Şimdi Ara

İTÜ Cevher Hazırlama Mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bölümden mezunum elimden geldiğince gerek itü ve gerekse maden ve cevher hazırlama müh. hakkındaki sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ben de itü de bu bölümü okumayı düşünüyorum nasıl bir bölüm? eğlenceli mi? çok çalışılması gerekilen bir bölüm mü?

• drcuzy D kullanıcısına yanıt
    Selamlar, bölüm biraz özelleşmiş bir alan daha önce maden mühendisliği bölümünde alt dal olarak bulunuyordu (bulunduğu konum olarak maden ve metalurjinin kesişimi olarak düşünebilirsin) şu anda diğer maden müh bölümlerinde abd olarak bulunuyor. Bu durum iş imkanı açısından seçenekleri daraltabilir, mesela maden müh. bize ek olarak maden işletme (açık ocak,kapalı ocak) kısmında ve baraj, metro inşaatları gibi yerlerde de çalışabilmektedir. Çalışma şartları genel yer bilimleri bölümleri gibi şehirden uzakta oluyor veya şehir çeperlerindeki fabrikalarda(demir-çelik,çimento,boya ve seramik gibi) bulunuyor. Bölüm eğlenceli hocalar ve öğrenciler arasında iyi bir uyum var. Zor bir bölüm değil yani normal düzeyde çalışan biri 4 senede rahatlıkla bitirebilir. Soruların olursa buradan veya özelden sorabilirsin istediğin zaman

Başarılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• peki bir şey sorucam mesela ben meslek lisesinde okuyorum ve staj yapıyorum bilişim bölümündeyim kod yazıyorum üniversite de böyle bir bölüm okusam iş imkanı olarak yine yazılım şirketlerinde çalışabilir miyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.