Şimdi Ara

itü %30 ing vs %100 ing

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğrusu %30 ing daha avantajlı ve rahat gibi duruyor ama sıralamaya yazık etmek istemiyorum arada 3k fark var neredeyse.
    siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• itüde %30 ingilizce bölüm kaldı mı ki.

• %30 adamdır. rahattır, insanı strese sokmaz ve daha "versatile" bi ders seçimi sunar. bu kelimeyi de normalde kullanmam.

• %30 yaz geç başkan. daha rahat okursun, ders seçme opsiyonların fazla olur. diploma ikisi de aynı zaten

• İTÜ’de şöyle hocam. Bölüm ders planındaki derslerin en az %30unu İngilizce vermelisin. Bunu şu şekilde arttırabiliyorsun. Mesela o dönem dersler açılıyor seçim vakti. İstersen dersin İngilizcesini seçebiliyorsun %30 isen. Tamamen senin isteğine bağlı.(bazen kontenjan sıkıntısı olabilir) Ama %100 isen kesinlikle Türkçe alamazsın. Mesela o dönem dersin Türkçesi açıldıysa sadece o dersi alamazsın. Yada mesela benim en sevdiğim mat hocası Türkçe ders açıyor. Sen ondan alamazsın ders. Hoca çeşidin az olur. Böyle genelde hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt
    hocam öyle duruyor evet ama ingilizce konusunda %30un dezavantajını gördünüz mü ingilizceyi unutma vs.

• hvl00 kullanıcısına yanıt
    hocam bana da %30 ingilizce mantıklı geliyor, bakalım zaten 4100 küsur sıralamam %90 gelmez %100 ingilizce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam siz itü ehm mi yazacaktınız unuttum galiba

• air raid siren A kullanıcısına yanıt
    aynen hocam

• Nasip hocam.

• %30 mat muh okuyor arkadas bazi ingilizxe dersler bile Türkçeye kayiyor diye soyledi maksimuk derslerin yarısı bile ingilizce olmayacak avantaj midir bilmem ama %30 yazip derslerin %80 90ını ingilizce alirim diye dusunurseniz uzulursunuz.
    Itunun en buyuk eksigi dil sıkıntısı zaten keske cozum bulabilseler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt
    hocam o da doğru, bakalım napıcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-276EF851F

hocam öyle duruyor evet ama ingilizce konusunda %30un dezavantajını gördünüz mü ingilizceyi unutma vs.

Hocam eğitim hayatınız boyunca başvuracağınız kaynaklar İngilizce olacak, unutmak gibi bir şey imkansız.

• R.J.Dio R kullanıcısına yanıt
    o da doğru hocam , bakalım ya

• Hocam bence ne olursa olsun İngilizce okumak cv’de yazarken bile avantaj.

• hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt
    Cv’de yazmıyor bile yüzde 30 veya yüzde 100, mülakatta senin ingilizce becerine ayrıca bakıyorlar veya toefl gibi sınavlardaki notlarına bakıyorlar.

• %100 öneririm. Savunma sanayii firmalari gibi yerlerde %100 ingilizce gördüysen muaf oluyorsun dil yeterliliğini belgelemede. Ama %30 vb. ise dil yeterliliğini göstermen için fazladan sınavlara vb. girmen gerekir

• hepüşüyenadam H kullanıcısına yanıt
    hocam cv'de yazmıyor da , %100 okuyunca ingilizcem daha iyi olur gibi bi his var içimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-276EF851F -- 2 Ağustos 2021; 11:47:37 >
  • Yukarıda çoğu şey yazılmış ben de ekleyeyim.

Dün itü ehm mezunu bir abiyle görüştüm anladığım kadarıyla %100 de rekabet biraz daha fazla ve ortalama kasmak daha zor oluyormuş.Dolayısıyla erasmus filan düşünüyorsanız o da iyice zora giriyor.

• geridekaldılar kullanıcısına yanıt
    hocam siz de mi itü ehm düşünüyorsunuz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.