Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fen edebiyattayız zaten kız açısından unutulmuş yerlerden hiç olmamıştır diye düşünüyorum tabi benden öncesi hakkında fikrim yok @meco2010

okul numaranın on üç hanesi @-Sniper-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aranıza yeni katıldım arkadaşlar hepinizi tebrik ederim bende geomatik mühendisliğini kazandım

• Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Itu mühendisliklerde yurtdışı master olanağı ne durumda? hocalar nasıl?
  • Mezunlar yurdu hangi kampüstedir ve kontenjanı kaçtır bilen var mı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: halis_ates_

Mezunlar yurdu hangi kampüstedir ve kontenjanı kaçtır bilen var mı acaba ?

Maslak kampüsünde gölet yurtlarının orada yeni yapılmış bir yurt. Kontenjanının çok yüksek olduğunu sanmıyorum.

• bölüme 60. girdim kyk yada başvurdum itü yurdu da kyk da çıkmazsa ne halt yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mondfinsdernis

bölüme 60. girdim kyk yada başvurdum itü yurdu da kyk da çıkmazsa ne halt yiyecem

Bu soruyu ben de merak ediyorum 😊

• Ya peki yemek veren bir yurt bulduk diyelim onun dışında neler masraf çıkartır mesela okul kitaplari mi gezmeler mi ki fazla merakli dgilim bir de ne kadar masraf cikartir bunlar veya ekstra sizin bildiginiz seyler varsa masraf cikaran onlari da yazarsaniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: davut_yilmaz

Ya peki yemek veren bir yurt bulduk diyelim onun dışında neler masraf çıkartır mesela okul kitaplari mi gezmeler mi ki fazla merakli dgilim bir de ne kadar masraf cikartir bunlar veya ekstra sizin bildiginiz seyler varsa masraf cikaran onlari da yazarsaniz sevinirim

Kişiden kişiye değişebilir tabiki ama bence de en masraflı olan konaklama ve yemek. Bunun dışında gezmek için aylık dolum yaptırırsın 77 liraya 200 basım hakkı veriyorlar ki bence zaten bunu bitirmek bile çok zor. Kitap konusunda hazırlıktaki hocalar genelde pek sıkıntı çıkarmıyor yani fotokopi alırsın lisansta nasıl oluyor bilmiyorum. Bunun dışında artık senin kişisel harcamalarına kalmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

Hocam burs başvuru formu var burada:http://yurtburs.itu.edu.tr/burs/burs-basvuru-formu
    Bunu nereye ne zaman vereceğiz?

1 Eylül'de kayıt yaptırdıktan sonra öğrenci belgesi ile Antalya'ya geri döneceğim. Burs başvuruları için öğrenci belgesi gerekiyor sonuçta. Ardından 15 Eylül'de ders başladığına göre 14 Eylül'de uçağa binmiş olmam gerekir en geç. O zamana kadar yani geldiğimde yurt yerleştirmeleri belli olur mu?
    Bil101e muafiyet sınavını 1-5 Eylül'de rezervasyonla yapacağımız yazıyor.(http://www.sis.itu.edu.tr/yenikayitmektuplar/mektuplar/BIL101E_Muafiyet.pdf)
    Ben geldiğim gün sınava girebilir miyim?
    Ben bir de saat 5'teki kur belirleme sınavına da gireceğim. Sizce bil101e, kur belirleme sınavı ikisini de aynı gün içerisinde bitirip akşam uçakla geri dönebilir miyim? Şimdi uçak biletini erken rezervasyonla alırsam belki o zaman alacağım otobüs biletine denk gelir...

EDİT: A kuru olmak için kaynak önerin, ne çalışmalıyım? Ne yapmalıyım?

Edit 2: Avea'nın 24,5'luk paketi mi daha uyguhn yoksa vodafone'nun 25'lik paketi mi? İkisinde de 2gb internet var. Ama beşiktaş tarafta hangisi daha kullanışlı oluyor? Diğer olanaklar dahil olmak üzere...

Lisans öğrencileri için dönem 8 Eylül'de başladığına göre, yurt sonuçları kesinlikle belli olur.

Kayıt günü BIL101E muafiyet sınavına bildiğim kadarıyla girebiliyorsun. Bunun kur belirleme sınavı ile çakışacağını sanmıyorum. Hepsini aynı gün tamamlayabilirsin yani.

Açıkçası kur belirleme sınavına özel olarak çalışmanızı pek önermiyorum. Düzeyinize uygun bir kura yerleşmeye çalışın. Irregular olmak istiyorsan B kuru da yeterlidir.

Avea hakkında bilgim yok. :)

• rambocell R kullanıcısına yanıt
    Bana yazdığın cevap görünmüyor forumda

• Ju

• ieltsten 6.5 aldım. sitede 6.0 yetiyor deniyor. kayıt sırasında ielts belgesini versem direkt olarak 1. sınıftan başlar mıyım? yani bir sorun çıkabilir mi veya hazırlık muafiyet sınavına girmeme gerek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi la coccinelle -- 10 Ağustos 2014; 1:53:12 >
  • osmanaman O kullanıcısına yanıt
    kardeş ben 47. girdim yurdu tercih etmeyecem 1 kişi önünden gitti hadi hayırlısı
  • Ben e haberleşme kazandım bu sene ileride elektrikte çift anadal yapmak zor ama yani normal ee gibi kendime seçme şansı bırakmam ne kadar zor olur

• Kayıttan önce para yatırmamız gereken bir mesele var mı? İett veya başka bir şey için?

• quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

Devlet kredisi dışında nerelerden burs bulabilirim ? Bir de bu akbil olayını nasıl yapiyoruz ?

İTÜ'ye ve özel kurumlara (TEV, Tekfen, ÇYDD, Atatürkçü Düşünce Derneği, 1884 Vakfı, Anadolu Vakfı vb.) başvurabilirsin.

Akbil (İstanbulkart) okul tarafından sağlanıyor.

www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit201510/2014_ogrenci_paso.htm
  • rambocell R kullanıcısına yanıt
    Saol

• bende nasip olursa bu sene itü makineye başlayacağım hiç burs için başvurabileceğim bildiğiniz kurum veya vakıf varmı bazıları bazı bölüm ve üniversitelere verdiğinden onları öğrenmek istedim
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.