Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: monurknbr95

Arkadaşlar ilk sene hazırlık okuyacağım vadi yurdundan maçka hazırlık kampüsüne hangi araçla gidebilirim metro metrobüs otobüs vs. ayrıca ne kadar sürüyor 45 50 dk mı ?

Vadi'den kampüsün metro çıkışına gidiş: Yürüyerek 15 dakika, ring yakalarsan birkaç dakika içinde

Metro ile Osmanbey: Ortalama 20 dakika

Osmanbey'den Maçka'ya yürüyüş: Ortalama 15 dakika
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekuyucak

Hocam bu arada tavsiye edebileceğiniz yurt apart o tür şeyler var mı açıkta kalanlar için?

@çipetpetçipet senide dahil edelim hocam bir önceki posttaki soruya :)

Bildiğim yok maalesef.
  • Beyler BIL101E muafiyet sınavı için randevu alabilen var mı ? Ben bir türlü giriş yapamadım.
  • Sis.itü Girişi lazım. 1 eylülde alacaksın hesabını. Sonra yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksaray M1 Durağı ile Yenikapı M2 durağı arasında ne kadar mesafe var? Veya bu bağlantıyı sağlayan minibüs var mı?
    Metro uzantısı yapılacaktı, şu an bitmemiş.
  • Abi yurt çıkmadı sanırım yedek SIram 150lilerdeymiş ne zaman gelir bi tahmininiz var mı ortalama

• sese11 kullanıcısına yanıt
    Benim kaydım 2 eylülde. İstanbul dışından geliyorum. Kayıt gecesi geri dönmem gerekiyo yani. Şimdi muafiyet sınavına giremicek miyim ben

• osmanaman O kullanıcısına yanıt
    YURT SONUÇLARINDA ASİL LİSTE YAYINLANIP KALDIRILDIMI? NEDEN ŞU AN GİRİNCE LİSTE MİSTE YOK?

Beyler yardım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rashid52

YURT SONUÇLARINDA ASİL LİSTE YAYINLANIP KALDIRILDIMI? NEDEN ŞU AN GİRİNCE LİSTE MİSTE YOK?

Beyler yardım??

Tc ile giriyorsun orada yazıyor. 1 eylül'de yayınlanacak sanırsam yedek listesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

Benim kaydım 2 eylülde. İstanbul dışından geliyorum. Kayıt gecesi geri dönmem gerekiyo yani. Şimdi muafiyet sınavına giremicek miyim ben

Hazırlık okuyacaksan dönem arası da muafiyet sınavı oluyormuş. Problem yapmana gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masiva95

quote:

Beyler yardım??

Tc ile giriyorsun orada yazıyor. 1 eylül'de yayınlanacak sanırsam yedek listesi.

tc ile girince diyoruz liste miste gözükmüyor sadece bilgilendirme yazıları var. Banka hesap numaraları felan..
  • quote:

quote:

quote:

Beyler yardım??

tc ile girince diyoruz liste miste gözükmüyor sadece bilgilendirme yazıları var. Banka hesap numaraları felan..

sol üste doğru yazıyor orada. Ben de yedek çıktı. Yedek listesindesiniz vs vs vs ve vs diye uzunca bir yazı. Sağda ayrı bir yazı.

önkayıt sitesinden girmiyor musunuz?

• boşuna yarım dönemi gitmesin bence , bence kalacak bir yer bul ki zaten okul(lisans için konuşuyorum) 8 inde açılıyor. itü yurdu çıkmış ise bence erkenden alabilirler ya da misafirhane tarzı birşey bul.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler yardım??

sol üste doğru yazıyor orada. Ben de yedek çıktı. Yedek listesindesiniz vs vs vs ve vs diye uzunca bir yazı. Sağda ayrı bir yazı.

önkayıt sitesinden girmiyor musunuz?

http://yurtburs.itu.edu.tr/duyurular/2014-2015-egitim-ogretim-yili-yurt-yerlestirme-sonuclari-aciklanmistir.html

buradan giriyorum. önkayıt sitesi nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: A Twist of Fate

boşuna yarım dönemi gitmesin bence , bence kalacak bir yer bul ki zaten okul(lisans için konuşuyorum) 8 inde açılıyor. itü yurdu çıkmış ise bence erkenden alabilirler ya da misafirhane tarzı birşey bul.

muafiyet dersleri lisansta başlıyor. Zaten o yüzden dedim hazırlık okuyorsa problem yapma dönem arası girersin diye.

Kyk'nın misafirhanesinde kalabilir arkadaş. Bak şimdi aklıma geldi. Kyk'ya dilekçe falan veriyorsun eylülün ilk 5 günü 6 liradan misafir olabiliyormuşsun. Sen diyince aklıma geldi.

Şu arkadaşı da haberdar edeyim tamamdır.
  • quote:

http://yurtkayit.itu.edu.tr/

• şu anda bu verdiğin linke girdim sana yolladığım resim geldi yine
  • muafiyet girecekse hazırlık okumak istemez belki diye dedim

• Beyler bu nedir ya sonuçlar açıklanmış bu şeylerden başka birşey yazması gerekmiyor mu

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.