Şimdi Ara

###İTÜ 2012 GİRİŞLİLER (*83 kişi*)## (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
28
Favori
139.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

quote:

Orijinalden alıntı: captain7turkey

Taahhütname çıktısı ıslak imza derken öne oluyor yardımcı olur musunuz

Taahhütname, şimdiye dek, eve kargoyla gelen zarfın içinden çıkıyordu. Bu yıl da eve kargoyla zarf gelirse içinden çıkar; ama ben kargo gelmeyebileceğini düşünüyorum. Eğer böyle bir şey olursa, Taahhütname herhâlde yurt kaydı esnasında size verilecek; orada okuyup, altındaki alanları doldurup, imzalayacaksınız.

Taahhütname, yurt kaydıyla ilgili bir sözleşme. Yurt kuralları falan yazıyor. Maddeleri okuyup, en alttaki alanları (ad, soyad, fakülte, bölüm vb.) doldurup, imzalıyorsunuz.

Tamam teşekkürler kargo yok şimdilik bekleyip gorucez kargoyu gelmezse dediğiniz gibi olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @captain7turkey
    Bir dakika, öyle değilmiş. Özür dilerim.

quote:

Taahhütname,www.yurtkayit.itu.edu.tr adresindeki duyuruda zaten PDF olarak indirilebiliyor. İşte bunun çıktısını alıp, maddeleri okuyup, altındaki bilgileri doldurup, imzalıyorsunuz.

Dosya şu:www.yurtkayit.itu.edu.tr/Belgeler/taahhutname.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Ağustos 2012; 17:12:22 >

• quote:

@captain7turkey
    Bir dakika, öyle değilmiş. Özür dilerim.

quote:

Taahhütname,www.yurtkayit.itu.edu.tr adresindeki duyuruda zaten PDF olarak indirilebiliyor. İşte bunun çıktısını alıp, maddeleri okuyup, altındaki bilgileri doldurup, imzalıyorsunuz.

Dosya şu:www.yurtkayit.itu.edu.tr/Belgeler/taahhutname.pdf

Tamam tekrar sağol

• benım sıralama 7435 bide elektronık haberleşmede ahmetsuna yanlış yazılmış ben bu sıralamayla turkçesıne gıremedım o nasıl 11 bınle gırdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quancore

benım sıralama 7435 bide elektronık haberleşmede ahmetsuna yanlış yazılmış ben bu sıralamayla turkçesıne gıremedım o nasıl 11 bınle gırdı?

Okul birinciligi.

Arkadaslar okul icin on kayit tarzi bir sey yok degil mi? Direkt 3-5 eylul arasi kaydolacagiz? Simdi arkadas sordu, kontrol ettim ama yok. Yine de emin olmak icin sorayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hmac

quote:

benım sıralama 7435 bide elektronık haberleşmede ahmetsuna yanlış yazılmış ben bu sıralamayla turkçesıne gıremedım o nasıl 11 bınle gırdı?

Okul birinciligi.

Arkadaslar okul icin on kayit tarzi bir sey yok degil mi? Direkt 3-5 eylul arasi kaydolacagiz? Simdi arkadas sordu, kontrol ettim ama yok. Yine de emin olmak icin sorayim.

Denizcilik Fakültesi için var sadece. İlgili açıklama:www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit2013/denizcilik_onkayit.htm

Bunun dışında yok. Doğrudan fakültenize atanan gün ve saatte, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, okul kaydı için istenilen evraklarla birlikte oluyorsunuz.

• Tamam, tesekkur ederim.

• Hazirligi bitirip lisansa baslayanlar olarak katki payi+hazirlik ucreti olmadan 250 lira civari bi harc yatiracagiz dimi yanlis bilmiyorsam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Hazirligi bitirip lisansa baslayanlar olarak katki payi+hazirlik ucreti olmadan 250 lira civari bi harc yatiracagiz dimi yanlis bilmiyorsam ?

Evet.

%30 İngilizce programlar için öyle. %100 İngilizce programlarda bunun 2 katı.

