İtü'yü tercih edecekler hazırlık hakkında sorularınızı alabilirim. 1 yıl İngilizce hazırlık okudum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ HAZIRLIK HAKKINDA SORULARINIZ
-
-
Eğitimi pek kaliteli değil diye duydum, doğru mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE1A8108 -- 16 Temmuz 2024; 11:47:2 > -
Bende kıbrısta itü kktc hazırlık okudum sor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi içtin mi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngilizce hocaları absürt seviyede işlerini çok seviyor ve her şeye çok dikkat ediyorlar. Takıntılılar yani.
Pardon hocam yanlış yazmışım, ingilizce eğitimi pek kaliteli değil diye duymuştum.
-
Profesörler dersleri türkçe anlatıyor. En azından bazıları. Ama bazı hocalar da örnek ehb hocası Tayfun Akgül, kendisi gördüğüm en sağlam İngilizce konuşan hocalardan. Ben zaten eğitimin türkçe olmasını savunanlardanım o yüzden sorunum yok. Ama anlatan da İngilizce iyi anlatıyor hani.
Kendi standartlarıma göre içtim de millet baya alkolik onların yanında iyi aile çocuğu kalıyorum
Okulun ilk gününden önceki pazar alkol komasına girip hastaneye kaldırılan vardı öyle diyim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu sana devredeyim istersen hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pardon hocam
Hocam hangi kaynakları kullanıyorsunuz bir de dersler gün başına kaç saat
itü hazırlık nerede?
Bu sene itibariyle ayazağaya taşınıyor olması lazım
Güzel olur ya internette Maçka kampüsü diye gördüm ama yine aratınca ayazağa çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi minamina222 -- 16 Temmuz 2024; 14:33:49 >
Henüz resmi bir açıklama yok ama ayazağada yapılan yeni yapıya hazırlıklar geçecek işletme fakültesi maçkaya dönecek diye söyleniyordu sene içerisinde bize
bok gibi gelmeyin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
writing hocası, speaking hocası ve main course hocaları ayrı ayrı kitap istiyorlar onları kullanmıştık. İtü'nün kendi çıkardığı kitapları da kullandırabiliyorlar. Ders saatleri ve günleri hazırlığa başlamadan olacağınız seviye tespit sınavında belirlenen kurlara(p1-p2-p3-p4) göre değişiyor.
-
Ben Maçka'da okudum hazırlığı 2022-2023 döneminde. Şuan nerde bilmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X