Şimdi Ara

İtopya dan alacağım bilgisayardaki işletim sistemihakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba İtopya'dan bir bilgisayar özelleştirdim ve almayı düşünüyorum ama aklıma bir soru takıldı işletim sistemi seçim kısmında yaklaşık 5 tane seçenek var ve ben şunu seçtim "Windows 11 Home 64 Bit Türkçe Oem" bunu aldığımda bildiğin normal Windows cihazda açılacak ve ben sadece açılış ekranındaki isim klavye türü gibi şeyleri gireceğim değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harbiyekho kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen test etmek ve kurulum güncellemelerini vs yapmak için lokal hesap açarak Windows kurulumunu tamamlarlar. Yani bilgisayarı açtığınızda direk masaüstü gelir. Windows 11 kurulumu varsayılan olarak Microsoft hesabı istiyor ama kurulumdan sonra da kendi hesabınızı açabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yani lisanslı olur değilmi yani hep kullanabilirim o aldığım şeyle

• Evet lisanlı olur,lakin niye o kadar para vereceksin oda ayrı konu ,sirketmi işletiyorsun.

• lithran kullanıcısına yanıt

Yok evde kullanacağımda başka yolu var mı ki benim çok bilgim yok ETS 2 oynayacağim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harbiyekho -- 2 Eylül 2024; 12:5:11 >
  • Orjinal key fiyatı ne ki.Herhangi bir yerde windows yukletsen max 200 - 300 lira tutar .30 senedir bu sekilde oyun oynuyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.