Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keiraknightley

ilk tercihle alakası yok.

ben ilk tercihe itüyü yazdım

makineye 4. sıradan girdim

il dışındayım

ailemin maddi durumu iyi değil

bana yurt asil çıkmadı

tüm kriterlere tutuyor senin ama çıkmamış ilginç..kurayla mı belirliyorlar anlamadım ki..
  • quote:

il dışındayım

bana yurt asil çıkmadı

hocam hangi il ve sıralamanız kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

quote:

il dışındayım

bana yurt asil çıkmadı

hocam hangi il ve sıralamanız kaçtı

trabzon 3300 küsür
  • quote:

Orijinalden alıntı: LavernaL

quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Sağlık ocağına git sor o halleder ama kendin hastaneye gidip,kan grubunu bilmiyorsan, kan verip oradan da alabilirsin.
    Yurt ofisini sabah arayın 10-11 gibi ulaşırsınız.İstanbulda olanlar yurt çıkması çok çok çok zor.Torpil yoksa unutun.Yalvarınca sora ilerliyor da o da zor.
    Bil101 muafiyet sınavına girin mutlaka.

hazırlık okuyacaklar Bil101 muafiyet sınavına bu yıl girmeyip de seneye girebiliyorlar mı ?

Cevap geldi mi bakmadım ama Bu sene atlayamazsan seneye tekrar girebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hsrt0101

itü hazırlık tan kimse bahsetmiyor ben dısında herkes ing biliyor mu yahuu

Şuan herkesin ilgisi yurt üzerine hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu hazırlık sınavına kayıt nasıl oluyoruz ben n bi türlü yapamadım orda bir sürü seçenek var hangisini seçeceğim,seçenekleri seçince siteye yönlendirip şifre kullanıcı adı falan istiyo bildiğim kadarıyla bu şifre ve kullanıcı adı kayıttan sonra aktif oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtf02 -- 28 Ağustos 2014; 11:30:51 >
  • LavernaL L kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bana vadi yurdu çıktı, becayiş(karşılıklı yurt değişimi) yapmak isteyen varsa mesaj atın bi konuşalım.
  • Arkadaşlar merhaba. Saniriim biraz gec kaldim konuya Ben de ITU 2014 girisliyim. Elektrik muhendisligi. Beni de ekleme şansınız var mi listeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar siz yurda ön kayıt yaparken tercihimi gönder dedikten sonra herhangi bi şey yaptınız mı onaylatma falan yaptınız mı acaba çok acil cevap verirseniz sevinirim
  • Işletme muhendisi bende varim :)

• Abi ben şimdi 2 sinde kayıdı yapıp geri memlekete döneceğim galiba itü yurtlarının kayıt zamanı 7 eylülmüş bu sene hazırlık okuyacağım 13 ünde veya 14 ünde gelip kayıt yaptırmam mümkün mü birde 14 ünde yaptırdım mesela o gün yerleşebilir miyim yurda yoksa illa 7 eylül de filan mı gelmem lazım?
  • Öğrenci pasoları için önceden para yatırmamız gerekiyo mu yoksa kayıt esnasında mı veriyoruz parayı

• Arkadaşlar bi de şu BIL101E muafiyet sınavına nasıl giriyoruz. Randevu sistemiyle girilecektir diyo buna nasıl kayıt olabilirim nereye başvurmam gerek bilgilendirir misiniz lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: monurknbr95

Abi ben şimdi 2 sinde kayıdı yapıp geri memlekete döneceğim galiba itü yurtlarının kayıt zamanı 7 eylülmüş bu sene hazırlık okuyacağım 13 ünde veya 14 ünde gelip kayıt yaptırmam mümkün mü birde 14 ünde yaptırdım mesela o gün yerleşebilir miyim yurda yoksa illa 7 eylül de filan mı gelmem lazım?

Birde bu bil 101e muafiyet sınavına nerden randevu alıyoruz ben hiç çalışmadım etmedim nasıl bir sınav zorluğu filan 30 dk sürüyor diyor girmelimiyim yoksa seneye girsek olur mu bu sene hazırlıktayım..
  • kayıt için gerekli olan doktor onaylı kan grubu kartı için sağlık ocağına gittim. baya bildiğiniz a4 kağıda çıktı verdiler. herhangi bir problem teşkil eder mi kayıt sırasında?
  • hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    istersen vakıfbanka şimdi yatır istersen kayıt sırasında kampüsteki vakıfbanka yatır farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekimtl

kayıt için gerekli olan doktor onaylı kan grubu kartı için sağlık ocağına gittim. baya bildiğiniz a4 kağıda çıktı verdiler. herhangi bir problem teşkil eder mi kayıt sırasında?

benim de neredeyse 10sene önceki kan grubu kartım vardı sağlık ocağından çıkarttırılmış..mührü felan biraz silik eski olduğundan.o geçerli olur mu yoksa yeni çıkartmak gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wtf02

arkadaşlar bu hazırlık sınavına kayıt nasıl oluyoruz ben n bi türlü yapamadım orda bir sürü seçenek var hangisini seçeceğim,seçenekleri seçince siteye yönlendirip şifre kullanıcı adı falan istiyo bildiğim kadarıyla bu şifre ve kullanıcı adı kayıttan sonra aktif oluyo

Sizin muafiyet sınavı kayıtlarınız kayıt günü size sorulup yapılacak. Ydy'nin sitesindeki hazırlığı okuyup henüz geçememişlerin kaydı.

• Yurt çıkmayan arkadaşlar listeyi beklerken ne yapmayı düşünüyorsunuz kalıcak bir yer filan düşündünüz mü buldunuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekuyucak -- 28 Ağustos 2014; 23:25:47 >
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.