Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vadi çıkmış bana da. Parayı yatırdım bugün. Fax da çektim telefonu aradım teyit etmek için açmadılar 5'e yaklaşıyordu saat mesai bitti heralde diye bir daha aramadım yarın ararım büyük ihtimal.
  • bu kan kartını ne doktoru imzalıyo acaba
  • evreninsirri E kullanıcısına yanıt
    Sağlık ocağına git sor o halleder ama kendin hastaneye gidip,kan grubunu bilmiyorsan, kan verip oradan da alabilirsin.
    Yurt ofisini sabah arayın 10-11 gibi ulaşırsınız.İstanbulda olanlar yurt çıkması çok çok çok zor.Torpil yoksa unutun.Yalvarınca sora ilerliyor da o da zor.
    Bil101 muafiyet sınavına girin mutlaka.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlestirmek icin soruyorum yeni kayit olacak ve hazirlik okuyacak biri 14 eylulde yerlesirse eylulu kac gunluk yatirmasi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın umarım il dışından arkadaşları daha önce alırlar. Fakat 2. döneme kadar da her gün 4 saat yol çekmek de zor olacak. Başka yurtlara bakıyorum. Kampüs çevresinde eve çıkmayı düşünen varsa mesaj atsın.
  • yok burdaki sağlık ocağı çıkarmıyomuş hastaneden çıkarttırdım iç hastalıkları doktoru imzaladı doğru doktordur umarım
  • Yurt yerleştirmelerinde bölüme giriş sırasına bakıldığını sonuç açıklama sayfasında resmî olarak ilan etmişler.

Artık buna emin olabiliriz yani.

Bu da ayrı bir saçmalık bana sorarsanız da... Bir kişi oldukça yüksek bir puan yapmasına rağmen Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümüne son sıralardan girer, yurt şansını düşürür, atıyorum. Aynı kişi o puanla Kimya Mühendisliği Bölümüne derece ile girebilirdi, bu da yurt şansının yüksek olması anlamına geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hewhomakesabeastofhimself

Yurt kaydı için anne baba personel bilgisi istemişler. Annem ev hanımı babam da emekli. Babamın emekli olduğuna dair bir belge almam gerekir mi yoksa o personel bilgisiyle ilgili belgele4 beni ilgilendirmiyo mu. Çok teşekkürler şimdiden

Babanın emekli olduğuna dair belge almanı öneririm. Bunu ispatlaman lazım sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emperp

arkadaşlar bu sene kimya bölümüne girdim. evim istanbul'da fakat kampüslere 1.5-2 saat uzaklıkta. ne yazık ki yurt çıkmadı biraz önce yurt ofisi aradım. durumumu anlattım lakin evim ne kadar kampüslere uzak da olsa istanbul'da olduğum için yedek listelerde gerilerde olacağımı ve 2. döneme anca yurt çıkacağını söyledi. ne yazık ki istanbul'da oturan arkadaşlarda da durum böyle olacakmış.

İstanbul'da oturan arkadaşlar, lütfen yurt çıkmadığı için üzülmeyin Allah aşkına. İl dışından gelip de yurt bulamayan o kadar insan var, onlar ne yapsın?

1,5-2 saat de İstanbul şartlarında aşırı uzun bir mesafe değil. Zamanla alışırsın. Ben lisedeyken 3 yıl 2 otobüsle 1,5-2 saat gidiş, 1,5-2 saat dönüş yapıyordum ev-okul arası. Bu mesafe için yurt değmez zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 27 Ağustos 2014; 21:08:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: meco2010

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkoglusem

Bana gölet asil çıktı ama bikaç sorum olcak orda kalan tecrübeli birileri var mi yani nası bi yurt sizce ve internet wifi mi kablolu mu

İTÜ'nün lüks yurtlarından biri. Olanaklarına yurtburs.itu.edu.tr sayfasının "Yurtlar" bölümünden ulaşabilirsin, tanıtım broşüründe anlatılıyor: Odalar 1 ya da 2 kişilik, banyo ve tuvalet dairenin içinde, çamaşır makinesi koridorda, mutfak var, karma yurt...

İTÜ yurtlarının hepsinde kablolu Internet var. LAN kablosunun bir ucunu masanın altındaki yuvaya sokuyorsunuz. Kişisel olarak yararlanıyorsunuz. Bu kablolu Internet, "Yurtnet" olarak kısaltılan "İTÜ/NET Yurt Internet" olarak adlandırılıyor.

Ama kampüs sınırları içinde, her yerden bağlanabileceğiniz (kütüphane, yurt, fakülte, kantin, yemekhane vb.) "Eduroam" adlı bir kablosuz ağ da var. Fakat bu her yerden iyi çekmiyor. Ayrıca, kablolu Internet bağlantısına göre yavaş.

Hocam bizim vadide internet olayını anlatabilir misin? kablolu mu yine? 3 kişi bağlanmak istediğinde sıkıntı oluyor mu?
    Bir de şimdi yurt sonuçları açıklandı ya yurtlar ne zaman açılır?Ne zaman yurt kayıtlarını yapmamız gerekecek?

