Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: g@riban

Bilden 50 almışım geçermiyim

sınava direk girdin mi hocam yoksa sıra mı bekliyorsun, 25dk sürüyor sınav ama seans 2 saat, nasıl yapıldı anlatır mısın? telden kopya çeken falan gördün mü, rahat bırakıyorlar mı sınavda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdream

Bil101 muafiyet sinavina girmelimiyiz,nasil bir sinav zor mu?

ingilizce 40 sorudan oluşuyor
    gir şansını dene belki sallarsın tutar.
    ben 40 puan alabildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

quote:

ben 40 puan alabildim

benim yukarıdaki soruma cevap verir misin hocam
  • Mackaya yakin ozel yurt tavsiyesi var mi?herhangi bir yurt...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

quote:

ben 40 puan alabildim

2saat süre koymuşlar ben de çok uzun bir sınav sandım..sallayacağız artık dediğin gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

sınava direk girdin mi hocam yoksa sıra mı bekliyorsun, 25dk sürüyor sınav ama seans 2 saat, nasıl yapıldı anlatır mısın? telden kopya çeken falan gördün mü, rahat bırakıyorlar mı sınavda

2 tane bilgisayar laboratuvarı var, 2 saat içerisinde istediğin zaman girebiliyorsun.
    yandakilerden kopya çekebilirsin ama zaten çoğu kişi yapamıyor. telefondan da yakalanabilirsin, çünkü araştırmak zor olur. ingilizce zaten.

@mdream sınav 25 dakika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony Stark -- 2 Eylül 2014; 2:21:45 >
  • turkoglusem T kullanıcısına yanıt
    Kur sınavının sonuçları internetten duyurulur. Açıklanması için de kayıt günlerini takip eden zamanda prof sınavı yapılır, o sınavdan geçemeyen arkadaşlar da kur sınavına girerler, kayıt gününde kur belirleme sınavına giren arkadaşlarla proftan kalan arkadaşların sonuçları ortak açıklanır. Yani kurunu öğrenmek için profun geçmesini ardından kur sınavının yapılmasını bekleyeceksin.

• Istanbulkart'ını aktive etmek isteyen arkadaşlar ilk önce kartın içine en az 10 lira yuklemeli. Sonra metrobus duraklarındaki büyük yükleme makinalarına (sarı olanlar degil. Kart koyma yeri içe doğru kırmızı ışıklı olan) okutup vizeleme islemini onaylamalı. Karttan direkt 10 lira çekip vizelenmiş oluyor.

Bu arada bil101den 55 aldım. Ders notlarina biraz daha çalışsam cok rahat bir sınavmış gerçekten. Çalıştığım slaytlardan gelen sorular kolaydı baya.

Bu arada yetkili bir arkadas öğrenci kartının yanında verilen ve büyük i'lerin İ diye yazıldığı uluslararası kartın ne işe yaradığını aciklayabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

quote:

Kayıt olurken aşağıda masa var ordan kaydını yapıyorsun ilerde derslik var ordan boş.pcye.oturuyorsun zaten başında.görevli var kopya olayı felan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

Istanbulkart'ını aktive etmek isteyen arkadaşlar ilk önce kartın içine en az 10 lira yuklemeli. Sonra metrobus duraklarındaki büyük yükleme makinalarına (sarı olanlar degil. Kart koyma yeri içe doğru kırmızı ışıklı olan) okutup vizeleme islemini onaylamalı. Karttan direkt 10 lira çekip vizelenmiş oluyor.

Bu arada bil101den 55 aldım. Ders notlarina biraz daha çalışsam cok rahat bir sınavmış gerçekten. Çalıştığım slaytlardan gelen sorular kolaydı baya.

Bu arada yetkili bir arkadas öğrenci kartının yanında verilen ve büyük i'lerin İ diye yazıldığı uluslararası kartın ne işe yaradığını aciklayabilir mi?

Hocam bu sinavdan kac alan geciyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ALTINBAŞAK

quote:

Orijinalden alıntı: soul of a lion

Istanbulkart'ını aktive etmek isteyen arkadaşlar ilk önce kartın içine en az 10 lira yuklemeli. Sonra metrobus duraklarındaki büyük yükleme makinalarına (sarı olanlar degil. Kart koyma yeri içe doğru kırmızı ışıklı olan) okutup vizeleme islemini onaylamalı. Karttan direkt 10 lira çekip vizelenmiş oluyor.

Hocam bu sinavdan kac alan geciyor?

Adama sordum "55 aldım kaldım mı yani?" diye. O da belli olmaz, haftaya aciklanir dedi. Çan yapacaklar heralde.

