bizim üniversite direk beginner dan başlatıyor girmeyenleri sizinki de öyledir herhalde
Okul açılınca öğreneceğin şeyler
Hello
How are you
What is your name olur
A1'den başlarsın. Yalnız benim B1 seviye ingilizcem var ama sanırım B kurunun dersleri öğleden sonra. Ben öğleden sonra okula gitmekten nefret ederim. Sırf bu yüzden dershaneyi bırakmışlığım vardır. Nasıl A2 başlayabilirim ?
okul açıldıktan 2hafta sonra yükseltme sınavı var bunla yukseltebilirsin girmessen en kötü kurdan başlatır ama zaten A2 ile A1 arasında pek fark yok gibi B seviye ingilizcem var diyorsan gir ama öyle whats your name fln öğretmiyorlar merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: kingofpotatoes
A1'den başlarsın. Yalnız benim B1 seviye ingilizcem var ama sanırım B kurunun dersleri öğleden sonra. Ben öğleden sonra okula gitmekten nefret ederim. Sırf bu yüzden dershaneyi bırakmışlığım vardır. Nasıl A2 başlayabilirim ?
Puan tablosuna bak ona göre yap hocam 50 puan b1 ise 46'da bırak.
quote:
Orijinalden alıntı: nYato
okul açıldıktan 2hafta sonra yükseltme sınavı var bunla yukseltebilirsin girmessen en kötü kurdan başlatır ama zaten A2 ile A1 arasında pek fark yok gibi B seviye ingilizcem var diyorsan gir ama öyle whats your name fln öğretmiyorlar merak etme
Merak ettiğim bir şey var hocam atıyorum sınava girmedik seviyemiz b2 biz a1'den başladık. Sınavla direk b2'ye geçebilir miyiz yoksa tek tek mi atlatılıyor a1-a2-b1-b2 diye.
onu bilmiyorum ama tek tek değildir ingilizce seviyen ne düzeydeyse oraya atarlar
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet Kuvvetleri
Puan tablosuna bak ona göre yap hocam 50 puan b1 ise 46'da bırak.
Alıntıları Göster
Hocam o puan tablosuna nereden bakabilirim ? Günlerdir arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: kingofpotatoes
Hocam o puan tablosuna nereden bakabilirim ? Günlerdir arıyorum ama hiçbir yerde bulamadım.
Alıntıları Göster
Hocam bizim üniversitenin yabancı diller sitesinde vardı.
quote:
Orijinalden alıntı: Cumhuriyet Kuvvetleri
Hocam bizim üniversitenin yabancı diller sitesinde vardı.
Alıntıları Göster
Hocam site çökmüş maalesef.
itünün kur belirleme sınavında puanları açıklamıyorlar direkt kuru açıklıyorlar o yüzden 50alınca b oluyosun diye bir şey bulamassın
Sınav ertelenir mi ki acaba
quote:
Orijinalden alıntı: yestoall
Sınav ertelenir mi ki acaba
Yok hocam niye ertelensin? Site düzeldi ayrıca.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme