

İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI
    İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADIwww.incehesap.com
    XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon RX 6500 XT Black RX-65XT4DBDQ 4GB GDDR6 64Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/xfx-speedster-qick-210-amd-radeon-rx-6500-xt-black-gaming-ekran-karti-fiyati-53713/

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

RX 6400 6500 XT ile aynı fiyata satılıyor. Ayrıca video kodlama yok. Kesinlikle alınmaz. 2500 olursa düşünülebilir.

• caglaryk kullanıcısına yanıt

Şuan sadece incehesapta gözüküyor hocam, o da ön listeleme fiyatıdır farklı modeller geldikçe ucuzlar diye tahmin ederek yazmıştım. Gerçi ülkede ne ucuz ki bu ucuzlasın zamanla İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI 

• Çok teşekkür ediyorum cevaplar için. İnceleyeceğim modelleri

• Alister Vale kullanıcısına yanıt

ben almıştım çok ses yapıyor dediler iade ettim.

• someone74 kullanıcısına yanıt

2.elde 4000-4500 ü geçtim 3399 a bile kimse almaz o koltuğu. Ben geçen ay 2999 a sattığında alıp 1 saat bile kullanmadan 2.elde aldığım fiyata sattım sonra da zararsız sattığıma şükrettim.

İnanılmaz rahatsız ve oturma yeri dar bir koltuk. Rahat kullanmak için 40 kilo zargana olmak lazım, normal bir insanı yazık falan pişik yapar o kadar dar bir oturma alanına sahip.

• ucel kullanıcısına yanıt

Arctic > diğerleri.

280mm i bile piyasadaki 360mm lerin %99 undan daha performanslı ve daha sessiz.

İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Ben Kendime geçen gün gigabyte auros 360mm aldım performansı nasıl hiç bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.