Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

Mat103,fiz101e ve kim101e icin tavsiye ettiginiz hoca var mi

Mat103 icin sevgi harman..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Tesekkur ederim, ondan almaya calisacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bil101 muafiyeti icin bir site vardi cikabilecek sorular olan link atabilecek var mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Tesekkur ederim, ondan almaya calisacagim

geçen dönem almıştım ben sevgi hocadan ama bu dönem vermeyecek sanırım ders hamileydi çünkü. karnı burnunda olmasına rağmen sınava hazırlık için ek ders vermişti sağolsun

@orucbe
    http://wps.prenhall.com/bp_daley_ciyf_8/0,10010,1799927-,00.html bu siteydi

• Tantum.35 kullanıcısına yanıt
    Uyarı için teşekkürler, zaten kör bir seçim yaptım. Artık hakkımızda hayırlısı
  • eyvallah hocam

• Ne biçim bir kontenjan belirliyorlar bunlar? MAL 201 için 120 kişilik yer var 70'i zaten dolmuş. Buna EHB, ELE, KONT nasıl sığacak? Belli boyle olacağı niye baştan yuksek yapmıyorsun?

• dersleri seçtik şimdi üniye gidip teyit ettirmek gerekiyor mu?Birde ek kontenjan 6 şubatta gece yarısı mı açılıyor?Hoca seçimini nasıl yapacaz?
  • hoca seçimi bizim elimizde değil, anca hocayı beğenmezsen ilk hafta dersi droplayıp başka derse geçmeyi deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axen54

dersleri seçtik şimdi üniye gidip teyit ettirmek gerekiyor mu?Birde ek kontenjan 6 şubatta gece yarısı mı açılıyor?Hoca seçimini nasıl yapacaz?

Ders programını danışman hocaya onaylatmak diye bir şey var, bundan başka teyit işlemi yok. Bunun da gerekli olduğu, yapılmazsa derslerin düşme riskinin olduğu söyleniyor; fakat daha danışman hocasıyla bir kere konuşmamış arkadaşlarım var. Şimdiye dek yaptırmadığı için başına bir şey gelen görmedim. Ama istiyorsan yaptır.

SIS'te yayınlanan ders listesinde (http://www.sis.itu.edu.tr/tr/ders_programlari/LSprogramlar/prg.php ), öğretim görevlisi kısmında *** yazan derslerin hocaları pazartesi günü belli olacak. Yani hoca seçemiyorsun şimdi, zaten Web'den ders seçim dönemi bitti dün.

Fakat pazartesi gününden itibaren iki hafta boyunca, yani dönemin ilk iki haftasında, danışman hoca aracılığıyla Add/Drop var, kendimiz Web üzerinden yapamıyoruz. Denk gelen hocayı beğenmezsin ya da o hocanın hakkında pek olumlu yorum bulamazsın; -varsa- başka daha iyi hocalarda boş kontenjanlar varsa, bu Add/Drop ile değiştirirsin. Add/Drop için danışman hocanın yanına gittiğin zaman, yukarıda bahsettiğim onaylatma işini de aradan çıkarmış olursun.

Kontenjan arttırımları 6 Şubat'ta başlamıştı, bildiğim kadarıyla devam ediyor. Önümüzdeki hafta da Add/Drop olduğu için kontenjan değişiklikleri yapılmaya devam edilebilir. Aşağıdaki sayfaları takip etmeni öneririm.

www.sis.itu.edu.tr/tr/ders_programlari
    www.sis.itu.edu.tr/tr/ders_programlari/201420/kontenjan/kontenjan.htm
    www.sis.itu.edu.tr/tr/ders_programlari/201420/kontenjan/DUYURU_07Subat2014.pdf

• Hocam cevabınız için teşekkürler bazı ünilerde onaylatma gibi bir sey varmış netede baktım pek bişey bulamamıştım içim rahat etti.
  • bir dersi droplamak istiyorum danışman hocamı biliyorum ama nerede ve nası bulacağım ?Dersi yoklamadan bıraksak herhangi bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 10 Şubat 2014; 16:44:59 >
  • quote:

bir dersi droplamak istiyorum danışman hocamı biliyorum ama nerede ve nası bulacağım ?Dersi yoklamadan bıraksak herhangi bir sorun olur mu?

sistemde(transkriptini ders programını yazan yerde) var. orda da bulamazsan hocanın ismini google a yaz, mail adresini bulup, mail gönder. add/drop işlemi kolay bir şey. yanına gitmene bile gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldstein

quote:

bir dersi droplamak istiyorum danışman hocamı biliyorum ama nerede ve nası bulacağım ?Dersi yoklamadan bıraksak herhangi bir sorun olur mu?

sistemde(transkriptini ders programını yazan yerde) var. orda da bulamazsan hocanın ismini google a yaz, mail adresini bulup, mail gönder. add/drop işlemi kolay bir şey. yanına gitmene bile gerek yok

teşekkürler.Yanına gidmeden nasıl halledebilirim birde hocam yoklamadan kalsak bir şey olur mu?Hocam mail adresini buldum da nasıl bir mail yazıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 11 Şubat 2014; 12:01:59 >

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler.Yanına gidmeden nasıl halledebilirim birde hocam yoklamadan kalsak bir şey olur mu?Hocam mail adresini buldum da nasıl bir mail yazıcam?

Cok resmi bir mail atmana gerek yok, saygili olsan yeter. Ne istedigini soyle iste cekinme daha 100 lerce mail atcaksin hocalara.

Normalde devamsizlik siniri %70 bu da 5 gun derse gitmessen kalacagin anlamina geliyor. Devamsizlik siniri hocadan hocaya degisiyor bazilari cok onemsiyor bazilari hic iplemiyor. Ben hazirligi da sayarsak 3 senedir okula gitmiyorum dogru duzgun daha sadece 1 kere kaldim devamsizliktan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok resmi bir mail atmana gerek yok, saygili olsan yeter. Ne istedigini soyle iste cekinme daha 100 lerce mail atcaksin hocalara.

Normalde devamsizlik siniri %70 bu da 5 gun derse gitmessen kalacagin anlamina geliyor. Devamsizlik siniri hocadan hocaya degisiyor bazilari cok onemsiyor bazilari hic iplemiyor. Ben hazirligi da sayarsak 3 senedir okula gitmiyorum dogru duzgun daha sadece 1 kere kaldim devamsizliktan.

Teşekkürler yoklamadan kalınca diplomada sorumsuz olarak görünüyormuş onun için sordum droplayacağım ders türk edebiyatı acaba sorun olur mu ki?

Birde mailli yazıcam da ne diyecem ben ders droplamak istiyorum siz halledin mi diyecem yoksa hocayla yüz yüze konuşmama gerek var mı çünki koca okulda hocayı bulmak zor olucaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagari Hasan Çelebi -- 11 Şubat 2014; 20:18:41 >

• BIL 104E (C) için Bülent Bölat ve/veya Kubilay Yay hakkında bilgisi olan var mı?

Bülent hoca için teknikforumdaki bütün yorumlar çok iyiyken, en son yorum aşırı olumsuz. 25 kişinin 22sinin kaldığını yazmışlar son yorumda. O yüzden emin olamıyorum.
  • arkadaşlar bu hafta fiz 106 labları yoklama aldı mı?
  • quote:

arkadaşlar bu hafta fiz 106 labları yoklama aldı mı?

Labların açılmış olması lazım, açıldıysa yoklama alınmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bligzer

quote:

arkadaşlar bu hafta fiz 106 labları yoklama aldı mı?

Labların açılmış olması lazım, açıldıysa yoklama alınmıştır

O zaman kaldik

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.