Şimdi Ara

İTÜ İnşaat mı YTÜ Bilgisayar mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu 10bin tl kazanan tanıdığın hangi okuldan mezun,kaç yaşında,işinden memnun mu?Biraz bilgi verebilir misin?
    Bu arada tercihlerini yaptın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

Bu 10bin tl kazanan tanıdığın hangi okuldan mezun,kaç yaşında,işinden memnun mu?Biraz bilgi verebilir misin?
    Bu arada tercihlerini yaptın mı?

35-40 yaşlarında işinden memnundur yani yaptığı işi meslek olarak seviyordur ama çalışma şartlarını anlattım insan üstü sabır istiyor. bana dediği benim halimi görüyorsun evim var ama oturamıyorum yazlığım var ama ne kadar kalabiliyorum şeklinde oldu. Ama proje yöneticisi olursan şantiyeye hiç uğramazsın bile dedi. Fakat şantiyedeki kadar para kazanamazsın. Bu arada komik olduğunu biliyor muydun?
  • inşaat mühendisi olup 3-5 yıl yurtdışı şantiyelerinde sürünsek sonra türkiyeye dönüp şantiye şefi olarak çalışsak yine mi çalışma saatlerimiz belli olmayacak ve haftalık tatillerimiz olmayacak acaba
  • husnukiller H kullanıcısına yanıt
    şu an başa gelmeden konuşmak kolay daha okula başlamadın bile.Şu anda hesapladığın şey şu.Hazırlığı atladın diyelim daha önünde 4 sene var.4 sene içinde ülke piyasası ne duruma gelecek acaba?inşaat piyasası?ki sen şimdi mezun oldun 3-5 yıl yurt dışında süründün türkiyeye döndün şantiye şefi olma planları yapıyorsun.Bence biraz ağırdan al.Her şey insanın düşündüğü gibi gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

şu an başa gelmeden konuşmak kolay daha okula başlamadın bile.Şu anda hesapladığın şey şu.Hazırlığı atladın diyelim daha önünde 4 sene var.4 sene içinde ülke piyasası ne duruma gelecek acaba?inşaat piyasası?ki sen şimdi mezun oldun 3-5 yıl yurt dışında süründün türkiyeye döndün şantiye şefi olma planları yapıyorsun.Bence biraz ağırdan al.Her şey insanın düşündüğü gibi gitmez.

5 yıl sonrası için bir şey diyemem ama şuan çoğu inşaat mühendisinin yapmayı düşündüğü şey bu 3-5 sene sürünüp sonra türkiyede şentiye şefi olmak.Böyle düşünmelerinin sebebi de sanırsam inşaat mühendisliğinin çalışma şartları.Tabi çalışma şartları zor olduğu için kazandıkları para da yüksek oluyor.Ben de inşaatı yazarsam zaten maddiyat için yazacağım; herhangi bir mesleğe de kendimi çok yakın hissetmiyorum fıtratım hangisine uygun onu da bilmiyorum.Sadece blgisayarla uğraşmaktan biraz keyif alıyorum ama olay işe dönüşünce ve saatlerce kod yazmak haline gelince yine keyif alırmıyım orası meçhul.

• husnukiller H kullanıcısına yanıt
    haklısın dostum.Hakkımızda hayırlısı olur inşallah bende çok kararsızlık yaşadım şimdide tercihleri yapmaya gidiyorum.
  • Amin kardeşim hakkımızda hayırlısı.Senin tercih listen nasıl neleri yazdın?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.