z490 var.Gönül ister 12. nesil kullanmayı fakat z690 Anakart fiyatları düşündürüyor hocam. @tsmsk teşekkürler siz paylaşınca farkettim |
İTOPYA.COM EFSANE BAYRAM FIRSATLARI BAŞLADI (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
www.itopya.com
CORSAIR iCUE H150i ELITE CAPELLIX BEYAZ RGB 360mm Islemci Sivi Sogutucu| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/corsair-icue-h150i-elite-capellix-beyaz-rgb-360mm-islemci-sivi-sogutucu_u12920fiyat fena değil beyaz sevenler için. siyahı geçen ay amazonda 2300 e satılmıstı
-
Razer İskur X koltukları 3399 dan alıp 4000-4500 arası satanlara selam olsun
-
Arkadaşlar bana şöyle ekonomik 60hz monitörde idare edebilecek bir kart önerir misiniz? İşlemci i3 8100 modeli. Yani 60 FPS üstü çok önemli değil benim için. 1650 OC 4gb yada 1050 ti bakıyorum ama RX 550 4gb bile işimi görür gibi geliyor. Bütçe en fazla 3 3.5 arası. 2.el düşünmüyorum pek. Uzak kaldık biraz donanım olayından güncel şeyleri çok bilmiyorum. Monitör 4k ama full HD oyun oynanır en fazla. Ona göre bir tavsiye verir misiniz itopya üzerinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam AMD RX6400 çıkardı, Türkiye'ye de gelecektir. Benim baya hoşuma gitti RX570'den falan güçlü. RX6500XT 3500 liralardan satıldığını düşünürsek 3k lira civarına gelir diye tahmin ediyorum. Onu almasanız bile o kartın Türkiye'ye gelmesi fiyatları biraz rahatlatır gibi.
-
Sistemine en uygun kart RX 6500 XT. Fazlasına işlemcin yeterli gelmez.
www.incehesap.com
XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon RX 6500 XT Black RX-65XT4DBDQ 4GB GDDR6 64Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.comhttps://www.incehesap.com/xfx-speedster-qick-210-amd-radeon-rx-6500-xt-black-gaming-ekran-karti-fiyati-53713/
RX 6400 6500 XT ile aynı fiyata satılıyor. Ayrıca video kodlama yok. Kesinlikle alınmaz. 2500 olursa düşünülebilir.
Şuan sadece incehesapta gözüküyor hocam, o da ön listeleme fiyatıdır farklı modeller geldikçe ucuzlar diye tahmin ederek yazmıştım. Gerçi ülkede ne ucuz ki bu ucuzlasın zamanla
-
Çok teşekkür ediyorum cevaplar için. İnceleyeceğim modelleri
ben almıştım çok ses yapıyor dediler iade ettim.
-
2.elde 4000-4500 ü geçtim 3399 a bile kimse almaz o koltuğu. Ben geçen ay 2999 a sattığında alıp 1 saat bile kullanmadan 2.elde aldığım fiyata sattım sonra da zararsız sattığıma şükrettim.
İnanılmaz rahatsız ve oturma yeri dar bir koltuk. Rahat kullanmak için 40 kilo zargana olmak lazım, normal bir insanı yazık falan pişik yapar o kadar dar bir oturma alanına sahip.
-
-
Ben Kendime geçen gün gigabyte auros 360mm aldım performansı nasıl hiç bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X