Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ata1i serap hocadan aldım vize 70ti, finale de aa bugün sınav mı varmış diye girdim aa geldi. bu dönem biraz çılgınlaşmış galiba ama ata2yi ondan almaya çalışıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

arkadaşlar, aramızda ata102 alan var mı? Kimden alayım.

Ben 101i sait kofoğlu'ndan aldım, bilmeden, hay almaz olaydım

Niye be usta? Sait Kofoğlu iyidir. Ha tabii bu kadar yazmaya alışık olmayan adamı çarpar. Ben vize+final 11 sayfa yazmıştım.

En azından derste not alma zorunda değilsin, hikaye gibi dinliyorsun. Onun dışında diğer ATA hocalarına göre ders notu az diyebilirim, diğerleri daha çok not veriyor, o da yoruyor adamı; ama Sait hoca kadar da sınavda yazdırmazlar.

Ben ATA'ları aldım. Hem aldığım hocalara, hem de gözlemlerime dayanarak Seda Bayındır Uluskan diyebilirim. Kendisinden 102 aldım, şahane hocadır. Hem dersi zevkli, hem de sınavlarında 3 sayfa felan yazsan rahat yeter. Dağılımı da bayağı iyiydi. Yalnız uyarayım seni, bayağı notu vardı. Hani Sait hocaya göre daha fazla çalışman gereken yer olur. Bunlar dışında Pelin Helvacı, Serap Sarıhan alınabilecek en iyi hocalardan. Özellikle Sait dışında erkek hocalara çok bulaşma. Gerçi Sait de ters gelmiş sana.

bana ters gelmesinin sebebi notuydu yoklamasiydi sinavda yazdirmasiydi falan degil tamamen kendi ideolojisiyle ve ideolojik tarihiyle ders islemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

ata1i serap hocadan aldım vize 70ti, finale de aa bugün sınav mı varmış diye girdim aa geldi. bu dönem biraz çılgınlaşmış galiba ama ata2yi ondan almaya çalışıcam.

diger arkadaslara da sordum, burada barman de oyle soyledi iyiymis diye. ben de madem seraptan alacagim, sana soyledi mi ne zaman nerede acacagini? bana da haber etsene

• quote:

arkadaşlar, aramızda ata102 alan var mı? Kimden alayım.

Ben 101i sait kofoğlu'ndan aldım, bilmeden, hay almaz olaydım

Pelin hocadan al
  • quote:

quote:

diger arkadaslara da sordum, burada barman de oyle soyledi iyiymis diye. ben de madem seraptan alacagim, sana soyledi mi ne zaman nerede acacagini? bana da haber etsene

febde genelde açıyor diye biliyorum da tam da emin değilim. rahat 10 farklı arkadaşıma atayı beraber alalım diye söz verdim ama denk gelirse beraber alalım

• quote:

quote:

quote:

febde genelde açıyor diye biliyorum da tam da emin değilim. rahat 10 farklı arkadaşıma atayı beraber alalım diye söz verdim ama denk gelirse beraber alalım

tamam benle al madem o seraptan da, gerisi benim icin degersiz

@bligzer, tesekkur ederim cevabin icin

• Ders seçimini okulda yapan var mı hiç? İtü misafir ağı ve eduroam için internet hızı ne oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul nasıl gidiyor gençler

• Yurda kendi masamızı getirmemiz mümkün mü? Ben büyük masada ders calisabiliyorumda.

Bir de gitar calacagimda. İnsanları rahatsI eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizhan18 -- 9 Temmuz 2015; 23:32:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denizhan18

Yurda kendi masamızı getirmemiz mümkün mü? Ben büyük masada ders calisabiliyorumda.

yurtta kalmiyorum ama arkadaslarin girdigi odalarda orta buyuklukte, cok rahat kitap defter yaymalik masalar vardi. Sanmiyorum kendileri getirmis olsunlar.
    Gitar icin de oda arkadasina bagli, yoksa usturuplu saatlerde laf olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizhan18

Yurda kendi masamızı getirmemiz mümkün mü? Ben büyük masada ders calisabiliyorumda.

vadideysen kendi masanı getirtmen de gitar çalman da zor. ama ilgili müzik kulübüne kayıt olursan gider kulüp odasında çalarsın istediğin zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrikli Vatoz

Ders seçimini okulda yapan var mı hiç? İtü misafir ağı ve eduroam için internet hızı ne oluyor?

