Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben soktaki kasiyere sordum direkt yüklüyosun 10 çekiyor sonra kullanıyorsun dedi 100 yükledm bn vizeleme olayı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaip kuarkk

ben soktaki kasiyere sordum direkt yüklüyosun 10 çekiyor sonra kullanıyorsun dedi 100 yükledm bn vizeleme olayı nedir

Eger vizelemezsen tam basarsin. Öğrenci basmak istiyorsan bir yerden vizelemesin. Ben metrobusteki buyuk makinalardan yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

quote:

Eger vizelemezsen tam basarsin. Öğrenci basmak istiyorsan bir yerden vizelemesin. Ben metrobusteki buyuk makinalardan yaptım.

ben marmarayda bilet satan gi_edeki elemana yapt1rabildim makinaya yapt1ramad1m
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

quote:

ben marmarayda bilet satan gi_edeki elemana yapt1rabildim makinaya yapt1ramad1m

O sari makinalarda yapilmiyor galiba. Diger büyük olanlari da sadece iskele ve metrobuste gördüm. Ben onlarda yaptim.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

teşekkür ederim.
    yardım bölümünden başvuru oluşturdum.
    hazırlığı henüz geçmediğim için yarın gidip öğrenci işlerinden yeni pin almaya çalışmama da gerek yok sanıyorum.

2. bir sorum proficiency sonuçlarını nereden öğreniyoruz sis. itu üzerinden değildir umarım.

YDY'nin sitesinden.

www.ydy.itu.edu.tr

Soldaki "Duyurular" bölümünde duyurusu olur.
  • Vizeleme hakkında:
    Ben bugun metro daki para yukleme makinesine 10 tl yukledim sonra karti cektim.sonra karti tekrar koydum.direk kartinizi vizeletmek istiyor musunuz diye sordu evet dedim ve icindeki 10 lirayi aldi.sonra karti cekip tekrar koydum ve 10 daha yukledim.sonra metroda sorunsuzca 1.10 cekti.

• arkadaslar konuyla alakası yok ama ben kredi alma konusunda tereddutteyım cunku 5 yıl boyunca aldıktan sonra işe baslarken 15milyar borcla baslamıs oluyosun. sımdı okul basladıktan sonrakı maddı durumuma gore almayı ıstıyorum para yeter mı yetmez mı dıye. sadece 1 kere mı basvurabılıyoruz kredıye yoksa 2.döneme baslarken fılan da basvurabılıyo muyuz? veya istedigimiz zaten iptal ettirebiliyo muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: .1327.

arkadaslar konuyla alakası yok ama ben kredi alma konusunda tereddutteyım cunku 5 yıl boyunca aldıktan sonra işe baslarken 15milyar borcla baslamıs oluyosun. sımdı okul basladıktan sonrakı maddı durumuma gore almayı ıstıyorum para yeter mı yetmez mı dıye. sadece 1 kere mı basvurabılıyoruz kredıye yoksa 2.döneme baslarken fılan da basvurabılıyo muyuz? veya istedigimiz zaten iptal ettirebiliyo muyuz

Geçen sene zaten ocak ayından itibaren vermeye başladılar hemen sonuçlanmıyor yani. Sonuçlar açıklanınca e-devletten kredi almak istediğini onaylıyorsun orada yazıyor 15bin küsur lira ve sen buna bir çeşit imza atmış oluyorsun..sonra bankadan kartını alıyorsun. Sen bu e-devletten onaylama işlemini yapmadığın sürece kredi almayı kabul etmemiş olursun.
  • quote:

arkadaslar konuyla alakası yok ama ben kredi alma konusunda tereddutteyım cunku 5 yıl boyunca aldıktan sonra işe baslarken 15milyar borcla baslamıs oluyosun. sımdı okul basladıktan sonrakı maddı durumuma gore almayı ıstıyorum para yeter mı yetmez mı dıye. sadece 1 kere mı basvurabılıyoruz kredıye yoksa 2.döneme baslarken fılan da basvurabılıyo muyuz? veya istedigimiz zaten iptal ettirebiliyo muyuz

KYK'nın burs/kredi başvuruları yılda bir kere oluyor, temmuz sonunda.

İstediğin zaman iptal ettirebilirsin; ama sonra bir daha başvuramazsın.

Kredi alıp almama konusunda da büyük konuşmayın. Ben burs için birçok yere başvurmuştum da hiçbir şey çıkmamıştı. KYK'dan çıkan Öğrenim Kredisine kaldım mecburen. :) Aile desteği de bir yere kadar.

• ALTINBAŞAK kullanıcısına yanıt
    beşiktaşta özel yurtlar var okula yakın ama pahalı+ senet yaptırırlar.
  • şimdi mesela ben bu sene basvurdum krediye ve aldım. sonra bi yerden mesela burs cıktı krediyi iptal ettirdim bikaç ay aldıktan sonra. sonra mesela seneye bursum kesıldı tekrar kredı alamıyo muyum 5 sene boyunca ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .1327. -- 3 Eylül 2014; 14:10:33 >
  • 1200gs kullanıcısına yanıt
    bu gün cevap verdiler şifremi sıfırlamışlar şifre 123456 imiş (pin)
    yeni kaydolanların işine yarar belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 3 Eylül 2014; 14:19:01 >
  • quote:

şimdi mesela ben bu sene basvurdum krediye ve aldım. sonra bi yerden mesela burs cıktı krediyi iptal ettirdim bikaç ay aldıktan sonra. sonra mesela seneye bursum kesıldı tekrar kredı alamıyo muyum 5 sene boyunca ???

Alamazsın. Krediyi iptal ettirdiysen orada bitti. Tekrar başvuramıyorsun zaten.
  • Şimdi yurt çıkmayan gençler ne yaptı söyleyin bakalım. Ben de yurda çıkıcam da mecidiyeköy taraflarında bir yurtla görüştüm 850tl dedi 2 kişilik odaya. Siz kaça hangi yurda kayıt yaptırdınız?
  • Hazırlık atlama sınavına girerken telefon sokabiliyor muyuz?
  • Gereksiz Adam G kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle sınav öncesi masaya toplarlar, daha önce 4 kez profa girdim hepsinde topladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Gereksiz Adam

Hazırlık atlama sınavına girerken telefon sokabiliyor muyuz?

Hayır. Sınavdan önce telefonlar toplanıyor.

Ne planın var telefon ile?
  • bana yurt en başta çikmadi yedekteydim,1 eylülde asilden çikti şok oldum :)
  • Beyleer, giriş belgem kayıp ya muafiyet için sorun çıkar mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sese11

Beyleer, giriş belgem kayıp ya muafiyet için sorun çıkar mı

Kur belirleme sınavında baktılar kağıtlara istersen bi arayıp sor belki tekrar çıkarırlar ya da kimlik yeter diyebilirler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.