Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Itü Makine
  • Son anda bende tercihlerimi değiştirdim.ODTÜ Havacılık ve Uzay M.(9070 le almış) gelmezse İTÜ Uçak M.(10000 le almış) buda gelmezse İTÜ Makine M.(13400 le almış) gideceğim.Bu arada 9406. oldum.
  • 51363 ile 54600'lük Tekstil gelir umarım.

Ulen güya İTÜ'de Makina okuyacaktım.

Neyse, babam makinacı, tekstile diretiyor. Hayırlısı.

Gelir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

Son anda bende tercihlerimi değiştirdim.ODTÜ Havacılık ve Uzay M.(9070 le almış) gelmezse İTÜ Uçak M.(10000 le almış) buda gelmezse İTÜ Makine M.(13400 le almış) gideceğim.Bu arada 9406. oldum.

İTÜ ingilizce Uçak 8400le almıştı onu da yazsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahkanat

quote:

Orijinalden alıntı: Jobbik

Son anda bende tercihlerimi değiştirdim.ODTÜ Havacılık ve Uzay M.(9070 le almış) gelmezse İTÜ Uçak M.(10000 le almış) buda gelmezse İTÜ Makine M.(13400 le almış) gideceğim.Bu arada 9406. oldum.

İTÜ ingilizce Uçak 8400le almıştı onu da yazsaydın.

Yazdım zaten ama ODTÜ den sonra yazdım
  • %100 İTÜ İNŞAAT 13800
  • beklentileriniz çok yüksek olmasın öncelikle hazırlığı direk atlamaya çalışın kursa falan gidin boşa para ve zaman geçiyor hazırlıkta ben okudum ve eylül sınavına kaldım direk sıkıntı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyildiz07 -- 4 Ağustos 2012; 11:47:51 >
  • 17500 um ıtü matematik müh yazdım gelrse ıtüluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: lord_general

Vadi düşünenler varsa okulda bi gün toplanalım tanisalim gençler .

+1 Havamız olsun grup gezelim

İTÜ -MM
  • beyler okulun eylül sınavından önce hazırlık kursu var hızlandırılmış, girin ona fazla pahalı değil, atlayın hazırlığı vakit kaybetmeyin, bu aralar badlsmid olabilir. marks yabancı dillerden öğrenebilirsiniz durumunu, kurs orada oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: slapert

beyler okulun eylül sınavından önce hazırlık kursu var hızlandırılmış, girin ona fazla pahalı değil, atlayın hazırlığı vakit kaybetmeyin, bu aralar badlsmid olabilir. marks yabancı dillerden öğrenebilirsiniz durumunu, kurs orada oluyor.

%100 ingilizce okuyacağım şu halimle derslerden pek bişey anlamam mümkün değil.O yüzden ben hazırlıkta güzelce ingilizce kasmayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

beyler okulun eylül sınavından önce hazırlık kursu var hızlandırılmış, girin ona fazla pahalı değil, atlayın hazırlığı vakit kaybetmeyin, bu aralar badlsmid olabilir. marks yabancı dillerden öğrenebilirsiniz durumunu, kurs orada oluyor.

%100 ingilizce okuyacağım şu halimle derslerden pek bişey anlamam mümkün değil.O yüzden ben hazırlıkta güzelce ingilizce kasmayı planlıyorum

kursta iyi öğretiyor, ayrıca geçeceğinin garantisi yok öğrenemezsen zaten geçemezsin.

• %90 itu bilgisayar ingilizce veya turkce.selamlar

• hazırlığı vakit kaybı olarak görmüyorum zaten 65 yaşında emekli olacaz boşverin kasmayın yahu. güzel güzel oturur dil öğreniriz
  • çok biliyorsunuz zaten, 1yıl hazırlık okuyup bir cacık öğrenmeden girin sınava da ondan sonra konuşursunuz vakit kaybı miymiş değil miymiş.

• Sıralamam 18k kimya müh.ing veya matematih müh.ing yazdım inşaatı yazmamıştım ama görünüşe göre herkes orayı tercih etmiş gelmeyecekti zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dambara

hazırlığı vakit kaybı olarak görmüyorum zaten 65 yaşında emekli olacaz boşverin kasmayın yahu. güzel güzel oturur dil öğreniriz

+1
  • yok mu matematik mühendisi itü den beyler
  • quote:

çok biliyorsunuz zaten, 1yıl hazırlık okuyup bir cacık öğrenmeden girin sınava da ondan sonra konuşursunuz vakit kaybı miymiş değil miymiş.

Böyle bir üslupla konuşmana gerek yok.

Zaten yeni kazananlardan çoğu eylül ayında, ilk girilen Proficiency'i geçemiyor, bu yıl da geçemeyecekler. Geçenler de genellikle kolejlerden ve İstanbul'un çıtası yüksek Anadolu liselerinden (Kadıköy Anadolu Lisesi, Galatasaray Lisesi vb.) mezun olan kişilerdir. (Tabii ki istisnalar mevcut.) İTÜ'nün Proficiency'si ODTÜ'nün, Boğaziçi Üniversitesinin, Bilkent Üniversitesinin vb. sınavlarına göre kolay olsa bile, bu bir gerçek.

İngilizce düzeyiniz şu an zaten iyiyse ben de hazırlık sınıfını atlamanızı öneriyorum. Özellikle de A kurunda, boşa geçen zaman oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 4 Ağustos 2012; 14:28:43 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.