Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu arada tavsiye edebileceğiniz yurt apart o tür şeyler var mı açıkta kalanlar için?

@çipetpetçipet senide dahil edelim hocam bir önceki posttaki soruya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekuyucak -- 28 Ağustos 2014; 23:28:38 >
  • mdream kullanıcısına yanıt
    ben de devlet hastanesinden aldım üzerinde kanı alan laborantın kaşesi ve imzası var, acaba laborant olması sorun olur mu
  • hazırlığı ocakta geçebilmek istiyorum bunun için önerebileceğiniz kurslar var mı ?
  • evreninsirri E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Eger dediğin gibiyse sırf onun için bankaya gitmeme gerek yok şimdi. Ücreti ne kadardı onu biliyo musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekuyucak

Yurt çıkmayan arkadaşlar listeyi beklerken ne yapmayı düşünüyorsunuz kalıcak bir yer filan düşündünüz mü buldunuz mu ?

Eve çıkacaz tahaatütsüz aylık kiralık eşyalı metroya yakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOKEDİCİİİ -- 29 Ağustos 2014; 1:36:46 >
  • hewhomakesabeastofhimself H kullanıcısına yanıt
    10 tl
  • rusinka R kullanıcısına yanıt
    ben de hastaneden almıştım hemşire imzaladı sonra okulu arayıp sordum hemşire kaşesi sorun olur mu diye yok illa ki doktor olması lazım diyo. git düzelttir istersen
  • evreninsirri E kullanıcısına yanıt
    Hemsire kasesi derken ? Benim kartida labdaki hemsire imzaladi kase vurdu fakat kasede doktorun unvani ismi yaziyor.

• ben de kart değil ab0+ rh tayini tetkik kağıdı var sadece.
  • @ekuyucak
    valla kalma konusunda napıcamı henüz bende bilmiyorum apart tarzı bi yerler ayarlamak lazım ama istanbuluda bilmiyorum,itünün yurdu çıkar diyodum o büyük şok oldu benim için kyk zaten çıkmazda
  • ekuyucak kullanıcısına yanıt
    Ben istanbul ici odugumdan apart falan dusunmuyorum hergun 4 saat yol gidip gelicem artik

• Arkadaşlar banka kartıdır kredi kartıdır o işleri nasıl hallettiniz. Bankada hesap açıp harçlığımı ordan almam burs başvurularında sorun çıkarır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

Arkadaşlar banka kartıdır kredi kartıdır o işleri nasıl hallettiniz. Bankada hesap açıp harçlığımı ordan almam burs başvurularında sorun çıkarır mı

Kendi adına bir banka hesabın olsun zaten bir yerden burs alırsan kendi adına bir hesap no istiyorlar. Bunun dışında okul kartına istersen kredi kartı özelliği de ekleniyor bunun için kayıt günü vakıfbank standı ile görüşebilirsin.

• rambocell R kullanıcısına yanıt
    bazı burs veren yerler başvurularda bankaları gezdiriyo diye biliyorum hani banka hesabın var mı ne kadar para var diye. Şimdilik o hesabı açsam ve içine para yatırmasam burs almak için bi dezavantaj oluşmaz umarım. Bi de şeyi sormak istiyorum, yurt için sağlık raporu istiyolar ya. Ben aile hekimimden yurtta kalmasinda sakinca yoktur yazan bi rapor aldım. Bu yeterli değil mi hastaneye gidip heyete falan mı girmem gerekiyo. çok tesekkur ederim şimdiden

• burs için banka hesabı açmam gerekecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fau8t -- 29 Ağustos 2014; 17:38:34 >
  • itünün oralarda 10 dk yürüme mesafelik bir pansiyon varmış mahmut bayram pansiyonu. 4 kişilik oda kahvaltı akşam yemeği dahil 500 tl beni de reklam için aramışlardı bir araştırın isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

bazı burs veren yerler başvurularda bankaları gezdiriyo diye biliyorum hani banka hesabın var mı ne kadar para var diye. Şimdilik o hesabı açsam ve içine para yatırmasam burs almak için bi dezavantaj oluşmaz umarım. Bi de şeyi sormak istiyorum, yurt için sağlık raporu istiyolar ya. Ben aile hekimimden yurtta kalmasinda sakinca yoktur yazan bi rapor aldım. Bu yeterli değil mi hastaneye gidip heyete falan mı girmem gerekiyo. çok tesekkur ederim şimdiden

Yok hocam öyle heyete falan girmeye gerek yok sonuçta doktor onaylı belge kimse bir şey diyemez

• quote:

Orijinalden alıntı: oya1907

burs için banka hesabı açmam gerekecek mi

Kykdan kredi veya burs alırsan zaten ziraatten sana bir banka hesabı açıyorlar. Fakat özel bir yerden burs alırsan kendi adına bir hesap numarası istiyorlar senden. Onun için kendi adınıza bir hesabınız olması iyi olur ama sonra duruma göre de alabilirsiniz çok önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

hazırlığı ocakta geçebilmek istiyorum bunun için önerebileceğiniz kurslar var mı ?

Beşiktaşta test atolyesi var ama temelin yoksa hiç kasma bence. Temelin varsa kesin git cok iyi bir yer. Kayıt günü kayıtlar saat 10 da başlar ama önceden gidip sıraya girmek lazım sınırlı kontenjan var. Kontenjan saat 8 gibi bitiyo genelde.

• Arkadaşlar ilk sene hazırlık okuyacağım vadi yurdundan maçka hazırlık kampüsüne hangi araçla gidebilirim metro metrobüs otobüs vs. ayrıca ne kadar sürüyor 45 50 dk mı ?
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.