Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

bugün 23:23 itibariyle tercihim dğişti diş yerine itü inşaat türkçe yazddım sıra 13800 ben de hala inanamıyorum son anda hayatım değişti

Bende tam 23:30 da itü inşaat dan Tıpa döndüm şoktayim şuan.

Hayatının hatasını yaptın bro hani itüye gidecektin.. vadideki ortamı tıpta bulabilecek misin

• quote:

o kadar kafa yordum hangi diş diye işe bak dayım birden ikna etti inşaatçıyım

olm benim puan sizden uzak ama durum aynı son beş dakka kala makineden inşaata döndüm şimdi canım sıkkın yaa
  • Elektrik yazanlara, kazananlara hayırlısı olsun. Diğerlerine de olsun tabi de elektriklere ekstra olsun.
  • Son anda tercih değişikliği yapıp diş hekimliğini sildim itü döşedim ilk 7 tercihe ben de geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyxxx

Elektrik yazanlara, kazananlara hayırlısı olsun. Diğerlerine de olsun tabi de elektriklere ekstra olsun.

Eyvallah. Elektrik akar... elektrik yazmamda sen de baya etkili oldun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: şakirt1000

quote:

olm benim puan sizden uzak ama durum aynı son beş dakka kala makineden inşaata döndüm şimdi canım sıkkın yaa

beyler bana yardım edin :( hata mı ettim , evimin dibini ırakıp taa osmaniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinan233

Son anda tercih değişikliği yapıp diş hekimliğini sildim itü döşedim ilk 7 tercihe ben de geliyorum

sen hangi dişi sildin ben çukurova erciyes..

daha şokunu atlatamaım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

bugün 23:23 itibariyle tercihim dğişti diş yerine itü inşaat türkçe yazddım sıra 13800 ben de hala inanamıyorum son anda hayatım değişti

Bende tam 23:30 da itü inşaat dan Tıpa döndüm şoktayim şuan.

Hayatının hatasını yaptın bro hani itüye gidecektin.. vadideki ortamı tıpta bulabilecek misin

Hala ihtimali var ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

osmaniye?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan233

Son anda tercih değişikliği yapıp diş hekimliğini sildim itü döşedim ilk 7 tercihe ben de geliyorum

sen hangi dişi sildin ben çukurova erciyes..

daha şokunu atlatamaım

O kadar takılma dostum ya ben yapamam valla düşündüm de olmaz ya. Marmara medipol ve bezmi alem sildim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

osmaniye?

evet,korkut ata üniversitesi

• vay haline
  • Beyler ben de %95 İTÜ insaattayim

• sıralama 15500 kontrolden başladım yazmaya kontrol ing kontrol trk elektrik ing elektrik trk inşaat trk moleküler biyo ve genetik(bundaki sıralam 12100) bunlardan biri gelir mutlaka yani
  • quote:

vay haline

tekirdağ da makine tutarken
  • Bende seneye inşallah İTÜ Uçak'tayım, kalsın burda mesajım, lazım olur burdakiler.
  • %99 İtü Kontrol mühendisliğindeyim. :) VADİ AKARRRRRR....
  • başa odtü yazdım ama itü inşaat istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackLisT.2

başa odtü yazdım ama itü inşaat istiyorum

Aynen.. Bana da babam yazdırdı da İTÜ üstüne ama ODTÜ nun gelme ihtimalİ yok büyük iht İTÜ gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: dambara

quote:

Orijinalden alıntı: bLackLisT.2

başa odtü yazdım ama itü inşaat istiyorum

Aynen.. Bana da babam yazdırdı da İTÜ üstüne ama ODTÜ nun gelme ihtimalİ yok büyük iht İTÜ gelecek

sıralama kaç hocam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.