< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ CENG KAÇ İLE KAPATIR? (4. sayfa)
-
-
Girersin bence hocam. Bu arada leclerc'in şansı 0 vers> leclerc. Macaristan'da da gösterdi Tifosilerden misiniz hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mimarlık ie insaat bunlarda zaten hala ingilizceleriniz önce ki hayvani kontenjan farkı sayesinde. Onlarda muhtemelen Türkçede de öndeydiniz açılmadan önce o yüzden onları katmadım zaten, bilgisayar-ee-makine tarzı ağır toplarda olmadığını az önce gördüm belki atladığım sene vardır editleyeceğim burayı. Zaten diğer bölümleriniz odtude yok.
Edit: bilgisayar ve elektronikte bir kez bile geçmemişsiniz kontenjan bazı senelrde 5te 1 olmasına rağmen, makinede ingilizcenin son iki senesinde geçmişssiniz (30a 180 kontenjanı virgülle geçebilmek gerçekten takdir edilesi) ehbnin ingilizcesi sadece iki sene buharlaşmış bi de fark etmemiştim, onun dışındaki bölümler aynen devam etmiş
1.olmadigini muhtemelen ek puan olduğunu üstteki mesajda söyledim, 2014 tanıtım kitapciginiza bakin. Ayrıca kocaman burslar var bilkent 700 filan verirken siz ilk 100e yine 1500 vermissiniz dizustu bilgisayar ile. Yani gecin fakir devlet okuluyuz şeyini
Konu ozel okul kompleksinize geldiğine göre diyecek bisey kalmadi. Kabul etseniz de etmeseniz de o aile okullari sizden daha az para vermesine, hatta uzerine para almasina ragmen sizin okulunuz yerine tercih ediliyor ve hocalar daha cok akademik cikti veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 4 Ağustos 2022; 18:37:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tip furyasi+kontenjan artislari, yeni okullar. Bogazici o yıllarda bolum basi 50 kisi filan aliyordu, koc sabanci oturmamisti ozyegin vs gibi okullar zaten yok vs
Muhammed şahinle birlikte bursalar verilmeye başlanmış olabilir. Tam tarihini hatıtlamıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok ben nedense mercedese daha yakın hissediyorum bilmem neden Ama sanki formula 1'in biraz rekabete ihtiyacı var gibi ne dersiniz? Bu ikili olmasa her pilot arasında yirmişer saniye fark oluyor.
Valla aslında rekabet oluştu gibi Hamilton falan ama arabası berbat yani mercedesin. Bu sene Ferrari ve Redbull kapışması oldu ama yine de Ferrari bitirdi Leclerc'i xd bundan sonra bence Max en az 2-3 sene domine eder gibi f1'i Redbull'la
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece bilgi vermek amaçlı, yorumsuz yazıyorum: 2010 Türkiye ikincisi İTÜ ehb (ing) tercih etmişti, 2012 İTÜ'nün ODTÜ 'ye en fazla fark attığı yıl idi puan bazında, ancak bunlara rağmen İTÜ bilgisayarda bir kere bile ODTÜ'yü geçemedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supermann07 -- 4 Ağustos 2022; 23:44:52 >
hocam 2003 gibi eski bir dönemde önündeymiş, kontenjanı kaçtı ulaşamadım, mesela o sene 1623 sıralamadan almış en kötü, ehb'de de taban puanı daha yüksekti yanlış hatırlamıyorsam sonra üniversite politikasından mıdır, koç sabancı bilkent üçlüsünün popülaritesinin artmasından mıdır aşırı derecede geri düşmüş.
-
İTÜ'nün yüzde 100 İngilizceye geçtiği dönemden sonrasını kastettim, öncesini bilmiyorum :) ah Muhammed hocam, tam atılımlarınız sayesinde İTÜ'yü seçtim sonra siz gittiniz her şey tepetaklak oldu. Mef'teki icraatlerinizi keyifle takip ediyorum.
Son bir kez daha UP
Olmuyormuş denendi onaylandı
Forumun %95'i de bilemedi ya lan, o zaman nasıl da heyecanlıydım şimdi koç deseler bile tepki vermeyeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 24 Nisan 2023; 23:46:47 >
Guzel up olmuş ben stajda amma sıkılmışım yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X