Şimdi Ara

Mezun grupları için sınıf belirleme sınavları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi bu sınav tyt baz alarak mı olur ayt mi? Mezun kalıp da sınava giren varsa bi el atabilir mi

• TYT olur hocam.
  • Tyt ayt gibi değil de soeu sayisini azaltip tüm konulardan soruyorlar. Dershaneden dershaneye değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 tane sınıf belirleme sınavı yaptılar eğitim vadisi diye bir yayının bir de üstüne tyt diğer gün ayt sınavı var ona göre yaparlar sanırım. final dershanesinde.
  • BIZE TYT YAPTILAR FAKAT SIMDIKI SINAV SISTEMIYLE HIC ALAKASI YOKTU TEMEL MATEMATIKTE BILDIGIN NORMAL ISLEMLI SORULAR VARDI ALES TARZI YOKTU TURKCEDE ISE DIL BILGISI COK SORMUSLARDI COK SACMA BIR SINAVDI.

• Uğur tyt+ayt yapıyor

• Sınav dershaneleri nasıl yapıyor bilen var mı arkadaşlar? Cumartesi günü gireceğim de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: internationalrelations

Sınav dershaneleri nasıl yapıyor bilen var mı arkadaşlar? Cumartesi günü gireceğim de
    Suremiz 2 saat 30 dakkaydi TYT sormuslardi.Ama sorular çok vasat eski sistemin birebir aynisiydi.

• Ben de finale gireceğim 22sinde bakalım

Eski dershanemde sınavda çok iyi yapmıştım gelin görün ki sınıfları üniversite sınav sonucuna göre yerleştirdiler. O yüzden sebebini anlayamadım direk yapmasalarmış. Tüm sene kendi seviyemin altında bir sınıftaydım ve bence sınıf gerçekten önemli oluyor. Benden çok daha iyi insanlarla aynı sınıfta olup ezilmek isterdim çünkü böyle hırs kazanıyordum.

Bu sene umarım iyi bir sınıfta olurum çünkü gerçekten ezilmek istiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.