Şimdi Ara

# İTÜ 2014 Girişliler # [124 KİŞİ OLDU] [REHBER HAZIR] (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.448
Cevap
55
Favori
46.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burslar hakkında genel bilgi verebilecek bir arkadaş var mı?
  • Vadi çıkmışta 1 hafta erkenden yurda yerleşebilir miyim hazırlık okuycam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş yurt murt çıkmadı açıkta kaldık dımdızlak.
  • Bana yurt falan çıkmadı da durumum baya acil tanıdık falan yok yani onerebilcegin bir şey var mi aramam ya da her oldugnu tahmin ettiğin bir yer ıtü konuk evi vs. parası çok sorun değil şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Yurt yerleştirme sonuçlarınız açıklanmış.

http://yurtburs.itu.edu.tr/duyurular/2014-2015-egitim-ogretim-yili-yurt-yerlestirme-sonuclari-aciklanmistir.html

Kesin kayıt belgelerini dönemin ilk günü, yurda yerleştiğinizde teslim edeceksiniz.

27-28-29 Ağustos'ta parayı yatırıp, dekontunu da fakslamayı da unutmayın.

Bir öneri: Dekontların kendisini fakslamayın. Yazılar çok belirgin olmadığı için karşı tarafa net gelmiyor. Koyu basım fotokopisini çektirip, onu yollayın.

Hocam parayı yatırıp e mail yoluyla yolladıktan sonra dönem başlayana kadar bir şey yapmama gerek yok değil mi?

• abi vadiye asil listeden girmişim ama ailemde kyk yurdunu nerdeyse ayarlamış durumda kafam allak bullak ben itü istiyorum onlar kyk yapmaya uğraşıyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi sarisin degil

Bana yurt falan çıkmadı da durumum baya acil tanıdık falan yok yani onerebilcegin bir şey var mi aramam ya da her oldugnu tahmin ettiğin bir yer ıtü konuk evi vs. parası çok sorun değil şu an

Takipteyim. Banada çıkmadı ve hic bilmiyorum istanbulu falan

• Banada çıkmadı

• bana da yedek liste diyor . Vadiyi en başa yazmıştım. Neye göre çıkıyor bu yurt kesin bi bilgi yok mu
  • Vadi yurdu asil çıktı bana herkese hayırlı olsun istediğiniz gibi olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: g@riban

Vadi çıkmışta 1 hafta erkenden yurda yerleşebilir miyim hazırlık okuycam

Bunu Yurtlar ve Burslar Ofisine sormanı öneririm.
  • Bana gölet asil çıktı ama bikaç sorum olcak orda kalan tecrübeli birileri var mi yani nası bi yurt sizce ve internet wifi mi kablolu mu

• Bir kaç tane 2-3. Sınıf öğrenci yada mezun gelip bize yardımcı olsa iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

Yurt çıkan arkadaşlara sonuçlar hayırlı uğurlu olsun.

Vadi Yurtları çıkan arkadaşlara ayrıca hoş geldiniz diyorum. :)

Yedek listeye kalan arkadaşların durumu, yedek listede kaçıncı olduklarına bağlı. Erkek öğrencilerin yedek listesi hızlı ilerliyor. İlk aylarda sıra gelebilir, eğer çok arka sıralarda değilseniz.

Durumunuz acilse, ya tanıdık bulmaya çalışın ya da Yurtlar ve Burslar Ofisi ile konuşun, onlara derdinizi anlatın.

Hoşbulduk hocam sonunda vadi çıktı bana da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadiyi kazanan arkadaşlar bi pankart yaptırıp teoska abimize teşekkür mü etsek
    Veya hepimiz bir kez yemek ısmarlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 27 Ağustos 2014; 8:45:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler açıkta kalanlar napacaklar şimdi geçmiş yıllardaki öğrenciler ne yapıyordu genelde?

• Arkadaşlar banada gölet çıkmış. Gölet nedir ne değildir. İyimidir. Yorum lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moneyball

Arkadaşlar banada gölet çıkmış. Gölet nedir ne değildir. İyimidir. Yorum lütfen

Lüx suit odalarda manzaralı güzel bölümlere yakın bir yurt ama fiyat biraz pahalı

• gölet güzel ve lüks yurt fakat vadide kalanlar tarafından pek sevilmez diye biliyorum. hatta geleneksel malum yürüyüşe göletten gelenleri sokmamışlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

gölet güzel ve lüks yurt fakat vadide kalanlar tarafından pek sevilmez diye biliyorum. hatta geleneksel malum yürüyüşe göletten gelenleri sokmamışlardı

Allah Allah onu bilmiyordum dışlıyorlar demek

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.