Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

Vadi yurdunda kalacağım. Neler götürmeli yerleşirken tecrübeliler bilir.

Aynen bende vadideyim neler götürüyüm yani çok fazla bir eşyaya gerek var mı dolaplar nasıl bir valize doldursam elbiseleri filan alır mı ?..
  • monurknbr95 M kullanıcısına yanıt
    Ben vadide kalmıyorum ama neler getirmen gerektiğini söyleyebilirim. Temizlik ürünlerini(tuvalet kağıdı, sabun, traş bıçağı vs.) yanında getirmene gerek yok. kampüs içinde şok market var ordan alabilirsin. Terlik, bornoz veya havlu, internet kablosu, üçlü priz getirebilirsin kıyafetlerine ek olarak. Vadide mutfak yok, tava ya da tencere getirmen bir anlam ifade etmeyecek. Nevresim, yastık, yastık kılıfı, battaniye yurt tarafından sana verilecek eşyalar. İstersen kendin de getirebilirsin.(KYK yurtlarında buna müsaade etmiyolar diye biliyorum.) Kahve kupanı da çantana sığdırabilirsen getirebilirsin, olmadı şokta da var ama ben onları pek beğenmiyorum. Unuttuğum birşey varsa diğer arkadaşlar ekleyebilir.
  • yarın oryantasyon varmış heralde fakat kayıt sırasında verilen kağıtta 11-12 eylül yazıyor?? bilgi verebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayazağaya ulaşımın kolay olduğu bi yerde eşyalı oda arıyorum, evi olupda 1 odası boş olan arkadaşınız varsa mesaj atabilir misiniz.
  • yurt kaydı için istenen belgelere yurtkayit sitesinden giriş yaparak görebiliyorduk fakat kalkmış o kısım bir de taahhütname vardı ıslak imzalı istenen nereden ulaşabilirim bilgisi olan var mı ?
  • SirDeschain S kullanıcısına yanıt
    +1 bilen biri yardımcı lütfen
  • hazırlığı atladım öğrenci belgemde hazırlı öğrencisi yazıyor sgk için yeni öğrenci belgesi almama gerek var mı
  • mimarlık fakültesine bu sene yerleştim mimarlık fakültesine giden ya da başka bölümlere gidip taşkışla kampüsüne yakın bir evde oturup ev arkadaşı arayanlar bana ulaşabilirse sevinirim

• Mimarlık Fakültesi 1.sınıf arkadaşlar şöyle buyrun :http://www.mimogis.itu.edu.tr/duyurular/oryantasyon.htm
  • 11-12 sinde olan oryqntasyon genel mi yoksa sadece 1. Siniflar icin mi cunku hazirlik icin oryantasyon da 15inde yaziyo akademik takvimde

• quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

11-12 sinde olan oryqntasyon genel mi yoksa sadece 1. Siniflar icin mi cunku hazirlik icin oryantasyon da 15inde yaziyo akademik takvimde

Oryantasyon konusu aydınlatılırsa çok sevinirim ben de. Hazırlıktayım bu sene oryantasyonun 11 12sinde olduğunu biliyodum. o tarihler lisans için mi

• Lisans oryantasyonu 8-9'unda ama kendiminki tam olarak ne zaman, nerede bilmiyorum. Ne yapmaliyim?

• bi de hazırlık okuyacaklar ıcın hangi kurdan baslayacakları(a b c d) ne zaman bellı olur?
  • Selamlar arkadaslar
    Gecen yil hazirlik okudum ve bu sene 1. Sinifa gectim yurt basvurusunu da kacirdim. Ara sinif olarak vadi ye basvuracagim, ne zaman cikar tahmini olan var mi?
    Ve vadi cikana kadar nerde kalabilirim kyk ya da basvurdum fakat 3400. Yedegim. Abdi ipekcide misafir ogrenci olarak kalabilirmiyim ?
    Aydinlatirsaniz sevinirim.

• Saglik raporu icin kurul raporu mu tek hekim raporu mu almamz gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zfgear444

Selamlar arkadaslar
    Gecen yil hazirlik okudum ve bu sene 1. Sinifa gectim yurt basvurusunu da kacirdim. Ara sinif olarak vadi ye basvuracagim, ne zaman cikar tahmini olan var mi?
    Ve vadi cikana kadar nerde kalabilirim kyk ya da basvurdum fakat 3400. Yedegim. Abdi ipekcide misafir ogrenci olarak kalabilirmiyim ?
    Aydinlatirsaniz sevinirim.

Öncelik 2014 girişlilere olduğu için önce onların yedek listesinin bitmesi lazım daha sonra ara sınıfları yerleştirirler. Geçen sene yedek listenin sonlarındaydım ve 1 dönem sonunda arayıp yurt çıktığını söylediler üstelik 2013 girişliyim. Yani geçen sene gibi olursa senin yerleştirilmen 2. Dönemi bulabilir ama yine de net bir şey söylemek zor belki bu sene yedek listede daha az kişi vardır ben geçen sene 281. Sıradaydım.

• quote:

Orijinalden alıntı: çiftdikiş

Ben vadide kalmıyorum ama neler getirmen gerektiğini söyleyebilirim. Temizlik ürünlerini(tuvalet kağıdı, sabun, traş bıçağı vs.) yanında getirmene gerek yok. kampüs içinde şok market var ordan alabilirsin. Terlik, bornoz veya havlu, internet kablosu, üçlü priz getirebilirsin kıyafetlerine ek olarak. Vadide mutfak yok, tava ya da tencere getirmen bir anlam ifade etmeyecek. Nevresim, yastık, yastık kılıfı, battaniye yurt tarafından sana verilecek eşyalar. İstersen kendin de getirebilirsin.(KYK yurtlarında buna müsaade etmiyolar diye biliyorum.) Kahve kupanı da çantana sığdırabilirsen getirebilirsin, olmadı şokta da var ama ben onları pek beğenmiyorum. Unuttuğum birşey varsa diğer arkadaşlar ekleyebilir.

Bu surecte nerede kaldin peki ? Yani ozel yurtlar anlasma istiyor hep malesef

• zfgear444 Z kullanıcısına yanıt
    Özel yurt dostum.. yurt çıkınca gitmedim zaten okul yurduna. Fakat belli olmaz yani yurt burs ofisinle görüşüp zor durumda olduğun hissini verirsen alabilirler yani illa listeye bağlı kalacaklar diye bir şey yok. Fakat başvurup sonrasını takip etmezsen aylar sonra arayabilirler.

• Selamlar,
    Bu hazırlık sınıfı oryantasyon dersleri ne oluyor ? Biri açıklık getirse ?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.