Şimdi Ara

ITU Ekonomi istiyorum. EA 9055.yim, işsiz kalmaktan korkuyorum. DHForum'dan yardım diliyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
7
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim'e başvursan girersin etme eyleme usta.Sağda solda yakınıp duruyorsun da ben anlayamiyorum.İİBF okuyup dolarla maaş alanlar kim? Odtü işletme,bogazici isletme,bazı özellerin iibf mezunlarına üniversitelerin sitelerinden bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten üzgünüm bu durum hakkında hocam. Çok garipsenesi bir durum. Açıkçası itü ekonomiye de bir şey olmaya başladım şu an :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mülgâ

Bim'e başvursan girersin etme eyleme usta.Sağda solda yakınıp duruyorsun da ben anlayamiyorum.İİBF okuyup dolarla maaş alanlar kim? Odtü işletme,bogazici isletme,bazı özellerin iibf mezunlarına üniversitelerin sitelerinden bakabilirsiniz.
    Aynen kardeşim iş var beğenmiyorum
  • Usta ben naneden bir ilin naneden bir ilçesinde oturuyorum.Bazen ilçede ekmek bulamiyoruz.A101 denilen şirketin malumun 8000 şubesi var.Ki sen zannediyorum ki istanbuldasın.Senin iş bulamaman çok zor?

• Hocam iibf mi istiyorsun hukuk mu önce buna karar ver. Sonra ona gore tercih listeni belirle.Ayrıca yazsan bile itü bu sene cok buyuk ihtimalle öne cekecek sana gelmesi cok az bir ihtimal zaten

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    Hocam yazarsam tek itü ekonomiyi yazacağım. Ona da karar verip hukuk veya ituyu öne çekeceğim. Peki itunun bu sene öne çekeceğini neye dayanarak söylediniz?

• joppofish J kullanıcısına yanıt
    Hocam 15500'den 9200'e gelmiş yani 1 senede %40'lık bir artış.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam şimdi. Gelmese gelmedi der az buz üzülürüm onda problem yok :)

Ben de 8200'deyim hocam korkuyorum gelmeyecek diye. Hayırlısı hepimize, değişmez umarım sıralaması pek fazla.
  • pipola P kullanıcısına yanıt
    Sen de itü ekonomi mi istiyorsun hocam itude

evet hocam
    İibfler 2017den beri ileri atiyor hocam. Bu sene sabitte olabilir tabii iibf dusunuyorsan kesin yaz. Ama gecmisten gordugum kadariyla ileri atacak gibi. Ondan boyle konusuyorum.

• Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    Beynini dürtsünler afedersin. Gerçek hayatta sadece üni sıralamasına göre puan, kariyer göreceğini falan sanıyor.

Say İlk 5k gerçek hayatta 500000 maaş

EA 100k 500 maaş

Ahdhdh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the boy LORAS -- 31 Temmuz 2020; 1:9:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the boy LORAS

Beynini dürtsünler afedersin. Gerçek hayatta sadece üni sıralamasına göre puan, kariyer göreceğini falan sanıyor.

Say İlk 5k gerçek hayatta 500000 maaş

EA 100k 500 maaş

Ahdhdh
    Kesinlikle alakası yok arkasında adamı olan heryerde her zaman kazanır

• Hocam merhaba. İİBF dusunen ciddi bir kitle var forumda. Bir konu acip okurken yaptiginiz hatalardan bahsedebilir misiniz

• fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    kesinlikle olmalı bu ya

• Gelmesi imkansız başka bölümleri araştırın iyi forumlar

• Harvey Specter. kullanıcısına yanıt
    Genel olarak hangisini öne yazacagimi sormak istemiştim. Teşekkürler yine de :D

• Iktisat isletme ve endustri muhendisleri genelde ayni isleri paylasirlar. Itu endustri muhendisligi okuyanlara linkedinden bak, uretim gibi fabrikada olan isler haric sen de oralarda calisacaksin.

Hukuk vs iibf isinde bence su an iibfler daha iyi konumda istanbul icin konusuyorum. Koc bilkent sabanci bogazici gsu odtu itu ozyegin marmara ytu istanbul buralarin ingilizcelerini bitirirseniz is bulursunuz.

Takılıyorum hocam :D Ama bence cidden gelmesi zor, planlarınızı ona göre yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Bu arada Bilgi Ekonomiyi araştırmanızı tavsiye ederim. LSE ihtimalini degerlendirebilirseniz akademisyenlik için çok katkısı olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.