Şimdi Ara

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği [Bölüm+Okul Tanıtımı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
11
Favori
7.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılarınıza bakılırsa bir veya birden fazla sebeoten dolayı İTÜ yu kafanizdan silmişe benziyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerkalos

Bu mesaj silindi.
    Ayrıca çoğu yazdığım şeyde gerçekten uğraşıp kaynak vermeme rağmen ezbere konuştuğumu yazmak acımasızca olmuş. Dersini aldığım ve almayı planladığım hocalar hep yurtdışında okumuş insanlardı.
  • Hocam ilk tercihime yazmayı düşünüyorum , inşallah pişman olmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Forumdaki bu kirliliğe rağmen bu karara varabildiyseniz pişman olmazsınız.
  • ODTÜ hakkında ofansif herhangi bir şey yazmadım, belirttiğim gibi bildiğim şeyleri yazdım. ODTÜ'de okumadığımdan da iki okulu karşılaştıramam fakat sandığınız kadar bir fark olduğunu düşünmüyorum. Yurtdışı konusunu da açıkladım, bana denk gelen hocalar yurtdışında okumuşlardı. Okumayanlar da mutlaka araştırmasını yapmış oluyor. Mehmet Nuri Akıncı örneği gibi, LYS 2.cisi ve 3.99 ortalaması olan birisi yurtdışına oldukça kolay gidebilirdi, onun yerine okulda kalmayı seçmiş.
  • Senin durumunda olan çok fazla kişi var, ama İngilizce için kaygı duymana gerek yok; nedenini açıkladım. Dersler gerçekten ciddi işlenir, sınıftan bir öğrenci "Türkçe anlatır mısınız?" diye sorduğunda bile defalarca İngilizce cevaplamıştı hocamız.
  • Son tavsiyem olarak da bölümde göreceğinize göre değil, yapacağınız işe göre seçiminizi yapın demiştim. Belki problemli oldu sandığın kadar ama mezun olduğunda hayatının geri kalanında istediğin gibi elektronikle uğraşabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johamrow

Kötülemeler hakkında yazdığım paragrafta bu kısmı açıkladım, genellikle karalayanlar liseliler ya da yerleşip hala araştırmadan okul fanatikliği yapanlar. Çoğu okulda 3.sınıfta alınan dersleri biz 2.sınıfta Elektronik 1&2 olarak alıyoruz, 3. ve 4.sınıftaki seçmelilerimizin çoğu da bu derslerin devamı şeklinde.
    Sadece yanlis bilgiyi duzeltme adina yaziyorum o dersi 2.sinifta almayan elektronikci yok ki bizim gibi ozgurlukcu bir unide bile ikisi de zorunlu ders zaten ki kalma orani ens203 (yani elektronik devreler 1) dersijin her donem yuzde 50 civarinda oluyor

• upower U kullanıcısına yanıt
    Programınızda 4.sınıf diye öyle demiştim, kötü bir amacım yoktu, kusura bakmayın. Dersi erken tabii alabilirsiniz fakat 4.sınıf ders olması devam dersi olmaması anlamına gelmiyor mu?
  • Hocam, çok yüzeysel bir soru olacak ama bu bölüm Kocaeli Üniversitesi'nde okunur mu? Sosyal faaliyetler, donanımlı öğrenci, imkanlar, akademik kadro vs açısından çok eksiğimiz olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Johamrow

Programınızda 4.sınıf diye öyle demiştim, kötü bir amacım yoktu, kusura bakmayın. Dersi erken tabii alabilirsiniz fakat 4.sınıf ders olması devam dersi olmaması anlamına gelmiyor mu?
    Not: semester 3 ve semester 4 teki sirasiyla ens203 ve ee202 dersleri devre 1 ve 2 kodlari bile 2xx olan derslerinin 4.sinifta olmasi gibi bir sey soz konusu degil yani, o yuzden tercih yaparken her universitesinin sitesi elinizin altinda, linkedin profilleri de acik he gezdirmek icin de itu de boun da sabanci da koc da can atiyor tanitim gunlerine gidin diye objektif bilgiyi boyle edinip icinize sineni yazmanizi oneririm.

Oncelikle universitede program diye bir sey yok bizim sadece oneri var bazi bolumlerde (cste o da yok tum programini kendin yapiyorsun) ama elektronikteki oneri programi da dediginiz gibi degil, dogal olarak bu dogrudan yanlis yonlendirme oluyor ve evet bayagi bir dersin on kosullari bunlar

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği [Bölüm+Okul Tanıtımı]

Buyrun elektronik oneri programi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 24 Temmuz 2019; 1:34:0 >

• Abdülhak Hamit Tarhan kullanıcısına yanıt
    Maalesef hiçbir fikrim yok Kocaeli ile alakalı. Bizim IEEE etkinliklerine orada ehb okuyan biri sık sık geliyordu, IEEE kulüpleri aktif olabilir diye bir çıkarım yapabilirim en fazla.
  • upower U kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm o zaman, benim gördüğüm tabloda dediğim şekildeydi. Mesajımın o kısmını siliyorum.
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Aslında zaman yönetiminizi iyi sağlarsanız mümkün, ben Anadolu yakasından gelmeme rağmen 2-3 kulüpte rahatça aktiflik gösteriyor, haftalık etkinliklerine katılıyordum. Dediğiniz gibi tüm kulüpler aktif değil aslında ama illaki bir dönem birileri gelip tekrar aktifleştiriyor. Sinema kulübü örneğin bu dönem aktif değildi, birkaç hafta sonra 11 kişi toplanıp aktif hale getirdi. Şimdi yazın film gösterimleri yapıyor.
  • Hiç ilgi duymadığın bölümü seçmek? Ve o bölümün ODTÜ gibi biyerde makine mühendisliği olması?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukdoner_651 -- 24 Temmuz 2019; 1:57:30 >
  • Gerçi ben şu an bulunmuş olduğum duruma göre yazdım. Yani aktif diyoruz ama benim ve sizin aktiflikten kastı nedir? hangi kuluplerde hangi gorevi almak için konuşuyoruz bunu da düşünmek gerekir. Ortak bir yanımız da var. Ben de anadolu yakasından geliyorum. Sizde mi ailenizle kalıyorsunuz?

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Evet, Ataşehir'de kalıyorum. Yolum sabahları 1 saat, akşam 1.5 saat civarında. Benim aktiflikten kastım etkinliklere olabildiğince katılmak, Astronomi Kulübü'nun haftalık sunumları, Sinema'nın film gösterimleri gibi.
  • Tamam dostum ben anladım seni. 6.3k dan kalıp 3.6k ya çekmişsin. Öncekinde ODTÜ - Makine gelmiyordu herhalde. İTÜ-EHB her türlü geliyor.%100 İngilizce girebilirsin gerçi şimdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.