Ben de arkadaşın yanındayım zaten. Hem satıcı hem de distrübütör msrp fiyattan alıp piyasaya çakıyorlar. Kartı bozulan adama da düşük fiyattaki para iadesini seçiyorlar. Niye herkes bana cephe alıyor? |
İtopya'nın ekran kartı iadesinde gösterdiği adaletsizlik (5. sayfa)
-
-
Ben de onu diyorum.
-
Sadece soruyorum, savunuyorum olarak algılanmasın.
İlk üçte alışveriş yaptığım siteleri yazmışsınız, uzun zamandır alışveriş yapmıyorum gerçi. Bi de teknobiyotik vardı, o kendini bitirdi zaten.
Bunlar dışında nereden ürün almamı tavsiye edersiniz peki? Yada başka yerde ürün bulamıyorum diyeyim, bu siteler bişeyler bulunduruyor yine ellerinde.
(Vatan ve incehesapta sürekli şikayet ediliyor)
-
İtopya hep böyleydi bakmayın yayıncılara, youtuberlara reklam verip müşteri dostuyuz gözüktüklerine ne oldukları zaten belliydi kaç tane konu açıldı.
Geçmiş olsun hakkını aramalısın.
Aldığı paradan iade edebilir diyen ne kafasında bilmiyorum 1080 veriyorsunuz ve 1030 parası alıyorsunuz yeni ekran kartı almak isterseniz. Bruh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 12 Haziran 2021; 1:38:50 > -
Demek ki artık garantili mal sahibi olmak için ya sadece Amazon'dan alışveriş yapacağız ya da yurtdışından ürün alacağız. Varsın yurtdışından aldığım ürün garanti olmadığı için çöp olsun. Böyle çöp firmalardan ürün alıp sinir stres sahibi olmaktan iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dönemi konsol ile geçirmek, piyasa düzelince tekrar güncel sistem toplamak en mantıklısı gibi gözüküyor.
Sıkıntı yaşayan arkadaşlar da en kısa sürede çözerler umarım.
Şuan nasıl bilmiyorum ama endeks bilişim bu konuda çok iyi benim bozulan 5500xt yerine sıfır 5700xt göndermişler di. Itopya anca yayıncılara mallarını dağıtsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüketici hakem heyetine güncel fiyat bilgisi yap. Değişim yada muadil iste.
Yayınlarında ve videolarında itopya reklamı yapan dijital ünlüler bu başlıkları okuyup firmaya hesap sorabiliyor mu acaba? Hocam git bir itopya sponsorlu yayına senin videonda gördüğüm için aldım mağdurum de.
quote:
Orijinalden alıntı: Fox90
Yayınlarında ve videolarında itopya reklamı yapan dijital ünlüler bu başlıkları okuyup firmaya hesap sorabiliyor mu acaba? Hocam git bir itopya sponsorlu yayına senin videonda gördüğüm için aldım mağdurum de.hocam sen nediyorsun ya. yayıncı dediklerin in umrundamı? senin ne halde oldugun umrumdami? jahrein nin kemal can parlak ın , wtcn ferit in ? kollarının altına aldılar hepsi 3090 ekran kartlarını keyifleri yerinde hepsinin.allah aşkına komik olmayın. itopya nın müdürü kemal can parlak in yayınına katılıyor tabiri caiz se cop cop cekmekten ağzında nasır oluşmuş. kanunda cok büyük acıklık var. adamlar firmalar kendi kanunlarını uyguluyorlar. müsteriler mağdur oluyor. denetliyen yokki. pc parcaları eskiden herkes yurt dısından alırdı bunlarda bakanlara gider ağlarlardı gümrük vergilerini yükseltin diye. şimdi yükselttiler. cogu kişi yurt dısından alışveri yapamıyor. bunlarda tr deki firmalar da tabiri caizse at oynatmaya başladılar. milleti yoluyorlar artık.35 bin e ekran kartımı olur allah aşkına 35 binlik ne yapıyorsun sen o pc de ya. kim alıyor bu kartları hangi salaklar alıyor?
-
Bu yeni birşey değil, fiyatı artan her ürüne yapmayı adet edindikleri bir olay. Sıvı soğutucu almıştım 650TL'ye, fiyatı 1050TL olunca bozuldu ama aaa, ürün ellerinde yok, mecbur para iadesi! A firması B firması için konuşmuyorum geneli böyle. Sizinkine yine bir miktar iade edilmiş, o 20-30k'lara alınan kartlar bozulsun nasıl "garanti dışı" diyorlar görün :)
Canım ülkemde herkes kaldırmış bekliyor.
-
Piyasa düşse 20-30k'dan alınan kartlar bozulunca da kart iadesi yaparlar hangisi işlerine gelirse, en mantıklısı dolar ve euro ile satın almak onda da garantiye gidip gelirken tekrar KDV alıyorlar bu ülkede adaletsizlik sabah kahvaltısı gibi bir şey, vatandaş değil sermaye sahipleri korunuyor ne yazık ki.
-
yasa acıklarından dolayı bu ahlaksız itopya yada inventus vb... tuketicilere boyle sorunlar yasatıyor ..
ama siz zannediyorsunuz kı bu firmalar iyi firmalar.. hayır degil bir ivme yakalayıp tamam ben artık satıs yapıyorum diyene kadar
tüketici ( alıcı musteri tüketici ) dostu gorunuyorlar .. sonra parsayı vurup milleti magdur ediyor
istanbul bilisim i hatırlayın
artık reklam falan yapmalarına gerek yok yayıncılara 1 tane ekran kartı veriyorlar ...yayıncılar da bunların reklamını yapıyor
ama sonradan bu firma ınsanları mağdur ettıgınde o soytarı yayıncılar cıkıp bu sorunun buyumesınde pay sahıbıyız bızde sucluyuz demıyorlar
deseler bıle sen ettıgın zararla kalıyorsun o firmanında yanına kalıyor ...
THH ye kesinlikle basvur elimizde yok yalanlarına ınanma 1080 bile vardır ellerinde hazır makınalarda satıs yapıyorlar
basvururken satıs yaptıkları sayfanın cıktısınıda al....tekrar gecmıs olsun
-
Bu firmaların götü başı ayrı oynamaya başladı. Bende çok korkuyorum başıma bi iş gekecek sıçacam diye.
Malın zam yemesi tüketiciyi bağlamaz.
Mal elinde yoksa dengini verirsin, o da elinde yoksa denginin fiyatını. Ticaret risk işidir
eylül 2020 'de 2.000 tl'ye topladıklar 2060'ları şimdi en aşağı 8.000 tl'den kaktırıyorlar. Satıma gelince bal kaymak tabi. Ülkede hukuk olmayınca ,tüketiciyi koruyan kanunlarda kağıt üstünde kalıyor
Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Haziran 2021; 11:52:51 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X