Fakülteden fakülteye de değişiyor tabii. Senin için 251,6 TL. Tüm liste de şurada mevcut:www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit2013/katki_paylari2013.htm

Hazırlık sınıfını bitirip lisans eğitimine geçenler; KYK'dan Katkı Kredisi almıyorsa "1. Dönem", alıyorsa "1.Dönem Katkı Kredisi Müracaat Eden" sütununda yazan ücreti yatıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 24 Ağustos 2012; 17:41:27 >

• Bugün sağlık ocağına ne olur ne olmaz diye gittim doktordan sağlık raporunu aldım geldim.
  • yurt kayıtlarında gerçekten öncelik yok mu ya inşaallah çıkar bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: haygogo

yurt kayıtlarında gerçekten öncelik yok mu ya inşaallah çıkar bana

www.yurtkayit.itu.edu.tr/Bilgilendirme.aspx

Buradaki açıklamayı diyorsan, burada söylenmek istenen şey sanırım başvuru dönemi içinde önce başvuranın önceliği olmadığı. KYK gibi düşün. Başvuru döneminde önce başvuranın bir önceliği yok. İlk gün başvurana bir şey çıkmayabilirken, son gün başvurana bir yurt asil listeden çıkabilir.

• quote:

quote:

Buradaki açıklamayı diyorsan, burada söylenmek istenen şey sanırım başvuru dönemi içinde önce başvuranın önceliği olmadığı. KYK gibi düşün. Başvuru döneminde önce başvuranın bir önceliği yok. İlk gün başvurana bir şey çıkmayabilirken, son gün başvurana bir yurt asil listeden çıkabilir.

peki ön kayıt yaparken özel durumları falan belirtmek için bölüm olur dimi?

• quote:

quote:

quote:

peki ön kayıt yaparken özel durumları falan belirtmek için bölüm olur dimi?

Benim girdiğim yıl buwww.yurtkayit.itu.edu.tr sistemi daha yoktu, sadece o evrakları teslim ederek başvuru yapıyorduk. Bu nedenle, bu sayfadaki başvuru formunun içeriğini bilmiyorum.

Ama daha önceden eve kargoyla gelen zarfın içinden çıkan Yurt Başvuru Formu'yla eşdeğer bir şablon uygulanacaksa, yine olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

Bugün sağlık ocağına ne olur ne olmaz diye gittim doktordan sağlık raporunu aldım geldim.

Aynı benim kafadansın hacı
  • quote:

quote:

quote:

Okul birinciligi.

Denizcilik Fakültesi için var sadece. İlgili açıklama:www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit2013/denizcilik_onkayit.htm

Bunun dışında yok. Doğrudan fakültenize atanan gün ve saatte, Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde, okul kaydı için istenilen evraklarla birlikte oluyorsunuz.

sıra falan olmuyormu hocam o gün 13-15.30 arası diyor allah bilir kaç kişi kayıt yaptıracak aynı saatler arasında erkenden gitmemiz falan mı gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: AyilmazDİK

quote:

Orijinalden alıntı: IIFINISHII

Bugün sağlık ocağına ne olur ne olmaz diye gittim doktordan sağlık raporunu aldım geldim.

Aynı benim kafadansın hacı

1-2 arkadaş aldım demiş bende şansımı deneyeyim dedim hatta yanlışlıkla okul için dedim adam direk yurt için dedi o an sağlık ocağındaki raporun geçerli olduğunu anladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökây

quote:

quote:

quote:

Okul birinciligi.

sıra falan olmuyormu hocam o gün 13-15.30 arası diyor allah bilir kaç kişi kayıt yaptıracak aynı saatler arasında erkenden gitmemiz falan mı gerekiyor?

Fakültenizin kayıt saati gelmeden evvel (senin için 13.00) sizi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nin önünde sıraya diziyorlar. Vakit geldiğinde de sizi bu sırayla içeriye alıyorlar.

O verilen zaman dilimi (senin için 13.00-15.30 arası) içinde elbet tüm fakültenin kaydı biter. Zaten okul kayıt işlemi 5 dakika bile sürmüyor. Ama işiniz erkenden bitsin istiyorsanız, tabii ki erkenden gelmenizde ve sıranın önlerinde olmanızda yarar var.

• 18 yaşından küçükler için veli olma şartı varmı. yada anne baba dışında biri gitse olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: endulusi

18 yaşından küçükler için veli olma şartı varmı. yada anne baba dışında biri gitse olurmu

Bir arkadaşın yukarıda dediğine göre yokmuş:

quote:

Orijinalden alıntı: yanmısbozuka

gerekmiyior ben aralık dogumluyum kendim yapmıstım
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.