• 80 aldım rahat geçersin dedi bana. biri 40 üzeri geçiyo demişti burda ama sanırım çan yapıcaklar en azından bu seneki sınav için.
  • yeni girenlerin ders programı 8 eylülde belli olacak. okul da sanırım o gün başlamıyor mu? pazartesi başlamayacak mı dersler?
    bir de benim pasom yoktu zarfın içinde kayıtta. nasıl alabilirm pasoyu?
  • Bil101den 52,5aldim kadin gectin dedi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdream -- 2 Eylül 2014; 16:18:28 >
  • Yahu 35-40 alan geçiyor.zaten önemli olan geçmek kaçla geötiğin önemli değil.
    Uluslararası kart yurt dışına çıktığında işe yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis.itu ye girmeye çalıştım pin sordu pin vermediler bu gün kayıt yaptırırken
    5 kez yanlış girdim pin bloke o0ldu ne yapmam lazım
    portal.ituye giriş yapım cep tel ve e-mailimi kaydettirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

sis.itu ye girmeye çalıştım pin sordu pin vermediler bu gün kayıt yaptırırken

Galiba öğrenciye özel mektuplar kısmında ögrenci numarasıyla birlikte yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

sis.itu ye girmeye çalıştım pin sordu pin vermediler bu gün kayıt yaptırırken

Hazırlık sınıfı okuyacaksan SIS'teki sisteme giriş bölümü ile bir işin yok zaten. Lisans, önlisans, yüksek lisans öğrencileri; araştırma görevlileri, asistanlar ve öğretim görevlileri için orası. Keşke boş yere PIN denemesi yapmasaydın. (4-5 Eylül'deki Proficiency ile hazırlık sınıfını atlarsanız lazım olacak gerçi, o ayrı.)

PIN kodunu size SIS'in ana sayfasının (www.sis.itu.edu.tr ) sağında yer alan, İTÜ'yü bu yıl kazananlarla ilgili olan duyurudaki alt sayfaların birinde vermiş olmaları lazım.

Söz konusu duyuru:www.sis.itu.edu.tr/duyuru_ekler/kayit201510/

Bu alt sayfaları kurcala, birinde PIN kodu olacak.

Bunları anlatıyorum da, PIN kodun bloke olmuş durumda şu an gerçi. Neyse, ilk verilen, orijinal kodu ve nerede olduğunu öğrenmiş oldun. :)

Otomasyondan yeni bir PIN kodu isteyeceksin. Bunun için ya Ayazağa Kampüsü'ndeki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına (otomasyona) gitmen gerekiyor ya da hiç gitmeden İTÜ Yardım sitesini kullanman. İTÜ Yardım'ı kullanmanı öneririm.

yardim.itu.edu.tr adresine gir. Sağ üstteki "Oturum aç" bağlantısına tıkla. Karşına "İTÜ Giriş" başlıklı bir Portal sayfası çıkacak. Bu sayfayı da öğrenin; çünkü sadece burası değil, Ninova, Webmail, SIS, Portal, Staj Kayıt Sistemi gibi İTÜ'nün Portal bağlantılı diğer sayfalarına girerken de ara aşama olarak bu sayfa karşınıza çıkacak. Bu sayfada, okul kaydında size verilen ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı (BİDB) tarafından atanmış kullanıcı adı ve şifreyi gireceksiniz. Kullanıcı adınız, "adınız + soyadınızın siz özgün olana kadarki ilk harfleri" formatındadır. Şifre de harflerden ve rakamlardan oluşan karışık bir şeydir. (Sonra Portal'dan bunları değiştirebiliyorsunuz.) Bu bilgilerle sisteme giriş yap.

Sağda "Yardım Bileti Oluştur" butonuna tıkla. "İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı" bölümüne gir. "Kategori" menüsünden "PIN İşlemleri" seçeneğini seç. Sorunu ve soru açıklamasını yaz. "Yardım Bileti Oluştur" butonuna tıkla.

2-3 gün içinde yeni bir PIN kodu ile döneceklerini düşünüyorum.

• teşekkür ederim.
    yardım bölümünden başvuru oluşturdum.
    hazırlığı henüz geçmediğim için yarın gidip öğrenci işlerinden yeni pin almaya çalışmama da gerek yok sanıyorum.

2. bir sorum proficiency sonuçlarını nereden öğreniyoruz sis. itu üzerinden değildir umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 2 Eylül 2014; 19:40:11 >
  • beni yazmamışlar elektrik mühendisliğindeyim ben de
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.