Şimdi Ara

İTÜ'DE YATAY GEÇİŞ KOLAYLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
5
Favori
3.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence itüde yataylarda kesin kaydırma var. Geçen sene 2.8 ortalama ile itükktcden elektriğe geçen biri bile var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sanırım kesin kayıt yaptırmayınca yedek olarak gözüküyorsun, tam emin değilim ama yönergede bu tarz bisey vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü'de farklı olarak sadece 40 puan sınırı var itü'yle. ama itü yks puanını baz almaya başladığı için zaten bir bölümle arasında 40 puan olan adamın o sınır olmasa bile artık o bölüme geçişi zor.

-- konudaki diğer mevzu.

yedek olarak gözükme sebebi kayıt yaptırmamış olması olabilir. birçoğunuza ceng yatayı falan çok makul gözükse ehb'de birisinin yapay zeka yatay'ını kabul etmesi diğerinin de çapa başvurması nedeniyle arkadaşım ceng'e geçebilmişti. bu işler büyük oranda şans işi. hiç umudu yoktu bir anda hiç beklemediği bir yerde şu an. işin kısası bu işler için okul yazılmaz. kafanın bir kenarına koyup zamanı gelince öylesine başvurup geçmek daha makul. her şeyinizi buna bağlarsanız mutsuz olma ihtimaliniz çok fazla.

bir de itü geçen yıla kadar yks sıralamasını baz almıyordu dolayısıyla ehb ile dğier herhangi bir mühendislik açısında bir fark yoktu. bu sene durumlar biraz daha değişir. bunun üstüne kredi mevzuları da var. fakülteden alınan ders, verilen not. yani 20 kredi veren adamla azami sınırın altında ama 20 den daha yüksek krediyi veren adam arasında yüksek kredi vermiş olan seçiliyor.

(tam emin değilim ama seçim süreci şöyle ilerliyor gibi. en baştaki adamlara ne yapacağını seçtiriyorlar. ilk sıradaki öğrenciden son sıradaki öğrenciye kadar. yks gibi işlemiyor sistem. doldurduğun listede hangisi sırasıyla hangisi geliyorsa girmiyorsun. eşit sıralı bir liste yapıyorsun atıyorum yapay zeka yatay, ceng çap, ceng yatay... sonra sistem sana şunlara şunlara girebilirsin diyip hangisine girmek istediğini soruyor. (çok emin değilim ama aşağı yukarı böyle bir şey hatırlıyorum))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 4 Haziran 2024; 12:52:40 >

• EistroY661 E kullanıcısına yanıt

Ceng için öyle ama makine, uzay, uçak gibi bölümler için kolay gibi gözüküyor

• O bi kere oldu.
    Bu sene böyle bi şey olmaz.
    Neden böyle oldu diye çevrendekilere sordum. Online’da geçirmemek için her şeyi yaptılar sınavlar çok zordu + %40 yks muhabbeti gelince bazı kişiler bana gelmez diye hiç yazmadı veya çap yazdı diyor. Bilgisayar çapına bakarsan normal girmeye göre ortalamalar daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yltyy kullanıcısına yanıt
    3.9 yapan ehbci çap yazmış daha üste

10 tane tercih hakkın oluyor. 3.9 yapan ehbci 1 e ceng çap 2 ye ceng yatay yazdıysa ve 1. Tercihe yerleştiyse çap için asil onun bi altındaki için yedek oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan odtü'de 3.9 yapsam büyük ihtimal geçemem diye 4 zorluyorum şansımı denemek için. Bu adamlar 2lerle falan geçiyor.

Yazık ki yazık

• O iş o kadar kolay değil. bilgisayar, ehb gibi bölümlere geçenler hayvan gibi çalışıp en az 3.85 ortalama yapıyorlar, ve bunların arasından 2-3 kişi geçiyor max. 2.8 ile geçildiğini düşünmüyorum makineye, öyleyse bile yuakrıda yazıldığı gibi zor sınavlardan vs. dolayıdır. gördüğünüz her şeye inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 5 Haziran 2024; 14:18:20 >
  • nickolangelo kullanıcısına yanıt

Havacılık uzaya mı geçeceksin

• 7k gelmezse elektrikten/makineden işletmeye geçmeyi deniycem olmazsa elektrik okurum senaryo hazır oynaması kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yltyy -- 5 Haziran 2024; 15:15:4 >
  • ODTÜ mühendislikler üzerinde İTÜ den daha mı iyi.

Bir diğer soru Odtü nün mühendislik bölümlerinin hepsinde mi okuması zor.

• maviplanet kullanıcısına yanıt

endüstri için itü daha iyi diyorlar İstanbul faktörü icin

• Babamın dükkanının başına gececem

• yltyy kullanıcısına yanıt

• paşam babasının dükkanı olan başka derdi yok muda o kadar ders çalışıp afedersin götünü yorsun ve 3k sıralama yapıp odtü/itu endüstri yazsın. en kötü özel bi okulda ücretli okur.

babasının dükkanı olan hiç uğraşmıyor direk işletme okuyup geçiyor.

ayrıca siz gibi düşünmüyorum endüstri gayet okunabilecek geniş çaplı bir bölüm.

• Ulan zaten ceng ee hariç her şey tutuyor ki.

Belki gelirse ee onun dışında okulda me'den geçmeye değecek bölüm yok  

• nickolangelo kullanıcısına yanıt

IE?

• Yok ben excel kullandım da geldim saol

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.