Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: umidigo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah77

birinci dönem sonundaki yeterlik sınavını geçersek ikinci dönemden lisans dersleri mi alcaz napcaz?

Ya harcı yatırmak şartıyla boş durursun ya da yine harcı yatırmak şartıyla üstten ders alarak lisans eğitimine başlarsın. (1. sınıf oluyorsun doğal olarak.)

Alacağın bu dersler, bahar döneminde açılacak olan önşartsız dersler olacak tabii. "Önşart" dediğim olay da şu: Mesela Fizik I'i vermeden Fizik II'yi alamıyorsunuz. Bu nedenle, lisanstayken ilk alacağınız ders Fizik I olmalı, Fizik dersleri arasında.

Peki resit olmayanlarin, kaydi icin veli lazim mi ?

Bildiğim kadarıyla gerekmiyor; ama kesin bilgi için bunu yine de okula sormanı öneriyorum.

gerekmiyior ben aralık dogumluyum kendim yapmıstım

• teşekkürler
  • Arkadaşlar maçka sosyal tesisleride yurt olarak gözüküyor orası ama çok pahalı tam anlayamadım olayı birisi açıklıyabilirmi?
  • Sağlık raporu belgesi olayını açıklayabilecek bilgili birileri var mı?Sağlık ocağından alabiliyor muyuz?Hastaneden alırken bir sürü test filan yapıyorlar gerek var mı hepsine?
  • Hazirligi atlayabilmek icin, unutulanlari hatirlamak amacli onerebileceginiz kitap, dvd falan var mi?
    Alacakaranlik'in önerdiği kitaplar vardi ama ITUden aliniyodu o. Suan alamam yani.
  • itünün yurtlarına online olarak nasıl başvurabiliyoruz ?
  • itülüler duyuruları mutlaka takip edin.

itünün forumu da teknikforum.com adresinden inceleyebilirsiniz her türlü sorunuza cevap bulacaksınız.

ayrıca uzaktan gelenler için de sarıyer belediye başkanımız kilyostaki tesisi itülü ailelerin konaklaması için rezerv etti.

hadi bakalım tekrar hoşgeldiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

Sağlık raporu belgesi olayını açıklayabilecek bilgili birileri var mı?Sağlık ocağından alabiliyor muyuz?Hastaneden alırken bir sürü test filan yapıyorlar gerek var mı hepsine?

Ben dün sağlık ocağına gittim,buradan olmaz onu devlet hastanesi ya da tam teşekküllü hastaneden al dediler bugün devlet hastanesinden aldım sigorta kapsamına girmiyormuş 96+25=121 tl para ödedim fazla bir işlem yapmıyorsun 6 tane branş vardı heralde onların doktorlarına gidip imzalatıyorsun bi tek kan vereceksin yani ben öyle yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Sağlık raporu belgesi olayını açıklayabilecek bilgili birileri var mı?Sağlık ocağından alabiliyor muyuz?Hastaneden alırken bir sürü test filan yapıyorlar gerek var mı hepsine?

Ben dün sağlık ocağına gittim,buradan olmaz onu devlet hastanesi ya da tam teşekküllü hastaneden al dediler bugün devlet hastanesinden aldım sigorta kapsamına girmiyormuş 96+25=121 tl para ödedim fazla bir işlem yapmıyorsun 6 tane branş vardı heralde onların doktorlarına gidip imzalatıyorsun bi tek kan vereceksin yani ben öyle yaptım.

o kayıt için gerekli belgelerde yazmıyor o ne için lazım ve ayrıca o ne ?

BUNLAR GEREKLİ
    1) Lise Diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)
    2) 4 adet 4,5 x 6 cm boyutlu vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ayda çekilmiş ve adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olmalıdır.)

3) Katkı payının ödendiğine dair dekont. (Katkı payına ilişkin bilgiler önemli açıklamalar içerisinde belirtilmiştir.)

