Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: natrium

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: natrium

Yurtta kalmak istediğim arkadaşımı nasıl seçebilirim, geçenlerde bir dilekçe vardı, şimdi kalkmış bulamıyorum.

İlk yıl oda arkadaşı seçemiyorsunuz. Rastgele atıyorlar sizi. Ama sonraki yıllar için böyle bir olanağınız mevcut.

Oda arkadaşı belirleme formu sadece yurttaki blok güvenliklerinde var. Yıl sonunda oradan alıp, doldurup, müdürlüğe teslim ediyorsunuz.

Teşekkürler, bir soru daha:
    İstanbulKart'ı öğrenci tarifesini dönüştürmek için istenen 10 TL'yi İstanbul'a gitmeden yatırsak, İTÜ'deki bankada sıra beklemesek olur mu?

Parayı İTÜ'deki bankadan yatırmak zorunda değilsin. Herhangi bir şubeden yatırabilirsin. Ben alakasız bir şubeden yatırmıştım parayı.

• İTÜ yurtları çıkmadı , kyk Da 4970. Yim...

Şimdi ben nerede kalcam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

İTÜ yurtları çıkmadı , kyk Da 4970. Yim...

Şimdi ben nerede kalcam?

Bende 400 deyim bakalim ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultraghost

quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

İTÜ yurtları çıkmadı , kyk Da 4970. Yim...

Şimdi ben nerede kalcam?

Bende 400 deyim bakalim ne olacak.

Alıntıları Göster
    itü bilgisayar mühendisliği ekleyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirtualWorld -- 31 Ağustos 2014; 23:16:23 >
  • bil101 maufiyet sınavına cuma günkü proftan sonra girmem mümkün mü seansları kaça kadar
  • İtü yurdu cikmadi.kyk yedek siram da 2939 en erken bu iki yurda ne zaman yerlesebilirim.Ya da simdi bunlar cikana kadar nerde kalabilirim aylik 200 300 lira civarinda vererek.acil yardim edin su an istanbuldayim ve bi an önce halletmem gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

İtü yurdu cikmadi.kyk yedek siram da 2939 en erken bu iki yurda ne zaman yerlesebilirim.Ya da simdi bunlar cikana kadar nerde kalabilirim aylik 200 300 lira civarinda vererek.acil yardim edin su an istanbuldayim ve bi an önce halletmem gerek
    Yedek liste açıklanmış. Lan bu nedir ya "yedek liste" ye basıyoruz ana sayfaya gidiyor sizde de böyle mi beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

Yedek liste açıklanmış. Lan bu nedir ya "yedek liste" ye basıyoruz ana sayfaya gidiyor sizde de böyle mi beyler

Alıntıları Göster
    Bende de oyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: davut_yilmaz

Bende de oyle

Alıntıları Göster
    kyk ya başvurmakdım itü yedeklerde 130. yum nerede kalabilirim
  • Benim yedeklerde adim yok ama yedek siradan yerlestiniz diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: davut_yilmaz

Benim yedeklerde adim yok ama yedek siradan yerlestiniz diyordu
    bi daha giriş yap yurtkayittan
  • Merhaba arkadaşlar ben itü bilgisayar mühendisliğindeyim, 2. döneme başlicam. Bil101e dersine internetten bilmeden kayıt yapmışım ama giremicem sınava. Bu sınava giremezsem bi sonraki dönem girebiliyo muyum, ya da herhangi bir sorun çıkar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mfsuve

Merhaba arkadaşlar ben itü bilgisayar mühendisliğindeyim, 2. döneme başlicam. Bil101e dersine internetten bilmeden kayıt yapmışım ama giremicem sınava. Bu sınava giremezsem bi sonraki dönem girebiliyo muyum, ya da herhangi bir sorun çıkar mı?

Bizim bölümde o ders yok ki.

Bunun da bir duyurusu eklensin bir yere Allah aşkına ya da tüm Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri ilk iş olarak bölüm ders planına baksın.

Bilgisayar Mühendisliğinde BIL101E yok, diğer bölümlerde var bu. Bizde, bunun muadili BIL103E var.

Bu sınava hiçbir zaman girmeyeceksin dolayısıyla.

• Istanbulkart icin nereye para yatiricaz yatirana kadar kullanamiyor muyuz

• Yaptim yine oyle yaziyor ama listede adim yok bir de kan grubu kartini sonra gotursem olmuyor mu bir de benim kayit tariihim yarin carsamaba gidebilir miyim

• quote:

Orijinalden alıntı: marveluis

İtü yurdu cikmadi.kyk yedek siram da 2939 en erken bu iki yurda ne zaman yerlesebilirim.Ya da simdi bunlar cikana kadar nerde kalabilirim aylik 200 300 lira civarinda vererek.acil yardim edin su an istanbuldayim ve bi an önce halletmem gerek

Yardımcı olabilir misiniz arkadaslar.İTÜ yedek listede 30. siradayim.tahminen ne zaman gelir

• Bil101 muafiyet sinavina girmelimiyiz,nasil bir sinav zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mdream

Bil101 muafiyet sinavina girmelimiyiz,nasil bir sinav zor mu?
    Arkadaşlar vadi yurdu için başvurmuştum yalnız 27-28-29 da ücreti yatırmam gerekiyormuş sanırım ben kaçırmışım ödemediğiniz için iptal edilmiştir diyor başvurunuz bunu telafi etme şansım yok mudur nasıl yaparız ne zaman açıklanır net tarih verilmemişti kaçırmışım
  • Bilden 50 almışım geçermiyim

• Ben yarin kayit olcam okula sonra da kur sinavina gircem acaba ne zaman belli olur kur sinavinin sonuclari birde internetten yayinlanir mi sonuçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkoglusem -- 1 Eylül 2014; 21:53:56 >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.