Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evreninsirri

teşekkürler peki itüden yenikapıya metroyla ulaşım ne kadar sürer

30 dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize verilen tarih ve saat haricinde kayıt yaptırma şansımız var mı? ve bunun için arayıp bilgilendirme yapmaya gerek var mı?
  • Burlero sınırsız olarak nasil uzaklastirilir ya napmis bilen goren var mi ?
  • bende uzay mühendisiyim başka var mı uzaydan yada uzay mühendisi olup kız olan var mı yanıma arkadaş arıyorum :)
  • yurtkayıt sitesine girişler yapılabiliyor ben başvurumu kaydettim haberiniz olsun gençler.
    Mezunlar yurdu ile ilgili elinde resim vs olan var mı? Tuvalet banyo durumu ve kontenjan nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wade96 -- 11 Ağustos 2014; 22:12:29 >
  • Arkadaslar ben geomatik muhendisliginde hazirlik okuyacagim ve bana kyk urdu cikarsa buuk ihtimal abdi ipekci rrkek yurdunda kalacagim ben hazirligi okuduktan sonra yani 1 sene sonra itu vadi yurduna basvursam gelme ihtimali dusuk mudur yoksa simdiki basvurumla ayni ihtimale mi sahip yani yeni ogrenci oldugim icin bu sene yurdun gelme ihtimali daha mi fazladir ve yikarda dedigim gibi yapsam lisansa baslarken itu yurdu cikabilir mi

• Yurtların yedek sistemi nasıl çalışıyor 3 tane yurt yazdım çıkmazsa tün yurtlardan yedepe mi kalıyorum??

• 18i yaziyordu yurt başvurulari ama başlamış . ben korkuyorum yapmaya :D 18ini mi beklesem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler önkayıt olunan sayfanın aşağısında yazan telefonu aradım. 18'inden önce yapmayın geçmiş senelerde öyle yapanlarda sorun oluştu. Şifre ıvır zıvır konusunda 18'inde yapın önce yapmayın dedi. Sistem biraz saçma olmuş 18'inden önce yapanlarda sorun oluşabiliyorsa niye hala ısrarla aynı sistem bu senede açılmış. Ön kayıt yapan arkadaşlarda bi arayıp sorsa ben yaptım diyerek ne oldugunu daha rahat anlarız. Adamla yurt konusunu konusurken çıkar mı çıkmaz mı diye bölüme giriş sırasına bakıyoruz başka kriterlerde var ama falan gibi bişi dedi bölüm giriş sırasını da dogrulamış oldu bu sayede haberiniz olsun.
  • Pendik den en kısa zamanda kayıt yerine nasıl gidebilirim?

• mirac12 M kullanıcısına yanıt
    İlla bulursun, genelde uzay yarı yarıya oluyor
  • wade96 kullanıcısına yanıt
    benim sıralamam 16 bin benim numaramın sonu 122 22. mi oldum acaba?
  • mirac12 M kullanıcısına yanıt
    bi de ben eğer 22. isem ayazağaya girme şansım nedir cevap verirseniz çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRONCLAD

Pendik den en kısa zamanda kayıt yerine nasıl gidebilirim?

Benim bildigim birinci olarak kartala kartaldan metroyla ayrilik cesmesi oradan marmarayla yenikapi oradan da tekrar yenikapi haciosman metrosuyla itu ayazaga duraginda indin mi direkt orasi ikinci yol ise ayni sure hemen hemen ama az vesayit 500 t ye bin 4.leventte in orada hemen metroya bin itu ayazagada in bir de arkadas kartal metoryla kadikoy oradan vapurla besiktas dedi ama besiktastan sonra nsparsin bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: ekuyucak

