Bildirim
İtü imalat vs yıldız makine
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İtü imalat bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden
Up
itü . nedeni ise itü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bölüme bakmayın etikete bakın gençler.
benim de tercihim ütü'den yana.
zaten birbirine çok benzeyen bölümler -
Nasil itu anlamiyorum ben is imkanlarinin kisitli oldugu bir bolumu itude okumaktansa emekle bitirdigin ytu makine daha iyidir.Ayrica bunlar aralarinda daglar kadar fark olan universiteler degiller.Onu acik olan bolumu okuyun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
Ben ytü makine derdim -
makinayla imalat arasinda ne kadar fark var acaba imalat uretime yonelik bi muhendislik anladigim kadariyla enelde uretim prosesleriyle ilgili dersler var makinayla ilgili olanlari sadece 1donem goruyolar makinacilar 2donem aliyo bu dersleri yeterli mi acaba 1 donem gormek ve ilerde sadece uretm konusuyla mi sinirli kalacaz tasarim falan yapamaz miyiz acaba
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İmalat yazdıysan şimdiden Bsh mı Arçelikmi tercihini yap :) Süper bir bölümdür İtü imalat.Mezunlarına bakın anlarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X