Şimdi Ara

itü %30 ing vs %100 ing (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İtü ehm veya itü endüstri 2 sinden biri hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geridekaldılar kullanıcısına yanıt
    anladım hocam
    şimdi bana zaten %100 ing gelmesi düşük ihtimal sıralama 4.1k ama yukarı %30 ing yazmaya da elim gitmiyo. sen hangisini yazmayı düşünüyorsun yazarsan

• Hocam siz en üste yine %100 yazın geçen sene 300 küsur gerilemiş, bu sene de gerileme ihtimali var.

Valla hocam ben çok kararsızım endüstriden bazı çekincelerim var henüz karar veremedim

endüstri hocam vakti zamanında ben de düşündüm de biraz tedirgin eden bir bölüm yani tam mühendislik gibi değil endüstri. hatta bölümdeki kız sayılarına bakmak mühendislikleri kategorilemek için bence yeterli :D
    hocam yani %100 ingilizce tutsa mutlu mu olurum mutsuz mu olurum onu da bilmiyorum ya :d

• Hocam konuştuğum abi ikisi de üzmez dedi ama biraz daha araştırmak gerek. Bu arada endüstride kızlar teklif ediyomuş

aynen araştıralım bakalım
    bütün makine-elektronik haberleşme-gemi inşaa,makine ve diğer kızsız bütün mühendisliklerin oturacağı kafeterya belli oldu.
    endüstri kafeteryasındayız ful :dd

• ben %30 yazardım. cvnde %100 okuduguna bakmaz kimse. ingilizce C1 C2 diye yapıştırdın mi okudugun bölümün anlamı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    bana da %30 daha yakın geliyor şu an hocam. bi de yani %30 da daha fazla hoca arasından seçim yapıyorsun falan bunlar hep avantaj

• Hocam karar verdiniz mi benim de 4.4k sıralamam var bende sizin gibi ehm %30 düşünüyorum

• yukarı %100 yazdım. gelirse gelir gelmezse üzülmem, belki sevinirim :) eğer %100 yazmazsam tercih listesi 2.7k dan 6.8k ya atlayacak:) o da aşırı saçma geldi

• Yani hocam işin birde şu boyutu var biliyorsunuz itü yurtları bölüme kaçıncı girdiğinize göre çıkıyor %100 e girerseniz ucundan girersiniz ve yurt çok yüksek ihtimal çıkmaz ama %30 a üst sıralardan gireceğimiz için yurt garanti çıkar gibi ben bu yüzden %100 yazmadım bile tercihlerime

• hazır cevap kullanıcısına yanıt
    hocam ben istanbulda yaşadığım için zaten yurt sıkıntıymış, doğrusu o konuda umudumu kaybettim :/
    ya her gün 3 saat yol gidicem ya da oralardan ev falan tutcam

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

hocam anlamadığım şey şu, neden %100'ün sıralaması bu kadar yüksek o zaman? sırf %100 ingilizce kulağa daha güzel geldiği için mi? avantajları illaki vardır.

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Ceng sıralamaları neden o kadar yüksekse bu da aynı şekil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle itude %30 tavsiye ederim. ben çok fazla ekmeğini yedim bunun, sen 30 olunca ingilizce ders de secebiliyorsun, dolayısıyla bir dersin tüm hocalarıni değerlendirip seçmek imkanın oluyor ama %100 olanlar yalnızca İngilizce açan hocalardan almak durumunda kalıyor. yani kaliteli hoca Türkçe de açsa ing de açsa senin seçme şansın varken o insanın olmuyor. mezun olunca da gerek yurt dışı yüksek için gerek iş hayatı için hiçbir önemi yok diyebilirim. dil yeterlilik sınavı verdikten sonra yurt dışındaki okul lisans eğitim dilini önemsemiyor.

sıralamasının bu kadar yüksek olması da tamamen avantajlı olduğuna dair yanlış bir algıdan kaynaklanıyor :)

edit: ben bi an yazmaya başladım ama yukarıda birçok arkadaş hoca meselesinden bahsetmiş zaten, ben de içerden tasdiklemis oldum :d umarım gönlünce olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6yillikmezun -- 11 Ağustos 2021; 15:42:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6yillikmezun

kesinlikle itude %30 tavsiye ederim. ben çok fazla ekmeğini yedim bunun, sen 30 olunca ingilizce ders de secebiliyorsun, dolayısıyla bir dersin tüm hocalarıni değerlendirip seçmek imkanın oluyor ama %100 olanlar yalnızca İngilizce açan hocalardan almak durumunda kalıyor. yani kaliteli hoca Türkçe de açsa ing de açsa senin seçme şansın varken o insanın olmuyor. mezun olunca da gerek yurt dışı yüksek için gerek iş hayatı için hiçbir önemi yok diyebilirim. dil yeterlilik sınavı verdikten sonra yurt dışındaki okul lisans eğitim dilini önemsemiyor.

sıralamasının bu kadar yüksek olması da tamamen avantajlı olduğuna dair yanlış bir algıdan kaynaklanıyor :)

edit: ben bi an yazmaya başladım ama yukarıda birçok arkadaş hoca meselesinden bahsetmiş zaten, ben de içerden tasdiklemis oldum :d umarım gönlünce olur

İMZA KAŞE MÜHÜR TUĞRA DAMGA ne varsa basarım bu mesaja

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.