Gençler önkayıt olunan sayfanın aşağısında yazan telefonu aradım. 18'inden önce yapmayın geçmiş senelerde öyle yapanlarda sorun oluştu. Şifre ıvır zıvır konusunda 18'inde yapın önce yapmayın dedi. Sistem biraz saçma olmuş 18'inden önce yapanlarda sorun oluşabiliyorsa niye hala ısrarla aynı sistem bu senede açılmış. Ön kayıt yapan arkadaşlarda bi arayıp sorsa ben yaptım diyerek ne oldugunu daha rahat anlarız. Adamla yurt konusunu konusurken çıkar mı çıkmaz mı diye bölüme giriş sırasına bakıyoruz başka kriterlerde var ama falan gibi bişi dedi bölüm giriş sırasını da dogrulamış oldu bu sayede haberiniz olsun.

Abi ben şimdi kayıdı yaptım yolladım.Nasıl iptal edeceğim bunu ?
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Bence iptal etmelik bir durum olmaz adam sadece karışıklık olabiliyor dedi çünkü kayda girerken şifremizi belirliyoruz ya 18 inde tekrar girerken şifrede sorun olabilyor gibisinden bişi dedi sen ara sor tarihler böyleydi ama ben görünce yaptım nolur diye orda telefon numarası var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

Arkadaslar ben geomatik muhendisliginde hazirlik okuyacagim ve bana kyk urdu cikarsa buuk ihtimal abdi ipekci rrkek yurdunda kalacagim ben hazirligi okuduktan sonra yani 1 sene sonra itu vadi yurduna basvursam gelme ihtimali dusuk mudur yoksa simdiki basvurumla ayni ihtimale mi sahip yani yeni ogrenci oldugim icin bu sene yurdun gelme ihtimali daha mi fazladir ve yikarda dedigim gibi yapsam lisansa baslarken itu yurdu cikabilir mi

gelecek yıl yeni öğrenciler geleceği için onlar öncekli olacak. Zaten yeni öğrencilere de yetecek kadar kontenjan yok.. yani bu sene en azından 2. dönem vadi yurduna yerleşmeye çalış okul kapanmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Yurtların yedek sistemi nasıl çalışıyor 3 tane yurt yazdım çıkmazsa tün yurtlardan yedepe mi kalıyorum??

Yedek listeye kalıyorsun.

Yurtlar bazında yedek liste yok ama. Cinsiyet bazında yedek liste var: erkek öğrencilerin yedek listesi, kız öğrencilerin yedek listesi.

Yedek liste ilerledi ve sıra sana geldi diyelim. O an nerede boş kontenjan varsa oraya yerleşirsin. Yurt ayrımı yok burada. Bir erkek öğrenciye Vadi de çıkabilir, Gölet de çıkabilir, Gök de çıkabilir, Gümüşsuyu da çıkabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRONCLAD

bize verilen tarih ve saat haricinde kayıt yaptırma şansımız var mı? ve bunun için arayıp bilgilendirme yapmaya gerek var mı?

Okul kaydı için öyle bir şansınız yok maalesef. Fakültenize verilen tarih ve saatte orada olmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

Arkadaslar ben geomatik muhendisliginde hazirlik okuyacagim ve bana kyk urdu cikarsa buuk ihtimal abdi ipekci rrkek yurdunda kalacagim ben hazirligi okuduktan sonra yani 1 sene sonra itu vadi yurduna basvursam gelme ihtimali dusuk mudur yoksa simdiki basvurumla ayni ihtimale mi sahip yani yeni ogrenci oldugim icin bu sene yurdun gelme ihtimali daha mi fazladir ve yikarda dedigim gibi yapsam lisansa baslarken itu yurdu cikabilir mi

Ara sınıf öğrencisi olduğun için, başvurduğunda yedek listenin arka sıralarında yer alabilirsin. Çünkü öncelik, İTÜ'yü yeni kazananlara veriliyor. Fakat araya tanıdık sokarak, Yurtlar ve Burslar Ofisi ile konuşarak yurda hemen yerleşme olanağın da yok değil. :)
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.