4) 1990 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik Durumu Beyan Formu. (Askerlik Durumu Beyan Formu için tıklayınız.)

(1991 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecektir.)

5) Denizcilik Fakültesinin programlarına kayıt olacak öğrencilerin ‘Gemiadamları Sağlık Yoklama Belgesi’ni kesin kayıtta getirmeleri gerekmektedir. (Denizcilik Fakültesi'nin Programlarına yerleştirilen öğrencilerimizin ayrıca 23-24 Ağustos 2012 tarihlerinde İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla/İSTANBUL adresinde önkayıt yaptırmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi için tıklayınız.)

6) Doktor onaylı kan grubu kartı.

• quote:

Orijinalden alıntı: emirfb29

%30 programı için yatıracağımız 251 tl 1. dönem harcı mı ?

Harcı okul kaydı için yatıracaksınız. Fakat yatıracağın ücret 251 + 251 = 502 TL olacak. (Küsuratı da vardı bunun işte.)

Bu 251 TL'lerin biri fakültenin 1. dönem harcı, biri de hazırlık sınıfının 1. dönem harcıdır.

Eğer hazırlık sınıfını 6-8 Eylül'deki Proficiency ile hiç okumadan atlayıp, doğrudan lisans eğitimine başlarsan, o 251 TL'lerin biri (hazırlık sınıfının 1. dönem harcı) sana ekim ayında iade edilecek.

quote:

Sağlık ocağındaki aile hekimizden alabilirsiniz. Tam teşekküllü hastaneye falan gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Ağustos 2012; 16:46:50 >

• quote:

quote:

Ben iki yıl önce başvururken direkt sağlık ocağından, aile hekiminden almıştım ve sorun olmamıştı.

Doktordan doktora değişiyor anlaşılan.

@umidigo
    Yurt başvuru belgeleri arasında var bu.

• quote:

quote:

quote:

Ben iki yıl önce başvururken direkt sağlık ocağından, aile hekiminden almıştım ve sorun olmamıştı.

Doktordan doktora değişiyor anlaşılan.

@umidigo
    Yurt başvuru belgeleri arasında var bu.

Bilmiyorum hocam ben çok uzaktan geleceğim için işimi garantiye alayım dedim.Bir de sağlık ocağındaki doktor devlet hastanesinden almamı söyledi.
    @IIFINISHII sen bi öğrenci işlerini ara sor sağlık ocağından olur derse oradan alırsın istersen.

• okuldan zarf gelecekti bana gelmedi acaba size geldmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: axen54

okuldan zarf gelecekti bana gelmedi acaba size geldmi

Artık zarf gelmeyecek bence. Çünküwww.sis.itu.edu.tr adresinde, yeni kazananlar için yapılan o duyurudaki tüm bölümlerde, hem size özel hem de genel tüm bilgiler açıklanmış.

Belli olmaz. Bu hafta içinde ya da haftaya da gelebilir belki.
  • 'Öğrenciye Özel Mektuplar' linkinde adınıza yazılmış olan mektupta 9 haneli “ÖĞRENCİ NUMARANIZ” mevcuttur. Özellikle bankaya öğrenci katkı payınızı öderken öğrenci numaranızı bildirmeniz zorunludur. öğrenci numarayı bulamadım mektubta acaba siz gördünüzmü
  • Arkadaşlar, yurt başvuru prosedürü ile ilgili size açıklamış olduğumuz şeylerde bir değişiklik var.

Yurt başvuruları sadecewww.yurtkayit.itu.edu.tr adresinden yapılacak.

Sayfada da şöyle bir açıklama var çünkü: 3-5 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak olan üniversite kayıt sırasında Yurt ön başvuruları için Süleyman Demirel Kültür Merkezinde herhangi bir masa bulunmayacak olup tüm yurt ön başvuruları internetten yapılacaktır.

