Şimdi Ara

İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği [Bölüm+Okul Tanıtımı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
11
Favori
7.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makine hayırlı olsun kardeşim bence ülkenin en iyi makinesinde olacaksın. Termodinamik, akışkanlar mekaniği, teknik çizim,statik, dinamik hepsinde başarılar diliyorum. Benim derdim seni İTÜ-EHB 'ye çekmekti çünkü Nişantaşı Üniversitesiyim ben ama olmadı napalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben Maltepe'den gidiyorum. Benim aktiflikten kastım kulübün düzenlemiş olduğu etkinliklerin devamlılığı ve daha fazlası için vakit ayırıp sorumluluk almak, bunları iyi bir şekilde sonuçlandırmak. Yani mümkün oldukça kulübün ismi geçtiği her yerde bulunmak. Ayrıca neredeyse her bilgimi yazmıştım bir de adres verdim tam oldu. Baslarda saklı tutmaya özen gösteriyordum da :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka bir yana gerçekten başarılı olmanı isterim dostum. İlgim yok demişsin çünkü ve makinenin ODTÜ'de ne kadar ağır olduğu ortada. Hakkında hayırlısı olsun.

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Kulüpler Birliği'ne ve rektöre bildiriyorum dostum kötü yorumlarını...
  • Bunun için ismimi soyismimi bilmen gerekiyor. Mesaj atsana bana madem biliyorsun

• Elektrik bölümü dersleri hakkında bilgin var mı hocam

• Ern.72 kullanıcısına yanıt
    Maalesef, ama kötü bir bölüm olduğunu düşünmüyorum. Bu yıl lineer dersini aldığım hoca elektrikçiydi, çok sağlam bir akademik kariyeri vardı. Elektrik Mühendisliği Kulübü okulda oldukça aktif, güzel etkinlikler yapıyorlar.
  • Çakallık yapmasana hocam eajskdkd.

• Yav kardeşim, yurtdışında okuyunca alim mi olunuyor? Yabancı dilde eğitim (yabancı dil eğitimi değil) ve yurtdışı takıntısını anlayamıyorum. Kişisel tercih meselesidir. İyi bir GPA ile yurtdışındaki en iyi üniversitelerde akademik kariyere devam edilebiliyor. Bölüm birincisi olup da bunu yapmayanlar da oluyor. Kaç sene okullarda ingilizce görülmesine rağmen üniversitenin yabancı dil öğrenme yeri olarak görülmesi ve tercihlerin de bu doğrultuda yapılması ise ülke için vahim bir durum.

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Sıralaman kaç bin

• Derebey44 kullanıcısına yanıt
    5.7k

• Hocam siz ilerde hangi alana yönelmeyi düşünüyorsunuz?

• tavukdoner_651 T kullanıcısına yanıt
    Elektronik/Gömülü sistemler var kafamda. Ama diğerlerine de açığım.

• Hocam bir sorum vardı . EHB de programlama veya yazılım dilleri öğretiliyor mu öğretiliyorsa hangi diller öğretiliyor ? Bir de şeyi merak ettim ehb derslerini açınca güz dönemi öncesi ve güz dönemi sonrası diye ayrımlar var bunlar nedir ?
  • barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Yazılım ve programlama derslerimiz elbet var fakat yazılım dili öğrenmek istiyorsanız kendiniz yapabilirsiniz ve yapmalısınız, çünkü üniversitelerdeki yazılım dersleri çok antik bir şekilde işleniyor.
    2017'de program değişti, onu mu diyorsunuz? Güz/bahar dönemini diyorsan da bazı dersler güzde, bazıları baharda bazıları da iki dönem de açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johamrow -- 26 Temmuz 2019; 3:21:52 >
  • Hocam çok güzel yazmışsınız gerçekten tekrar tekrar okuyorum her seferinde farklı bir anlam çıkartıyorum. Sanatçı kişiliğiniz mühendis kişiliğinize de yansımış olsa gerek.

• Hocam peki %100 ingilizceden mezun olmak ileride çok büyük bir avantaj sağlar mı ? Bana %30 olan geliyor %100 gelmiyor .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.