Bildirim
İtü ekonomi odtü iktisat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up arkadaşlar yazan yok mu hiç? Ben 15.300le yadım itü ekonomi umudu hiç mi yok geçen sene 14.088 le kapamış:((( -
Ikiside imkansiz -
Hocam kesinlikle mi imkansız belki bu sene daha çok sayısal vardır önümde geriler diye umuyordum bi ihtimal gerileyebilir diye kontenjan da artmış çünkü 10 kişi ama sıkıntı değil o olmazsa tobb olur -
Tobb 8.5 le almış nası tobb oluyor? -
Reis aana 15k gelir anca diyordum TM1 bama görüşelim demiştin nasıl geldi :)? -
19k geldi, bilkent iktisata gidiyorum -
Tobb %75 burslu olur zaten de itu ve odtu imkani yok -
İkisini de yazdim sirayla tm 1 15600 %20 ihtimal itu gelr -
Demiştm knk tm1 mat agirlikli ygs puanına bakma diye. Bilkent iyimi? Bahcesehir tam burslu da tutuyormuş epey güzel %100 ing -
Bilkent iyi mi mi? Saka yaptin sanirim. Bilkenti ac bi arastir. Bu arada istanbul istemedigim icin yazmadim. -
Bilkent iyi mi mi? -
Burslu mu yazdın anlamadım kaçk ile aliyor -
Tobb %75 yazdım zaten. İnşallah itü gelir diyorum ama gelmezse de hayırlısı tobb da kötü değil sonuçta başka yorumu olan var mı -
Ben 19k oldum%50 burslu yaziyorum iste -
Hocam keşke düşse itü ya benim bi de okul puansız 13.2ydı okul puanı düşürdü hep 13.2 kalsaydı odtü bile olabilirdi:( inşallah düşer de ikimize de gelir bu yıl herkes hukuk yazsa keşke -
bilkent rocks -
7binle ilk sıraya odtu iktisat yazdım -
insallah hocam haberdar edin aciklaninca görüşelim -
Ne geldi hocam itu ekonomi geldi bana
Benzer içerikler
- en iyi silgi
- diyetisyenlik okunur mu
- kırık obp nedir
- fatih sultan mehmet öğrenci yurdu yorumlar
- lise mezuniyet belgesi e-devlet görünmüyor
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X