Hem bu sayfada hem dewww.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=9827 sayfasında listelenen belgeler ise, açıklanan sonuçlara göre bir yurt kazanırsanız, o kazandığınız yurda kayıt yaptırırken teslim edilecek.

Yani artık okul kayıt günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde ayrıca bir yurt başvurusu işiniz yok. Daha önce size burada verildiğini söylediğim o evraklar, yukarıdaki açıklamalarda da gördüğünüz üzere, eğer açıklanan sonuçlara göre bir yurt kazanırsanız, kazandığınız o yurda kesin kayıt yaptırırken verilecek.

www.yurtkayit.itu.edu.tr sayfasındaki tam açıklamayı da koyayım.

Yurt ön başvuruları 27 Ağustos - 06 Eylül 2012 tarihleri arasında online olarak yapılırken herhangi bir öncelik sıralaması yoktur. Tüm başvurular bittikten sonra yurt ön başvuruları topluca değerlendirilerek ASİL ve YEDEK listeler hazırlanarak web sayfamızdan ilan edilecektir.

Yurt ASİL listesinde adı bulunan öğrenciler yurtlara kesin kayıtlarını yaptırabilmek için ilan edilen ilgili yurt müdürlüklerine giderek aşağıdaki gerekli belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

YEDEK listede adı bulunan öğrenciler ise bekleyerek kendilerine hangi yurt çıktığını öğrendikten sonra kesin kayıtlarını yaptırmaya ilan edilen ilgili yurt müdürlüğüne giderek aşağıdaki gerekli belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

10 Eylül 2012 tarihinde Yurt ASİL Yerleştirme sonuçları web sitemizde duyurulacaktır. Lütfen web sayfamızı takip ediniz. Yurt Asil Yerleştirme Listelerinde isimleri olmayan öğrencilere ait YEDEK listeler ilerleyen tarihlerde (4-5 gün içinde) ilgili web sayfasından ilan edilecektir. Listeler ilan edilene kadar herhangi bir Yurt Müdürlüğü ile irtibata geçilmemesi rica olunur.

3-5 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak olan üniversite kayıt sırasında Yurt ön başvuruları için Süleyman Demirel Kültür Merkezinde herhangi bir masa bulunmayacak olup tüm yurt ön başvuruları internetten yapılacaktır.

YURTLARA KESİN KAYIT İÇİN (müdürlüklere teslim edilecek olan) GEREKLİ EVRAKLAR:

1- Eylül (7 günlük) + Ekim ayı yurt ücreti ile yurt teminat bedelinin yatırıldığını gösteren banka dekontu

2- Öğrenci kimlik belgesinin fotokopisi

3- 4 adet vesikalık resim

4- 1 adet sabıka kaydı

5- 1 adet nüfus sureti belgesi aslı veya fotokopisi

6- Mikrofilm raporunun aslı ve sağlık raporunun belgesi

7- Öğrencinin anne ve babasının çalıştığı kurumdan alınan personel bilgisi

8- Taahhütname çıktısının ıslak imzalı halinin

9- Yabancı uyruklu öğrenciler için Pasaport ve ikametgah teskeresi fotokopisi

Ekleme: Gerekli evraklar listesinde yer alan, sayfadaki duyurudan da indirilebilen, PDF olarak yayınlanan Taahhütname dosyası da şu:www.yurtkayit.itu.edu.tr/Belgeler/taahhutname.pdf

İşte bunun çıktısını alıyorsunuz. Maddeleri okuyup, altındaki bilgileri doldurup, imzalıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Ağustos 2012; 17:59:46 >

• quote:

'Öğrenciye Özel Mektuplar' linkinde adınıza yazılmış olan mektupta 9 haneli “ÖĞRENCİ NUMARANIZ” mevcuttur. Özellikle bankaya öğrenci katkı payınızı öderken öğrenci numaranızı bildirmeniz zorunludur. öğrenci numarayı bulamadım mektubta acaba siz gördünüzmü

Ben ara sınıf öğrencisi olduğum için girip bakamıyorum; ama bu yıl kazanıp, o bağlantıların birine girerek öğrenci numarasını öğrenenler vardı. Bilenler yardımcı olur.
  • quote:

Arkadaşlar, yurt başvuru prosedürü ile ilgili size açıklamış olduğumuz şeylerde bir değişiklik var.