"İTÜ yurtlarının hepsinde kablolu Internet var" cümlemden, Vadi Yurtları'nda da kablolu Internet olduğu anlamı çıkıyor olmalı. :)

"3 kişinin bağlanması" diye bir şey yok. Herkesin kendi portu var işte. Herkesin kişisel masası var, o masanın altında da Ethernet yuvası var. Kablonun bir ucunu buraya sokuyorsunuz. Herkes, kendi kablolu Internet bağlantısından, kişisel olarak yararlanıyor yani.

Yurtlar 7 Eylül'de açılıyor; çünkü 8 Eylül'de lisans dersleri başlıyor. Fakat hazırlık sınıfı dönemi 15 Eylül'de başladığı için, siz 1 hafta sonra da gelebilirsiniz belki. Emin değilim, bunu Yurtlar ve Burslar Ofisine sorun.

O istenen evrakları teslim edeceğiniz kesin yurt kaydını da yurda geldiğinizde yapacaksınız. 7 Eylül'de gelirseniz yaparsınız işte.

Ben o kısmı atlamışım hocam o yüzden sordum Yine yardımın için çok teşekkür ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LilTunechi

Sağlık ocağına git sor o halleder ama kendin hastaneye gidip,kan grubunu bilmiyorsan, kan verip oradan da alabilirsin.
    Yurt ofisini sabah arayın 10-11 gibi ulaşırsınız.İstanbulda olanlar yurt çıkması çok çok çok zor.Torpil yoksa unutun.Yalvarınca sora ilerliyor da o da zor.
    Bil101 muafiyet sınavına girin mutlaka.

hazırlık okuyacaklar Bil101 muafiyet sınavına bu yıl girmeyip de seneye girebiliyorlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

quote:

Yurt kaydı için anne baba personel bilgisi istemişler. Annem ev hanımı babam da emekli. Babamın emekli olduğuna dair bir belge almam gerekir mi yoksa o personel bilgisiyle ilgili belgele4 beni ilgilendirmiyo mu. Çok teşekkürler şimdiden

Babanın emekli olduğuna dair belge almanı öneririm. Bunu ispatlaman lazım sonuçta.

Alıntıları Göster
    makinaya 28. sıradan girene yurt çıkmış, aynı bölüme 7.sıradan girene yurt çıkmamış ama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LavernaL -- 27 Ağustos 2014; 23:08:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LavernaL

quote:

quote:

makinaya 28. sıradan girene yurt çıkmış, aynı bölüme 7.sıradan girene yurt çıkmamış ama..

Valla bu sefer bana yüklenmeyin; çünkü bölüme giriş sırasına bakıldığını ilk defa İTÜ resmî bir açıklama ile, yazılı olarak, açık bir şekilde ifade etmiş. Sonuç açıklama sayfasında yazıyor.

O 7. sıradan girenin maddi durumu çok mu iyi? İl dışından mı geliyor? İTÜ Makine Mühendisliğini üniversite tercih listesinde kaçıncı sırada yazdı? Ve saire...

Belli ki tek kriter olarak bölüme giriş sırasına bakmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

quote:

Orijinalden alıntı: LavernaL

quote:

quote:

Valla bu sefer bana yüklenmeyin; çünkü bölüme giriş sırasına bakıldığını ilk defa İTÜ resmî bir açıklama ile, yazılı olarak, açık bir şekilde ifade etmiş. Sonuç açıklama sayfasında yazıyor.

O 7. sıradan girenin maddi durumu çok mu iyi? İl dışından mı geliyor? İTÜ Makine Mühendisliğini üniversite tercih listesinde kaçıncı sırada yazdı? Ve saire...

Belli ki tek kriter olarak bölüme giriş sırasına bakmıyorlar.

Alıntıları Göster
    ikisi de il dışı.. yurda yerleşenin ilk tercihi İTÜ, ama yerleşemeyenin ilk tercihi miydi bilmiyorum ve maddi durumunu da..:) evet haklısın tek kriter bölüme giriş sırası değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LavernaL -- 27 Ağustos 2014; 23:07:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackhole48

Kesinlestirmek icin soruyorum yeni kayit olacak ve hazirlik okuyacak biri 14 eylulde yerlesirse eylulu kac gunluk yatirmasi gerekiyor

yurt 8 eylül'de açılacağı için senin ayın kaçında gelip yerleştiğinin bir önemi olmaz.. 23 günlük ödemen lazım.. sen yine de yurdu ara, net cevabı oradan alırsın..
  • Ben siteye giremiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba bakamadim yurt cikmis mi diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirac12

Ben siteye giremiyorum yardımcı olabilir misiniz acaba bakamadim yurt cikmis mi diye

tc ni ve şifreni PM den yazarsan bakabilirim..
  • ilk tercihle alakası yok.

ben ilk tercihe itüyü yazdım

makineye 4. sıradan girdim

il dışındayım

ailemin maddi durumu iyi değil

bana yurt asil çıkmadı
  • evet ben yarın bununla ilgili belge almaya çalışayım en iyisi. Hiç değilse isterlerse diye yanımda bulunmuş olur. Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü hazırlık tan kimse bahsetmiyor ben dısında herkes ing biliyor mu yahuu
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.