Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Masiva95

Bu itü kartı ve kredi özelliği ne zaman aktif oluyor en erken?

okula kayıt olduğun gün kısa süreli kullanman için sana kredi kartı özelliği olmayan bir öğrenci kartı veriyorlar. Eğer istersen kayıt günü vakıfbank standına gidip form dolduruyorsun kartların gelmesi 1 ayı bulmuştu diye hatırlıyorum. Kart gelince yeni kartını alıp eski kartını teslim ediyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halis_ates_

Bölümüme11. Girdim (sıralamam 3500)itü gölet yurdu yazsam çıkma olasılığı nedir??
    (Başka şehirden geliyorum)
    Anne,baba emekli öğretmen

Olasılığı düşük değil, çıkabilir.

Belli de olmaz tabii.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

arkadaşlar biri şu bil101 sınavını açıklasın. kayıt esnasında o sınava da girmeli miyiz? sınava girersek eğer geçebilir miyiz? daha sonra geçme imkanımız var mı?

Girmek zorunda değilsiniz. İsterseniz girin.

Şimdiki oturumda girmeyip, başka zaman girebilirsiniz, mesela hazırlık sınıfı okuyacaksanız gelecek yıl girebilirsiniz. Dersi henüz hiç almamış olmanız önemli.

Google'dan BIL101E ders notları diye araştırın ve onlara bakın. Geçebilirsiniz bence, denemekte yarar var. Girenler zor olmadığını söylüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

arkadaşlar biri şu bil101 sınavını açıklasın. kayıt esnasında o sınava da girmeli miyiz? sınava girersek eğer geçebilir miyiz? daha sonra geçme imkanımız var mı?

Girmekte fayda var.Sonra başa bela olabiliyor.Hiç olmazsa hemen hemen her hafta sınavı oluyor ve seçtiğin herhangi bir gün seni okula gitmek zorunda bırakıyor.
  • Büyük ihtimal sorulmuştur da yine sorayım hem itü hem kyk yurdu çıkarsa tercih şansımız var değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bitoskitos

Büyük ihtimal sorulmuştur da yine sorayım hem itü hem kyk yurdu çıkarsa tercih şansımız var değil mi ?

Tabiki sonuçta her ikisinde de yedek listede bekleyenler olacak. Hakkın bir başkasına devredilir.

• yine bir tane bile fizikçi yok

• Saol

• Yurt kaydı için ikametgahla ilgili bi belge istemiyor ama nasıl öğrenecekler yurt icin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

Yurt kaydı için ikametgahla ilgili bi belge istemiyor ama nasıl öğrenecekler yurt icin ?

Güzel soru.Sistemde kayıtlı olabilir mi acaba?
  • Sanırım bu sicil kaydıdır sağlık raporudur onların nereden alındığına göre hareket ediliyor yani emin değilim ama aklıma bu geliyor
  • Birde mezunlar yurdu hakkında genel bi bilgi var mı broşür geçen senenin sanırım orada bu yurt yok önkayıta kadar yenilenir mi broşür acaba ?
  • Hocam bu öğrenci kartını banka kartı yapma meselesi nedir

• Hazırlık sınıfında hafta sonları ders var mi sacma soru kabul ama kafama Taktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bi sarisin degil -- 5 Ağustos 2014; 18:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi sarisin degil

Hazırlık sınıfında hafta sonları ders var mi sacma soru kabul ama kafama Taktim

yok dostum
  • rambocell R kullanıcısına yanıt
    Cok saol :)

• arkadaşlar bu bil101 sınavına nasıl rezervasyon yaptırıcaz? bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bitoskitos

Büyük ihtimal sorulmuştur da yine sorayım hem itü hem kyk yurdu çıkarsa tercih şansımız var değil mi ?

Var.

• quote:

Orijinalden alıntı: bi sarisin degil

Hazırlık sınıfında hafta sonları ders var mi sacma soru kabul ama kafama Taktim

Yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbgencer

Birde mezunlar yurdu hakkında genel bi bilgi var mı broşür geçen senenin sanırım orada bu yurt yok önkayıta kadar yenilenir mi broşür acaba ?

mezunlar yurdunda kalıyorum, gayet iyi yurt. 2 kişi kalıyorsun, tuvaleti buzdolabı mutfağı ocağı vs var.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.