< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ITU Ekonomi istiyorum. EA 9055.yim, işsiz kalmaktan korkuyorum. DHForum'dan yardım diliyorum. (3. sayfa)
-
-
Az önce bir itü ekonomi mezunu ile görüştüm. Dün akşam mezun olmuş üstelik:) gayet olumlu dönüşler aldım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam git gide daha da revaçta olacak bir seçenek gibi duruyor itü ekonomi. Öğretim kadrosu da gayet kalburüstü gözüküyor. Eğer ki ekonomiye dediğin kadar ilgin varsa itü ekonomi senin için doğru bir tercih olacaktır, başka alanlarda da ilerleyebilirim diyorsan boğaziçi ve gsu sosyoloji seçeneklerini değerlendir derim 👍🏻quote:
Orijinalden alıntı: joppofish
ben de aynı görüşteyim hocam, sinir oldum biraz. Itü ekonomi konusunda görüşün nedir? Itibari olur mu sence? Ilk mesajda belirtilen bölümler hakkında görüşlerin nelerdir? :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim çok sagolun
Var cunku en kotu denetime girer calisir. 4 sene yatmak istiyorsa zaten universite okumasin vakit kaybiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F92CEA8E2
Kardeşim niye iş garantisi var gibi konuşuyon çocukla
Alıntıları Göster
Denetim şirketinin sınavına girdim 1. oldum almadılar. Yeditepe vb bilimum dandik ünilileri aldılarquote:
Orijinalden alıntı: legal tender
Var cunku en kotu denetime girer calisir. 4 sene yatmak istiyorsa zaten universite okumasin vakit kaybi
Alıntıları Göster -
Hangi okuldan mezunsun? Teklif alana kadar zibilyon tane mulakata giriyorsun sinav basaranin cok bi onemi yok ki, esigi gecmen yeterli. Caseleri nasil cozdugune gore alim yapiyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Guest-F92CEA8E2
Denetim şirketinin sınavına girdim 1. oldum almadılar. Yeditepe vb bilimum dandik ünilileri aldılar
Alıntıları Göster
sabancı -
itü ekonomi bu sene 5k civarından kapatır -
Teşekkürler:)
Dokuz Eylül Hukuk'tan mezun oldum. DHForum'a girince başlığı gördüm bir yazayım dedim. ilk on tercihimi o zamanda 20.000'e kadar olan boğaziçi, odtü vs bölümlerine ayırmıştım. Sonra da zaten okey olup, hukuk tercihlerini sıralamıştım. 16. tercihim olan Dokuz Eylül'e gittim. İlk iki senem çok sancılı geçti, hep değiştirme vesaire kafasında oldum. 3. senenin başında ise olayın arkadaşsızlıktan olduğunun farkına vardım, çevremle beraber ve meslek hayatını vesaire de görünce bölüme fazla ısındım. Yine olsam yine yapar mıyım? Bilmiyorum.
Yine aynı ikilemde kalırdım, yine aynı durumları yaşardım. İTÜ ekonomiye gitmek isterdim yine blabla.
Buradan mezun olduğum için pişman mıyım? Asla. Yine olsa yine okurum.
Ama yine olsa yine tercih eder miyim? Bilmem. 16. sıraya koyardım.
iyi forumlar.
ha bir de, artık işsiz kalmaktan korkmuyorum. olacağı varsa olur ahaha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joppofish -- 10 Ekim 2024; 14:26:32 >
-
Hayırlı olsun hocam.
-
Dönem içerisinde İTÜ Ekonomi ile ilgili gözleminiz oldu mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X