Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mat101e de aynı şekilde çıkmış soruları bi şekilde yapıyodum ama finalde patladık 1. vizede iyi değildi büte bıraksam daha iyiymiş

ben de şu an finallere çalışamama sorunu yaşıyorum fizik kimya vizelerim iyiydi finalde iyi bi şeyler yapsam çok güzel olacak ama nerdee
  • quote:

Orijinalden alıntı: hipofiz bezi

mat101e de aynı şekilde çıkmış soruları bi şekilde yapıyodum ama finalde patladık 1. vizede iyi değildi büte bıraksam daha iyiymiş

ben de şu an finallere çalışamama sorunu yaşıyorum fizik kimya vizelerim iyiydi finalde iyi bi şeyler yapsam çok güzel olacak ama nerdee

bence son dönemlerin en zor finali oldu matematikte, daha önce sorulmamış tipte sorular falan vardı. ama tabii çanı da bununla paralel olarak düşük çıkar, oradan kurtarırız gibi, bakalım.

hem şimdi dönemin sonu artık, insanda bıkkınlık yorgunluk oluyor, normal. hele benim gibi uzaktan gelenler için daha da kötü. vizelere kadar her derse üşenmeden kalkıp gidiyordum ama dönemin sonuna doğru zorla gider oldum, bazen hiç gitmedim. etkiliyor tabii ki o da.

• hmac H kullanıcısına yanıt
    uzaktan gelme sorunu etkiliyor gerçekten ben normalde evi aramam pek ama 11 inde gideceğim günü bekliyorum

dönem sonu yorgunluğunu fazlasıyla yaşıyorum maalesef . bi taraftan da insan ailesine karşı sorumlu hissediyor kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipofiz bezi -- 7 Ocak 2014; 0:38:00 >
  • Öyle gerçekten. Finallere çalışmak çok zor geliyor.Normalde vizeden 1 hafta önce çalışmaya başlardım. Kimya için bugün öğlen 1 saat bakıp kapattımbir de gördüklerimiz daha kimya,mat101 falan. Bölüm derslerinde nolur kim blir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet// -- 4 Ocak 2014; 23:21:33 >
  • abi en kolay olan ilk dönem niye böyle oldu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

abi en kolay olan ilk dönem niye böyle oldu ya?

Bute geldi askimiz, ikimiz de saskiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daha yeni hazırlık bitti şimdi benim 2.dönem derslere başlamak için ne yapmam gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axen54

arkadaşlar daha yeni hazırlık bitti şimdi benim 2.dönem derslere başlamak için ne yapmam gerekir.

Ders secimi yapacaksın İTÜ sis uzerinden. Akademik takvime bakabilirsin. Ders programları da İtu sis uzerinden açıklandı. Crnlere göre program yapacaksın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

arkadaşlar daha yeni hazırlık bitti şimdi benim 2.dönem derslere başlamak için ne yapmam gerekir.

Ders secimi yapacaksın İTÜ sis uzerinden. Akademik takvime bakabilirsin. Ders programları da İtu sis uzerinden açıklandı. Crnlere göre program yapacaksın..

kusura bakmayın da tam anlayamadım dersleri şimdi seçebiliyor muyum?Crn ne demek birde
  • quote:

quote:

quote:

kusura bakmayın da tam anlayamadım dersleri şimdi seçebiliyor muyum?Crn ne demek birde

Akademik takvimi incelersen sınıf sınıf ders secim tarihleri var. O gun o saatte ders secimi icin bilgisayar basında olman gerekli. Sisteme giris yapıp ders kodlarını gireceksin. Mesela fiz 101 icin Çarşamba 13.30-16.30 meddeki X hocanın dersinin CRN'si 10532 ise ve bu dersi almak istiyorsan o gun bu numarayı girmen gerekli..

CRN=Ders kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 13 Ocak 2014; 12:54:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim,çok saolsın.Hocam peki hangi dersleri alacağım nerede yazıyor.Ders seçme tarihini buldum.
  • quote:

Hocam teşekkür ederim,çok saolsın.Hocam peki hangi dersleri alacağım nerede yazıyor.Ders seçme tarihini buldum.

İtu siste ders planları yazar. Oradan hangi donem hangi dersleri alacağını görebilirsin. Ama seçim tamamen sana bağlı. İrregularsin, donem karmaşası yaşamamak icin üstten önşart istemeyen dersleri almak daha mantıklı olur. ATA TUR ING RES gibi..

• quote:

quote:

İtu siste ders planları yazar. Oradan hangi donem hangi dersleri alacağını görebilirsin. Ama seçim tamamen sana bağlı. İrregularsin, donem karmaşası yaşamamak icin üstten önşart istemeyen dersleri almak daha mantıklı olur. ATA TUR ING RES gibi..

Hocam tamam orayıda anladım şimdi bir tek önşart gerektirmeyen dersleri nasıl anlıyacağım.Birde bana kaç kredi verecekler ders seçmek için.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam tamam orayıda anladım şimdi bir tek önşart gerektirmeyen dersleri nasıl anlıyacağım.Birde bana kaç kredi verecekler ders seçmek için.

Dersleri sisten açılan dersler kısmında incelerken sagda önşartları yazar. Irregular oldugun icin kredi limitin yok. 1 kredi de alabilirsin 25 kredi de. Ama bu sadece ilk donemin icin gecerli..

• Arkadaşlar harf notu görülmeyen dersiniz var mı; biraz gecikmedi mi sizce de? Güya dün bitiyordu harf notu girme işlemi!

• quote:

Orijinalden alıntı: DnaSua

Arkadaşlar harf notu görülmeyen dersiniz var mı; biraz gecikmedi mi sizce de? Güya dün bitiyordu harf notu girme işlemi!

Dun aksam not girme olayı bitti. Ilgili hocaya mail at savaş..

• Benim gibi harf notu henüz girilmeyenler için bilgilendirici bir posta gelmiş.Daha doğrusu öğretim üyelerine bir uyarıBilgilendirici olur umarım. Bu sabah webmail'e gelen posta:

FİNAL NOTLARININ SİSTEME GİRİLMESİ HK.

Değerli İTÜ Öğretim Üyeleri,

Bütünlemesi olan derslerin güz yarıyılı final not girişleri 13.01.2014 Pazartesi, bugün 17:30 da kapatılacaktır.

Yarın bütünleme sınavlarımızın başlaması sebebiyle henüz notlarını girmemiş olan öğretim üyelerimizin notlarını girmeleri gerekmektedir. Konuya hassasiyetinizi rica ederim.

Bu arada sağol Burak, iyi tatiller...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnaSua -- 13 Ocak 2014; 13:47:21 >
  • JasoNBuraK kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim her şeyi anladım sizin sayenizde zorlanmadan ders seçebilicem.
  • Bende bir soru sorayım, irregular olarak bu sene başlıyorum, yukarıda okuduğuma göre ilk dönem kredi sıkıntısı yok. Fakat gelecek sene ders seçerken kaç kredi limitimiz var

• quote:

Hocam çok teşekkür ederim her şeyi anladım sizin sayenizde zorlanmadan ders seçebilicem.

Rica ederim dostum..

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.