Eeb de labda yaptım arkadaş da uçak da evde ki ile aynı sürede aldık( hatta arkadaşın dersini de ben aldim aldim ama okulda net hızlı. Bi ara okul ici okul dışı ve mobil için ayrı kota muhabbeti vardı ondan kaynaklı olabilir. Labda anında alanlarda vardı dersi

• tm dersi yerine mt alabiliyor muyum?
  • insaat muhendisligindeyim de Malzeme bilimi (MAL201) aliyorum. Canan Tasdemir ne tur sorular sorar bilgisi olan var midir acaba buralarda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidoffvincent

insaat muhendisligindeyim de Malzeme bilimi (MAL201) aliyorum. Canan Tasdemir ne tur sorular sorar bilgisi olan var midir acaba buralarda ?

Ben de aynı durumdayım. Umarım bilen çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: axen54

Hocam teşekkür ederim,çok saolsın.Hocam peki hangi dersleri alacağım nerede yazıyor.Ders seçme tarihini buldum.

İtu siste ders planları yazar. Oradan hangi donem hangi dersleri alacağını görebilirsin. Ama seçim tamamen sana bağlı. İrregularsin, donem karmaşası yaşamamak icin üstten önşart istemeyen dersleri almak daha mantıklı olur. ATA TUR ING RES gibi..

Bende yarıyılda bitirdim bu sene.Ancak bölüme seneye başlayacağım.İrregular mı olacağım yoksa regular mı?Bu ders seçiminide hala anlamadım.Bölümün ders planı var orda mat101 yazıyor atıyorum şimdi o dersi seçmek zorunda değil miyiz?Öyleyse kaç tane var aynı kodlu dersten.Aklım çok karışık.Umarım başlarken daha iyi kavrarım ve yardım alabileceğim birileri olur
    Birde bu dersleri nerede işleyeceğiz?1 sene önceden giren sınıf arkadaşım derslik sistemi diyor ama nasıl olduğunu söylemedi.Bir binadan çıkıp ötekine mi gideceğiz valla hiç bilmiyorum.1. sınıf için konuşuyorum tabiki.Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 27 Nisan 2016; 4:35:23 >

• Bu dönem ders secmedigin icin regular olcaksin sistem sana 1.doneminde yazan tum dersleri otomatik atayacak. Her ders farkli binada farkli sinifta olabilir senin bi sinifin yok kisacasi derslerin siniflari var o derse gidersin. Sis de verilen ders plani oneri niteliginde ama ordaki zorunlu tum dersleri almak zorundasin mezun olmak icin kendine farkli bir plan yapabilirsin tabi fakat derslerin ön sartlarına dikkat etmelisin. Bu on sartlar yuzunden ordaki programa uymak daha mantikli. Insanlarin ilk donem ders secerken kafasi cok karistigi icin sistem otomatik dersleri atiyor zaten artik ilk doneminde =) merak etme kisa surede herseyin uzmani olursun okulda =)

• quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Bu dönem ders secmedigin icin regular olcaksin sistem sana 1.doneminde yazan tum dersleri otomatik atayacak. Her ders farkli binada farkli sinifta olabilir senin bi sinifin yok kisacasi derslerin siniflari var o derse gidersin. Sis de verilen ders plani oneri niteliginde ama ordaki zorunlu tum dersleri almak zorundasin mezun olmak icin kendine farkli bir plan yapabilirsin tabi fakat derslerin ön sartlarına dikkat etmelisin. Bu on sartlar yuzunden ordaki programa uymak daha mantikli. Insanlarin ilk donem ders secerken kafasi cok karistigi icin sistem otomatik dersleri atiyor zaten artik ilk doneminde =) merak etme kisa surede herseyin uzmani olursun okulda =)

Çok teşekkürler gerçekten.Hazır sizi bulmuşken staj konusunda soru sormak istiyorum.Şu an bilmem çok önemli değil ancak tamamen rastgele bilinçsizce okumuş olmayı istemiyorum ileride.Mesela bizim staj için tai,tei,aselsan,roketsan,thy vesaire staj kontenjanı gönderiyormuş üniversiteye ortalamaya bakılarak yada kurayla sanırım öğrenciler belirleniyormuş staj esaslarında yazana göre.Kaç öğrenci alırlar diye merak ediyorum.Bunlara giremezsek aramamız zor olur mu?Ve staj yaptığımız yerin iş hayatımıza nasıl olumlu etkileri olur.Staj yaptığımız yerde işe girebilme imkanımız yükselir mi?Bunları merak ediyorum şimdiden bilgilendirene teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardwell076 -- 28 Nisan 2016; 1:55:06 >

• LA o bu değil de hazırlık okumayanlar normalde bitirdi la bu sene. Bitiren varsa hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

LA o bu değil de hazırlık okumayanlar normalde bitirdi la bu sene. Bitiren varsa hayırlı olsun.

Zaman hızlı geçiyor dostum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.