Bildirim
İTÜ Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği gelir mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gelir buyuk ihtimal ingilizce bolumu acilinca kontenjan articak mi yoksa ayni mi kalicak ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ehm nasıldır bi bilgin varmı geçen itü makina ya gittim daha iyi geldi bana bi hocaylada konuştum sanki makina daha iyi geldi
Senin düşüncen nedir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tonbalıklı
Dostum ehm nasıldır bi bilgin varmı geçen itü makina ya gittim daha iyi geldi bana bi hocaylada konuştum sanki makina daha iyi geldi
Senin düşüncen nedir
ben elektroniğe daha ilgili olduğum için bunu istiyorum yoksa itü makine de çok iyi bir yer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gelir büyük ihtimal hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Rigsby
gelir buyuk ihtimal ingilizce bolumu acilinca kontenjan articak mi yoksa ayni mi kalicak ?
kontenjan sabit diye biliyorum ek olarak ingilizce 50 kişilik açılacak
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkLord97
quote:
Orijinalden alıntı: Rigsby
kontenjan sabit diye biliyorum ek olarak ingilizce 50 kişilik açılacak
yani 90 kisi aliyorsa diyelim simdi 5p ingilizce 40 turkce alicak di mi ? Merak etme gelir buyuk ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağol hocam öyle değil 118 kişi türkçeden alıcak (%30 ing). 50 kişi de %100 ingilizce alacak. tıp ile ehm arasında kaldım çok kararsızım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X