Sayfada da şöyle bir açıklama var çünkü: 3-5 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak olan üniversite kayıt sırasında Yurt ön başvuruları için Süleyman Demirel Kültür Merkezinde herhangi bir masa bulunmayacak olup tüm yurt ön başvuruları internetten yapılacaktır.

Hem bu sayfada hem dewww.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=9827 sayfasında listelenen belgeler ise, açıklanan sonuçlara göre bir yurt kazanırsanız, o kazandığınız yurda kayıt yaptırırken teslim edilecek.

Yani artık okul kayıt günü Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde ayrıca bir yurt başvurusu işiniz yok. Daha önce size burada verildiğini söylediğim o evraklar, yukarıdaki açıklamalarda da gördüğünüz üzere, eğer açıklanan sonuçlara göre bir yurt kazanırsanız, kazandığınız o yurda kesin kayıt yaptırırken verilecek.

Yurt ön başvuruları topluca değerlendirilerek ASİL ve YEDEK listeler hazırlanarak web sayfamızdan ilan edilecektir.

Yurt ASİL listesinde adı bulunan öğrenciler yurtlara kesin kayıtlarını yaptırabilmek için ilan edilen ilgili yurt müdürlüklerine giderek aşağıdaki gerekli belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

YEDEK listede adı bulunan öğrenciler ise bekleyerek kendilerine hangi yurt çıktığını öğrendikten sonra kesin kayıtlarını yaptırmaya ilan edilen ilgili yurt müdürlüğüne giderek aşağıdaki gerekli belgeleri teslim etmeleri gerekmektedir.

10 Eylül 2012 tarihinde Yurt ASİL Yerleştirme sonuçları web sitemizde duyurulacaktır. Lütfen web sayfamızı takip ediniz. Yurt Asil Yerleştirme Listelerinde isimleri olmayan öğrencilere ait YEDEK listeler ilerleyen tarihlerde (4-5 gün içinde) ilgili web sayfasından ilan edilecektir. Listeler ilan edilene kadar herhangi bir Yurt Müdürlüğü ile irtibata geçilmemesi rica olunur.

3-5 Eylül 2012 tarihleri arasında yapılacak olan üniversite kayıt sırasında Yurt ön başvuruları için Süleyman Demirel Kültür Merkezinde herhangi bir masa bulunmayacak olup tüm yurt ön başvuruları internetten yapılacaktır.

1- Eylül (7 günlük) + Ekim ayı yurt ücreti ile yurt teminat bedelinin yatırıldığını gösteren banka dekontu

4- 1 adet sabıka kaydı

Taahhütname çıktısı ıslak imza derken öne oluyor yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

'Öğrenciye Özel Mektuplar' linkinde adınıza yazılmış olan mektupta 9 haneli “ÖĞRENCİ NUMARANIZ” mevcuttur. Özellikle bankaya öğrenci katkı payınızı öderken öğrenci numaranızı bildirmeniz zorunludur. öğrenci numarayı bulamadım mektubta acaba siz gördünüzmü

http://www.sis.itu.edu.tr/yenikayitmektuplar/login.php burada yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonardoFibonacci.

quote:

Arkadaşlar, yurt başvuru prosedürü ile ilgili size açıklamış olduğumuz şeylerde bir değişiklik var.

Yurt ön başvuruları topluca değerlendirilerek ASİL ve YEDEK listeler hazırlanarak web sayfamızdan ilan edilecektir.

4- 1 adet sabıka kaydı

Taahhütname çıktısı ıslak imza derken öne oluyor yardımcı olur musunuz

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Ağustos 2012; 17:10:56 >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.